|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 9:39 am
Sei chan *Spogląda w kalendarz i zaczyna skakać z radości*Za 18 dni moje urodzinki whee i wreszcie może dotanę skaner whee No to zaczynam szukać jakiegoś sensownego prezentu razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan *Spogląda w kalendarz i zaczyna skakać z radości*Za 18 dni moje urodzinki whee i wreszcie może dotanę skaner whee qa za 19 dni moje imieninki ^^ nie wiem co dostane ale coś do kompa to napewno (kartę sieciową albo tuner)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dark wampirek Delein dark wampirek Delein WAMPIIIRKU POSTAWIĘ CI OŁTARZ! eek Za co?? whee no ca rękawiczki blaugh Hehehe, pazurki :p Mam nadzieje, że się przydadzą^^ 3nodding Pytanie! No ba, ze się przydadzą! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 9:40 am
*Wyciąga trampoline*E tylko gdzie to postawić sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 9:41 am
delisa jesteś cudowna genialna kochana wspaniaała............................
dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 9:42 am
Sei chan Delisa Sei chan *Spogląda w kalendarz i zaczyna skakać z radości*Za 18 dni moje urodzinki whee i wreszcie może dotanę skaner whee wow biggrin I teraz ma wyjść 1 tom Sakury whee jeszcze tylko mi kilku rare eventów do szczęścia potrzeba i czegoś fajnego w liście. ccs jest genialne ^^ przeczytałem wszystkie tomy po 12 razy a obecnie ściągam wszystkie odcinki z kazzy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 9:43 am
Sei chan *Wyciąga trampoline*E tylko gdzie to postawić sweatdrop Na trawniku nyo!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 9:44 am
Sei chan *Wyciąga trampoline*E tylko gdzie to postawić sweatdrop pstaw przed budą mei jest jeszcze troche miejsca
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dark wampirek Sei chan *Wyciąga trampoline*E tylko gdzie to postawić sweatdrop Na trawniku nyo!! *spogląda na drwi*Ale przez drzwi nie przejdzie, nyu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun delisa jesteś cudowna genialna kochana wspaniaała............................ dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki nie ma sprawy nie ma sprawy nie ma sprawy nie ma sprawy nie ma sprawy nie ma sprawy nie ma sprawy nie ma sprawy nie ma sprawy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 9:46 am
KTO MI POMOZE ZROBIC WISH LIST??? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan dark wampirek Sei chan *Wyciąga trampoline*E tylko gdzie to postawić sweatdrop Na trawniku nyo!! *spogląda na drwi*Ale przez drzwi nie przejdzie, nyu. To przez okno!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sysunka KTO MI POMOZE ZROBIC WISH LIST??? biggrin eeeeeee...... niby jak ? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 9:47 am
dark wampirek Sei chan dark wampirek Sei chan *Wyciąga trampoline*E tylko gdzie to postawić sweatdrop Na trawniku nyo!! *spogląda na drwi*Ale przez drzwi nie przejdzie, nyu. To przez okno!! Hmmm, może przejdzie.*Próbuje wypchnąć trampoline przez okno*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 9:51 am
A teraz na poprawę humorku: - Schmitta wypłaszczyło po wybiciu z progu... - Doleciał do 120 metra, ale wylądował około 116... - Dobrze, dobrze!, fenomenalnie!!!, chociaż może trochę za krotko, te 112 m. Ajjjj.... - Michael Johnson biegnie teraz tak jak podbiega się do autobusu. - Skoczył zdecydowanie lepiej, jednak był to skok zdecydowanie gorszy... - Roberto Cecon to mistrz ciągnięcia... - Martin Schmitt, jak wiemy wrócił z Lillelhamer, gdzie był ze swoim młodym partnerem Hocke... __________________ __________________ __________________ _
- widzę pewne ożywienie w kroku naszego chodziarza... - na razie zajmuje pierwsze miejsce, ale nie jest to dobra pozycja wyjściowa - Termika - jak sama nazwa wskazuje - chodzi o wiatry.... - Peterka zdobył Puchar Świata w sezonie dziewięćdziesiąt siedem na dziewięćdziesiąt dwa - Podczas igrzysk w Salt Lake City Adam osiągnął to, na co tak długo czekaliśmy od sukcesu Wojciecha Fibaka. - Ten skok był wyraźnie dłuższy od Szwajcara... - Ten 'przyruch' Hannawalda powoduje u niego doskonały 'tajming'. - Skoczył słabiej, nie najlepiej, ale dłużej o 6 m. - On to ma wyjście - z podudzia do wyprostu. Uda ma fantastyczne! - Dynamicznie wyszedł z progu, ach, to jego ułożenie bioder w locie!
