|
|
Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 15, 2014 12:21 am
Vidéki hölgyemény lennék (csak az avatarom fiú), aki bizony már nem tinédzser. Imádom a filmeket/sorozatokat, könyveket, írni, zenét hallgatni, sétálgatni, fészbúkon chetelni, netezni, együtt lenni a barátokkal, online gamezni (jelenleg Drakensangon tolom nagy erővel a cuccost). Asszem ennyi lennék.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 15, 2014 9:59 am
Will of Locksley Vidéki hölgyemény lennék (csak az avatarom fiú), aki bizony már nem tinédzser. Imádom a filmeket/sorozatokat, könyveket, írni, zenét hallgatni, sétálgatni, fészbúkon chetelni, netezni, együtt lenni a barátokkal, online gamezni (jelenleg Drakensangon tolom nagy erővel a cuccost). Asszem ennyi lennék. Üdvözöllek! Malreni vagyok a Magyar Guild kapitánya. Én hagytam jóvá a kérelmedet. Üdvözöllek süllyedő hajónkon! cat_3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 15, 2014 10:17 am
Malreni Will of Locksley Vidéki hölgyemény lennék (csak az avatarom fiú), aki bizony már nem tinédzser. Imádom a filmeket/sorozatokat, könyveket, írni, zenét hallgatni, sétálgatni, fészbúkon chetelni, netezni, együtt lenni a barátokkal, online gamezni (jelenleg Drakensangon tolom nagy erővel a cuccost). Asszem ennyi lennék. Üdvözöllek! Malreni vagyok a Magyar Guild kapitánya. Én hagytam jóvá a kérelmedet. Üdvözöllek süllyedő hajónkon! cat_3nodding Hála égnek, tudok úszni. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2014 5:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2014 6:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 27, 2014 7:16 am
Szerbusztok, Bence vagyok smile 20 éves és Budapesten lakom. bár régóta tagja vagyok a guild-nak de évekig nem voltam Gaia-n, ezért ne lepődjetek meg ha nekem most minden és mindenki új. XD Sok változás történt ezen a közösségi oldalon ahogy elnézem, de épp ezért tértem vissza hogy ismét felfedezhessem :3 és nosztalgiázzak rajta. ennyit rólam dióhéjba. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 30, 2014 12:18 am
Mappee Szerbusztok, Bence vagyok smile 20 éves és Budapesten lakom. bár régóta tagja vagyok a guild-nak de évekig nem voltam Gaia-n, ezért ne lepődjetek meg ha nekem most minden és mindenki új. XD Sok változás történt ezen a közösségi oldalon ahogy elnézem, de épp ezért tértem vissza hogy ismét felfedezhessem :3 és nosztalgiázzak rajta. ennyit rólam dióhéjba. ^^ Üdv nálunk "újra" smile Hát.. itt is történtek változások, de remélem még így is ki tudjuk hozni a jót a helyzetből a guilden belül is. Jó felfeedezőtúrát és kérdezz/írj nyugodtan, ha lenne valami 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 01, 2014 3:31 am
Obi Aoi Mappee Szerbusztok, Bence vagyok smile 20 éves és Budapesten lakom. bár régóta tagja vagyok a guild-nak de évekig nem voltam Gaia-n, ezért ne lepődjetek meg ha nekem most minden és mindenki új. XD Sok változás történt ezen a közösségi oldalon ahogy elnézem, de épp ezért tértem vissza hogy ismét felfedezhessem :3 és nosztalgiázzak rajta. ennyit rólam dióhéjba. ^^ Üdv nálunk "újra" smile Hát.. itt is történtek változások, de remélem még így is ki tudjuk hozni a jót a helyzetből a guilden belül is. Jó felfeedezőtúrát és kérdezz/írj nyugodtan, ha lenne valami 3nodding Okés :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 06, 2015 5:41 am
Sziasztok. Melindának hívnak,de a Miichan megszólítást jobban szeretem, mégha gaian nem ez a nevem. Gyálon lakom és nagyon nagyon szeretem a gaiat heart .Január óta pedig aktívan fent vagyok. razz 24éves leszek^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 06, 2015 12:49 pm
koumei sama Sziasztok. Melindának hívnak,de a Miichan megszólítást jobban szeretem, mégha gaian nem ez a nevem. Gyálon lakom és nagyon nagyon szeretem a gaiat heart .Január óta pedig aktívan fent vagyok. razz 24éves leszek^^ Üdv. itt 3nodding Jó látni, hogy valaki még ilyen kis lelkesen szereti a gaiat. emotion_kirakira yum_puddi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 06, 2015 4:09 pm
Sayenita koumei sama Sziasztok. Melindának hívnak,de a Miichan megszólítást jobban szeretem, mégha gaian nem ez a nevem. Gyálon lakom és nagyon nagyon szeretem a gaiat heart .Január óta pedig aktívan fent vagyok. razz 24éves leszek^^ Üdv. itt 3nodding Jó látni, hogy valaki még ilyen kis lelkesen szereti a gaiat. emotion_kirakira yum_puddi 3nodding Ezzel egyetértek és üdv köztünk ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 07, 2015 8:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 11, 2015 11:07 pm
koumei sama Sziasztok. Melindának hívnak,de a Miichan megszólítást jobban szeretem, mégha gaian nem ez a nevem. Gyálon lakom és nagyon nagyon szeretem a gaiat heart .Január óta pedig aktívan fent vagyok. razz 24éves leszek^^ Üdv nálunk biggrin Érezzétek jól magatokat, ne féljetek írni a guildben wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 14, 2015 1:44 pm
Üdv köztünk smile ...................szeged................... gonk Komolyan üldöznek engem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 25, 2015 3:58 am
Hali! Ezzel még adós voltam. Gergő vagyok, 25, Ecseren lakok, (ha minden jól megy ) még néhány hétig egyetemista. Gaia-n év eleje óta vagyok... kb. ennyi. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|