|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 10:07 am
Delein Pisarz Delein Pisarz Delein ale wypowiedz wink Piękne są te komentarze XD Albo mam jeszcze to: Płynie dwóch gości łódką. Jeden z nich pyta: - Która godzina? Drugi wyciąga termometr i mówi: - Jutro poniedziałek. kocham te abstrakcyjne... taa, albo: siedza dwa gołebie na gałezi, jeden grucha a drugi jabłko XD Schodzi dziadek po schodach, patrzy- a tam winda, a on się cieszy, że umie pływać. Jaki z teho morał? Nie stawiaj roweru obok lodówki, bo ci czapkę wywieje XD Idzie dziadek po schodach, a babcia się cieszy, ze tez lubi frytki.. głupie że az śmieszne XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 10:08 am
Sayokun Melania Moon witam wszytskich w drugim dniu roku szkolnego smile pomyslcie ze 184 dni(liczone bez wolnych i swiat) zostalo do konca tego roku szkolnego biggrin dla mnie troche krucej ale koniec to matura sweatdrop ja mam dopiero za rok ale juz sie boje, a co bedziesz zdawac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 10:09 am
Delisa sysunka Delisa zrobła bys mi?? prosze moge biggrin ale jakie rzeczy chcesz w niej miec ? hm... ja nie wiem jak Ci moge to powiedziec, poczekaj wymyśle coś ok?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Chce ktoś kupić koszulke olimpijską za 200g(Biała albo Czarna do wyboru)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz Delein ale wypowiedz wink Piękne są te komentarze XD Albo mam jeszcze to: Płynie dwóch gości łódką. Jeden z nich pyta: - Która godzina? Drugi wyciąga termometr i mówi: - Jutro poniedziałek. kocham te abstrakcyjne... taa, albo: siedza dwa gołebie na gałezi, jeden grucha a drugi jabłko XD Schodzi dziadek po schodach, patrzy- a tam winda, a on się cieszy, że umie pływać. Jaki z teho morał? Nie stawiaj roweru obok lodówki, bo ci czapkę wywieje XD Idzie dziadek po schodach, a babcia się cieszy, ze tez lubi frytki.. głupie że az śmieszne XD Hehehe na tym to polega *uścisk*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 10:10 am
musze juz leciec sweatdrop papatki sad sysunka - zrobie ci ta withliste jutro oki biggrin tylko przeslij mi wiadomosc z jakimi rzeczami biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 10:11 am
Delisa musze juz leciec sweatdrop papatki sad sysunka - zrobie ci ta withliste jutro oki biggrin tylko przeslij mi wiadomosc z jakimi rzeczami biggrin Papa Delisa!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa musze juz leciec sweatdrop papatki sad sysunka - zrobie ci ta withliste jutro oki biggrin tylko przeslij mi wiadomosc z jakimi rzeczami biggrin ok dzieki heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa musze juz leciec sweatdrop papatki sad sysunka - zrobie ci ta withliste jutro oki biggrin tylko przeslij mi wiadomosc z jakimi rzeczami biggrin Papcie!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 10:12 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Hehehe na tym to polega *uścisk* ano wiem nie raz kazdy mial podobne przemyslenia hehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sysunka Delisa sysunka Delisa zrobła bys mi?? prosze moge biggrin ale jakie rzeczy chcesz w niej miec ? hm... ja nie wiem jak Ci moge to powiedziec, poczekaj wymyśle coś ok?najlepiej to zapisz sobie na dysku jakie rzeczy w niej chcesz miec a potem te obrazki przeslij mi przez prywatna wiadomosc oki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 10:13 am
Melania Moon Sayokun Melania Moon witam wszytskich w drugim dniu roku szkolnego smile pomyslcie ze 184 dni(liczone bez wolnych i swiat) zostalo do konca tego roku szkolnego biggrin dla mnie troche krucej ale koniec to matura sweatdrop ja mam dopiero za rok ale juz sie boje, a co bedziesz zdawac?matma fiza i anglik
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 10:13 am
Delisa sysunka Delisa sysunka Delisa zrobła bys mi?? prosze moge biggrin ale jakie rzeczy chcesz w niej miec ? hm... ja nie wiem jak Ci moge to powiedziec, poczekaj wymyśle coś ok?najlepiej to zapisz sobie na dysku jakie rzeczy w niej chcesz miec a potem te obrazki przeslij mi przez prywatna wiadomosc oki biggrin j ak sie uda to ok, ale pozniej ok?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 10:14 am
Sei chan Chce ktoś kupić koszulke olimpijską za 200g(Biała albo Czarna do wyboru) Ech chyba newet nikt tego nie zauwarzył. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|