__________________ __________________ __________________ _
o Małyszu: "Posłaniec Nadziei" i "Ambasador naszych aspiracji europejskich" - O Bachledzie: "jest dynamit! udane wyjście z progu!... i...źle..." - Goldi skakał zapładniając wyobraźnię... - Morgenstern ma błyskawiczne uda... - Szuka, szuka powietrza... - Hannawald jest pod takim obstrzałem, ze postanowił publicznie się odsłonić ze swoja dziewczyna... - Kasai zapętlił się w kwadraturę koła... - Tak!!...jest!!. .....będzie daleki skok!!...a jednak....Zabrakło powietrza na dole... - o koszykarzu - ten zawodnik to stary wyjadacz parkietów. - O Peterce: dobrze skoordynowany automatyzm rozpada się.. - O lekkoatletce: piękny okres w wykonaniu naszej zawodniczki - Sędziowie docenili jego walkę w locie... - Szkoda ze...Goldberger nie jest Japończykiem!!! - Spaeth długo dochodzi....... - ...oj, poważny błąd, zawodnik skrzyżował narty zaraz po wyjściu z progu, to tak, jakby zaciągnął hamulec ręczny w samochodzie... - Rzut rożny dla białych... przepraszam - dla tych w białych koszulkach... (z meczu Szwecja-Kamerun, Szwedzi grali w żółtych koszulkach) - Oj Hannawaldowi trochę nie wyszło, czyżby spadek formy ...a nie, to był przedskoczek __________________ __________________ __________________ _ - wiatr cofnął Małysza o jakieś 4 metry... - Hess nie puszcza jeszcze Hannawalda, bo coś wciąż wisi w powietrzu - o Mateji: Trudna sytuacja rodzinna nakazuje mu dokonać wyboru: zrezygnować ze skoków lub poszukać innej pracy. - Małysz poszedł wczoraj na przebieżkę, ale sobie nie pobiegał, bo musiał uciekać przed fanami - Żeby Adam na dole miał dobre wiatry! - " Majkel Uhrmann.... Michael, przepraszam..." - " takie niemieckie "zieeeh", znaczy ciągnij. Hannawald umie ciągnąć - "Ritzerfeld, dziewiętnastolatek ,...Hess ma do niego słabość..." - " Ahonen dal z siebie odrobinę radości...a jednak nie..." - "Tami Kiuru... dostał podmuch i otworzył się w powietrzu!" - "Nawet skoczkom zdarzają się czasami ludzkie odczucia..." - Uwaga psze państwa! Leeeeeeeeci Ahonen i jeeeeest!!!... Przewrócił się!!! - Hannawald eksplodował, a to zawsze pozostawia ślad...
__________________ __________________ __________________ Krzysztof Miklas: - ciągnij Adam! Ciągniiiij!!!!! - Tonio powinien zmienić optykę w kierunku Wisły - o Ahonenie:" On miał bardzo zły początek sezonu...został szczęśliwym ojcem. - " No, Sven Hannawald, proszę Państwa...Już na 100% wygrał cały TCS... No chyba, ze odpiąłby teraz narty i skoczył w butach" - Hannawald cieszył się trochę sam ze sobą!!!" (sytuacja: Hanni po zwycięstwie leżał na śniegu pod bandą) - no, Simon Amman. Ja go znam, często z nim rozmawiam po...,przed...to proszę państwa bardzo fajny chłopak, sympatyczny, dowcipny, taki wesoły i szalenie utalentowany..." - widzimy dynamiczny skok Hannawalda, zakończony lądowaniem. - Ta dyskwalifikacja była wynikiem tego, ze Hannawaldowi w locie wypadły plomby. (chodziło o te w kombinezonie) - Adaś leć, lec! oj spadł!!! Nie... leci, leci!!! - Liegl to wielki żywy latawiec!!!
Marcin Zimoch: (PR1) - ci Japończycy! Te powietrzne cyborgi! - W dzisiejszym konkursie wystąpi na pewno Adam Małysz a obok niego pewnie 49 innych zawodników, niedługo się przekonamy jakich.
I cos z historii:
Jan Ciszewski: - komentując zawody na Służewcu powiedział przed rozpoczęciem biegu: "A teraz wszystko w rękach konia!"
komentarz Jacka Kostrzewy w Polsacie, kiedy Hansowi Nielsenowi (żużlowiec) zdefektował motocykl: - "Cóż za dramat. Hansowi Nielsenowi stanął... (chwila ciszy) motocykl".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|