Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
*MELINA* Rozmowy NIEKONTROLOWANE [grozi kalectwem moralnym] Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 142 143 144 145 146 147 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kukus

PostPosted: Tue Dec 21, 2004 10:08 am

BeeWolf_san
Kukus

wiem, że jestem trochę dzikusowaty... ale właśnie staram się ogarnąć...

ty wiesz, że z tego to chyba nawet coś może wyjść pięknego heart
ucieszyłbym się, kurde... pomyśl sobie... Kukusik wreszcie ogarnięty i nie marudzący, że wciąż jest samotny w tłumie... śliczna sprawa...

Dziukusowaty słabe słowo, raczej dziki jak Małpa z nad kwasotą.

Ura, ura ale teraz bedziesz marudził jak ozzy :] ....
Ogarnienty :] Bracie niebo moze nam sie na głowe zawalić ale ty ogarniety nie bedziesz.
ja? marudzić?
nie sądzę...

no dobra... jestem jeszcze bardziej heart nieogarnięty heart niż na co dzień... ale za to już prawie ogarnąłem szkołę... a to już coś... już tylko jeden exam i mam wykształcenie średnie [bez matury] a do końca lutego już będę wymaturowany i dorosły blaugh
PostPosted: Tue Dec 21, 2004 1:52 pm

...
...hehe
...więc to jest ta melina słynna
...pusto coś
...hehe
...przyjde kiedy indziej
...
...

RUFUS.ABBYSINIAN

BeeWolf_san

PostPosted: Tue Dec 21, 2004 3:26 pm

Kukus
BeeWolf_san
Kukus

ucieszyłbym się, kurde... pomyśl sobie... Kukusik wreszcie ogarnięty i nie marudzący, że wciąż jest samotny w tłumie... śliczna sprawa...

Ogarnienty :] Bracie niebo moze nam sie na głowe zawalić ale ty ogarniety nie bedziesz.
ja? marudzić?
nie sądzę...

no dobra... jestem jeszcze bardziej heart nieogarnięty heart niż na co dzień... ale za to już prawie ogarnąłem szkołę... a to już coś... już tylko jeden exam i mam wykształcenie średnie [bez matury] a do końca lutego już będę wymaturowany i dorosły blaugh

moj brat bedzie dorosływ koncu biggrin jestem mlodszy i dorosły smile
PostPosted: Tue Dec 21, 2004 6:26 pm

Ja- Yosei
...
...hehe
...więc to jest ta melina słynna
...pusto coś
...hehe
...przyjde kiedy indziej
...
...
ano... to jest właśnie ta melina... ale ostatnio coś przycichliśmy, bo nikt czasu nie ma... jednakże NE DYGAIII od dziś wszyscy mają wolne, więc będzie się działo, oj będzie blaugh

Kukus

Kukus

PostPosted: Tue Dec 21, 2004 6:30 pm

BeeWolf_san
moj brat bedzie dorosływ koncu biggrin jestem mlodszy i dorosły smile
może dorosły to za wiele powiedziany... wsparty papierem uwierzytelniającym... pasuje tu lepiej

zasadniczo to się tego boję... ja nie znam innego życia niż życie licealisty xp
a jeśli to nowe mi się nie spodoba?
PostPosted: Wed Dec 22, 2004 4:08 am

Kukus
BeeWolf_san
Kukus

ja? marudzić?
nie sądzę...

No to wszystko sie okaże
choć żal mi to muwić bo Twój pysio znośniejszy gdy roześmiany
ale będą klopoty...

Isobelle

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed Dec 22, 2004 5:38 pm

..... no to co ....
Dyskusje samochodowe, sportowe, i sprzetowe czyli...

ile jedzie, jak daleko i jak dlugo na jakich kułeczkach ?
PostPosted: Wed Dec 22, 2004 5:43 pm

BeeWolf
..... no to co ....

na każdym spotkaniu jest taka sytuacja, że ktoś musi zacząć pierwszy...
pierdol Barbi aż się zgarbi...

ja wiem tyle... bez podkowy to konia tylko na znane i sprawdzone pastwisko się wypuszcza... bo bagnie jeździ się na kółach niskociśnieniowych wzmacnianych na podwójnej dentce... na pobrze ubity tor jedzie się w slikach twardych jak kamień... a żyrafy to są chuje

