Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Magyar Guild
BEMUTATKOZOM (IDE ÍRJ ELŐSZÖR!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 142 143 144 145 146 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Magyar vagy?
Igen
89%
 89%  [ 353 ]
Külföldi, de magyar
8%
 8%  [ 33 ]
Vannak magyar rokonaim
0%
 0%  [ 2 ]
What?!
2%
 2%  [ 8 ]
Total Votes : 396

LonelyGentleRain

Brainy Genius

6,850 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Tue Jul 15, 2014 12:21 am

Vidéki hölgyemény lennék (csak az avatarom fiú), aki bizony már nem tinédzser. Imádom a filmeket/sorozatokat, könyveket, írni, zenét hallgatni, sétálgatni, fészbúkon chetelni, netezni, együtt lenni a barátokkal, online gamezni (jelenleg Drakensangon tolom nagy erővel a cuccost). Asszem ennyi lennék.
PostPosted: Tue Jul 15, 2014 9:59 am

Will of Locksley
Vidéki hölgyemény lennék (csak az avatarom fiú), aki bizony már nem tinédzser. Imádom a filmeket/sorozatokat, könyveket, írni, zenét hallgatni, sétálgatni, fészbúkon chetelni, netezni, együtt lenni a barátokkal, online gamezni (jelenleg Drakensangon tolom nagy erővel a cuccost). Asszem ennyi lennék.

Üdvözöllek! Malreni vagyok a Magyar Guild kapitánya. Én hagytam jóvá a kérelmedet. Üdvözöllek süllyedő hajónkon! cat_3nodding

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

LonelyGentleRain

Brainy Genius

6,850 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Tue Jul 15, 2014 10:17 am

Malreni
Will of Locksley

Üdvözöllek! Malreni vagyok a Magyar Guild kapitánya. Én hagytam jóvá a kérelmedet. Üdvözöllek süllyedő hajónkon! cat_3nodding

Hála égnek, tudok úszni. smile
PostPosted: Wed Jul 16, 2014 5:36 am

Üdv itt!

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

LonelyGentleRain

Brainy Genius

6,850 Points
  • Member 100
  • Dressed Up 200
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Wed Jul 16, 2014 6:33 am

Xanvie
Üdv itt!

Köszi szépen! smile
PostPosted: Thu Nov 27, 2014 7:16 am

Szerbusztok, Bence vagyok smile 20 éves és Budapesten lakom. bár régóta tagja vagyok a guild-nak de évekig nem voltam Gaia-n, ezért ne lepődjetek meg ha nekem most minden és mindenki új. XD Sok változás történt ezen a közösségi oldalon ahogy elnézem, de épp ezért tértem vissza hogy ismét felfedezhessem :3 és nosztalgiázzak rajta. ennyit rólam dióhéjba. ^^

Kagetus

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sun Nov 30, 2014 12:18 am

Mappee
Szerbusztok, Bence vagyok smile 20 éves és Budapesten lakom. bár régóta tagja vagyok a guild-nak de évekig nem voltam Gaia-n, ezért ne lepődjetek meg ha nekem most minden és mindenki új. XD Sok változás történt ezen a közösségi oldalon ahogy elnézem, de épp ezért tértem vissza hogy ismét felfedezhessem :3 és nosztalgiázzak rajta. ennyit rólam dióhéjba. ^^

Üdv nálunk "újra" smile Hát.. itt is történtek változások, de remélem még így is ki tudjuk hozni a jót a helyzetből a guilden belül is. Jó felfeedezőtúrát és kérdezz/írj nyugodtan, ha lenne valami 3nodding
PostPosted: Mon Dec 01, 2014 3:31 am

Obi Aoi
Mappee

Üdv nálunk "újra" smile Hát.. itt is történtek változások, de remélem még így is ki tudjuk hozni a jót a helyzetből a guilden belül is. Jó felfeedezőtúrát és kérdezz/írj nyugodtan, ha lenne valami 3nodding

Okés :3

Kagetus

Mii_hime

High-functioning Gaian

15,800 Points
  • Big Blind 150
  • Small Blind 100
  • Smooth Operator 100
PostPosted: Mon Apr 06, 2015 5:41 am

Sziasztok. Melindának hívnak,de a Miichan megszólítást jobban szeretem, mégha gaian nem ez a nevem. Gyálon lakom és nagyon nagyon szeretem a gaiat heart .Január óta pedig aktívan fent vagyok. razz 24éves leszek^^
PostPosted: Mon Apr 06, 2015 12:49 pm

koumei sama
Sziasztok. Melindának hívnak,de a Miichan megszólítást jobban szeretem, mégha gaian nem ez a nevem. Gyálon lakom és nagyon nagyon szeretem a gaiat heart .Január óta pedig aktívan fent vagyok. razz 24éves leszek^^

Üdv. itt 3nodding Jó látni, hogy valaki még ilyen kis lelkesen szereti a gaiat. emotion_kirakira yum_puddi 3nodding

Sayenita

Friend

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Mon Apr 06, 2015 4:09 pm

Sayenita
koumei sama

Üdv. itt 3nodding Jó látni, hogy valaki még ilyen kis lelkesen szereti a gaiat. emotion_kirakira yum_puddi 3nodding

Ezzel egyetértek és üdv köztünk ^^
PostPosted: Tue Apr 07, 2015 8:59 am

Sziasztok

Evelin vagyok Szegedröl biggrin

Webpage Title

PiciRanger

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat Apr 11, 2015 11:07 pm

koumei sama

PiciRanger
Sziasztok

Webpage Title

Üdv nálunk biggrin Érezzétek jól magatokat, ne féljetek írni a guildben wink
PostPosted: Tue Apr 14, 2015 1:44 pm

PiciRanger
Sziasztok

Webpage Title

Üdv köztünk smile

...................szeged................... gonk
Komolyan üldöznek engem

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

Cadno Howl

18,650 Points
  • Egg Collector 100
  • Lapin Patrol Haldus: Victory! 100
  • Lapin Patrol Kastra: Victory! 250
PostPosted: Sat Apr 25, 2015 3:58 am

Hali!
Ezzel még adós voltam. Gergő vagyok, 25, Ecseren lakok, (ha minden jól megy ) még néhány hétig egyetemista. Gaia-n év eleje óta vagyok... kb. ennyi. mrgreen
Reply
Magyar Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 142 143 144 145 146 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces