|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 11:38 am
Lethiel Kukus wroociłem... i zalałem się z wejścia Mountain Dew sweatdrop Lethiel heart redface wyglądasz bosko... normalnie marzenie każdego faceta eek jejq..... dziekooje 4laugh *przytula* witaj 3nodding to chyba my rodzicom twoim powinniśmy dziękować witam *tulimy tulimy* PszczołoWilk... głowa mnie przez ciebie boli sad i mam traume spowodowaną brakiem czapki... oskarżę cię gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 11:39 am
Lethiel BeeWolf Lethiel lol... pytanko.... dobrze w tej koszulce ?? bardzo dobrze, a bez niej ?? eek xd biggrin .... no co !!! ...zdejmuj zdejmuj bo chcem zobaczyc .... crying łe nie ma Omi ... łeeee crying *obvlewa sie wiadrem zimnej wody *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 11:40 am
Setsuna Dragonclaw ja też już lecę papatki 3nodding papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sysunka Lethiel Setsuna Dragonclaw Lethiel lol... pytanko.... dobrze w tej koszulce ?? dobrze... 4laugh tez chce taką koszulke ile Cie kosztowała i gdzie znalazłas??w Durem u Morii za 6 131
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Lethiel Kukus wroociłem... i zalałem się z wejścia Mountain Dew sweatdrop Lethiel heart redface wyglądasz bosko... normalnie marzenie każdego faceta eek jejq..... dziekooje 4laugh *przytula* witaj 3nodding to chyba my rodzicom twoim powinniśmy dziękować witam *tulimy tulimy* PszczołoWilk... głowa mnie przez ciebie boli sad i mam traume spowodowaną brakiem czapki... oskarżę cię gonk Przecież przemaS ci ja oddał :0 ... wiec co jest nie tego ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 11:41 am
BeeWolf Kukus wroociłem... i zalałem się z wejścia Mountain Dew sweatdrop Lethiel heart redface wyglądasz bosko... normalnie marzenie każdego faceta eek witaj ziomek ...!! co tam dawnosmy sie nie widzieli no nie ! no ba... całą godzinę... a jutro znoow do ciebie przyjade jak mi się będzie nudziło... więc się nie ciesz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 11:42 am
BeeWolf sysunka wrociłam i znow rozdaję buziaki!!!!! blaugh No no dziendobry my się nie znamy .. Bee jestem ..!! baj baj Setsuna dlaczego bye bye?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 11:44 am
sysunka BeeWolf sysunka wrociłam i znow rozdaję buziaki!!!!! blaugh No no dziendobry my się nie znamy .. Bee jestem ..!! baj baj Setsuna dlaczego bye bye?No my sie nie znamy ... jestem Bee już 2 raz to mowie ...a zegnałęm sie z Setsuną biggrin .... !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 11:44 am
BeeWolf Kukus Lethiel Kukus wroociłem... i zalałem się z wejścia Mountain Dew sweatdrop Lethiel heart redface wyglądasz bosko... normalnie marzenie każdego faceta eek jejq..... dziekooje 4laugh *przytula* witaj 3nodding to chyba my rodzicom twoim powinniśmy dziękować witam *tulimy tulimy* PszczołoWilk... głowa mnie przez ciebie boli sad i mam traume spowodowaną brakiem czapki... oskarżę cię gonk Przecież przemaS ci ja oddał :0 ... wiec co jest nie tego ?? to że na mnie krzyczałeś na środku ulicy crying i miałem fryz na przejechanego szopa po zdjęciu kasku i musiałem chodzić bez czapki a tego nie lubię... nie chodzę bez czapki jeśli mam nie ułożone włosy crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 11:45 am
Sayokun Lethiel Kukus wroociłem... i zalałem się z wejścia Mountain Dew sweatdrop Lethiel heart redface wyglądasz bosko... normalnie marzenie każdego faceta eek jejq..... dziekooje 4laugh *przytula* witaj 3nodding zgadzam się taką tylko wszamać eee co ja gadam blaugh 'przytula lethiel ' bosko mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus BeeWolf Kukus wroociłem... i zalałem się z wejścia Mountain Dew sweatdrop Lethiel heart redface wyglądasz bosko... normalnie marzenie każdego faceta eek witaj ziomek ...!! co tam dawnosmy sie nie widzieli no nie ! no ba... całą godzinę... a jutro znoow do ciebie przyjade jak mi się będzie nudziło... więc się nie ciesz xp ja jutro robie wypad na 2 dni zdomu ... ale jakoś nie jestem do tego przekonany !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf sysunka BeeWolf sysunka wrociłam i znow rozdaję buziaki!!!!! blaugh No no dziendobry my się nie znamy .. Bee jestem ..!! baj baj Setsuna dlaczego bye bye?No my sie nie znamy ... jestem Bee już 2 raz to mowie ...a zegnałęm sie z Setsuną biggrin .... !!! teraz zauważyłam, mam na imie Natalia, jak juz mowiłam i z Łodzi jestem witam Cie Bee... *wielki buziak!!!*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 11:46 am
Sayokun Sayokun Lethiel Kukus wroociłem... i zalałem się z wejścia Mountain Dew sweatdrop Lethiel heart redface wyglądasz bosko... normalnie marzenie każdego faceta eek jejq..... dziekooje 4laugh *przytula* witaj 3nodding zgadzam się taką tylko wszamać eee co ja gadam blaugh 'przytula lethiel ' bosko mrgreen redface xd *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 11:48 am
sysunka BeeWolf sysunka BeeWolf sysunka wrociłam i znow rozdaję buziaki!!!!! blaugh No no dziendobry my się nie znamy .. Bee jestem ..!! baj baj Setsuna dlaczego bye bye?No my sie nie znamy ... jestem Bee już 2 raz to mowie ...a zegnałęm sie z Setsuną biggrin .... !!! teraz zauważyłam, mam na imie Natalia, jak juz mowiłam i z Łodzi jestem witam Cie Bee... *wielki buziak!!!*sysunka radzę ci nie obcałowywać wszystkich facetów, bo większość tutaj jest zajęta... ale rób co chcesz... ja tylko ostrzegam żeby cię nikt nie zabił sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 11:49 am
sysunka BeeWolf sysunka BeeWolf sysunka wrociłam i znow rozdaję buziaki!!!!! blaugh No no dziendobry my się nie znamy .. Bee jestem ..!! baj baj Setsuna dlaczego bye bye?No my sie nie znamy ... jestem Bee już 2 raz to mowie ...a zegnałęm sie z Setsuną biggrin .... !!! teraz zauważyłam, mam na imie Natalia, jak juz mowiłam i z Łodzi jestem witam Cie Bee... *wielki buziak!!!*dziekuje ... wink ... hehe !!! No to witam cie teraz tak już oficjalnie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|