Kukus

M-Teen

PostPosted: Wed Dec 22, 2004 5:45 pm

BeeWolf
M-Teen
ho jak by mi na tym zależało.. razz pozatym u mnie przebieralnie nie działa! razz

ale mnie zrozumialaś ... ja nie mowie, o Gai...a teraz zapraszam do meliny bo chcemy troszke nie przyzwoicie porozmawiać ..:]

uhm.. skoro tak.. jestem ciekawe czy ona sam wie gdzie ja mieszkam [tak dokładnie] skoro widział mnie w jakiej przebieralni razz z restza nic mnie to nie obchodiz razz
PostPosted: Wed Dec 22, 2004 5:47 pm

M-Teen
BeeWolf
M-Teen
ho jak by mi na tym zależało.. razz pozatym u mnie przebieralnie nie działa! razz

ale mnie zrozumialaś ... ja nie mowie, o Gai...a teraz zapraszam do meliny bo chcemy troszke nie przyzwoicie porozmawiać ..:]

uhm.. skoro tak.. jestem ciekawe czy ona sam wie gdzie ja mieszkam [tak dokładnie] skoro widział mnie w jakiej przebieralni razz z restza nic mnie to nie obchodiz razz
co to za dywagacje od tematu?

Kukus

M-Teen

PostPosted: Wed Dec 22, 2004 5:47 pm

Kukus
BeeWolf
..... no to co ....

ja wiem tyle... bez podkowy to konia tylko na znane i sprawdzone pastwisko się wypuszcza... bo bagnie jeździ się na kółach niskociśnieniowych wzmacnianych na podwójnej dentce... na pobrze ubity tor jedzie się w slikach twardych jak kamień... a żyrafy to są chuje
eek boze jak instrukcja obsługi hahahaha *turla sie po ziemi* hahaha blaugh blaugh blaugh
PostPosted: Wed Dec 22, 2004 5:50 pm

M-Teen
Kukus
BeeWolf
..... no to co ....

eek boze jak instrukcja obsługi hahahaha *turla sie po ziemi* hahaha blaugh blaugh blaugh
mam wprawę w pisaniu takowych... nieprawdaż, Bee? już napisałem kilka manifestów, przewodnik po ciele szympansa, czterotomową encyklopedię tłuczenia niemca po kasku i specjalny przewodnik dla Desta "jak się, kurwa, rozpina stanik bez korzystania z nóg"

Kukus

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed Dec 22, 2004 5:51 pm

Kukus
BeeWolf
..... no to co ....

Bez potkowy nigdze nie wypuszcze konia, jeszcze biedny katar złapie przez kopyta.
a ta podwojna dentka to oczywiscie z grubym mierznikiem ?? odprowadzajacym bloto?
ta ale ja nie lubie slików... wole już sam sie wybrac do lasu w kaloszach.
PostPosted: Wed Dec 22, 2004 5:53 pm

BeeWolf
Bez potkowy nigdze nie wypuszcze konia, jeszcze biedny katar złapie przez kopyta.
a ta podwojna dentka to oczywiscie z grubym mierznikiem ?? odprowadzajacym bloto?
ta ale ja nie lubie slików... wole już sam sie wybrac do lasu w kaloszach.
zacznijmy, że Off-road'u to ja nie polecam... no chyba, że w chwili desperacji... a grubość kalosza w pewnym stopniu świadczy o twoim szacunku dla gruntu po jakim w nim stąpasz...

Kukus

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Wed Dec 22, 2004 5:54 pm

Kukus
mam wprawę w pisaniu takowych... nieprawdaż, Bee? już napisałem kilka manifestów, przewodnik po ciele szympansa, czterotomową encyklopedię tłuczenia niemca po kasku i specjalny przewodnik dla Desta "jak się, kurwa, rozpina stanik bez korzystania z nóg"

A no masz wprawe masz masz ... Nawet Panienka Rin wzatpiła ... biggrin i juz sie nie odzywa od dawna biggrin
A musze sie przyznać ze encykliedi nie mam crying ale za to mam przewodnik szympansa i nieststy korzystałem z poradnika dla desta ... no ale zawsze mi sie coś zachaczy ;(
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 142 143 144 145 146 147 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games