|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 8:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 8:55 am
sysunka kto mi pomoze zrobic questa??? w topikach gildii masz temat z poradnikaiem dla nowych tam masz napisane krok po kroku jak zrobić questa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 8:57 am
Sayokun sysunka kto mi pomoze zrobic questa??? w topikach gildii masz temat z poradnikaiem dla nowych tam masz napisane krok po kroku jak zrobić questa dzięki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 9:01 am
Pisarz Delein Pisarz Delein Avsko ^^ *całuje* Czy mamy tu dżakuzi? no oczywiscie Idziemy? Bo chyba mam niedobór relaksu... o taak *rozbiera się w tempie natychmiastowym* Jest! Dżakuzi! *podłącza*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 9:04 am
Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Avsko ^^ *całuje* Czy mamy tu dżakuzi? no oczywiscie Idziemy? Bo chyba mam niedobór relaksu... o taak *rozbiera się w tempie natychmiastowym* Jest! Dżakuzi! *podłącza* NIENAWIDZĘ WAS OBOJE!! Bartek...... kochałam cię.... ale po tym..... najlepiej zostaw mnie w spokoju....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 9:05 am
Mistic_Lina Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Avsko ^^ *całuje* Czy mamy tu dżakuzi? no oczywiscie Idziemy? Bo chyba mam niedobór relaksu... o taak *rozbiera się w tempie natychmiastowym* Jest! Dżakuzi! *podłącza* NIENAWIDZĘ WAS OBOJE!! Bartek...... kochałam cię.... ale po tym..... najlepiej zostaw mnie w spokoju.... Ee...hm...no cóż... Ke?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 9:05 am
Mistic_Lina: dziwna jesteś eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 9:06 am
Mistic_Lina Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Avsko ^^ *całuje* Czy mamy tu dżakuzi? no oczywiscie Idziemy? Bo chyba mam niedobór relaksu... o taak *rozbiera się w tempie natychmiastowym* Jest! Dżakuzi! *podłącza* NIENAWIDZĘ WAS OBOJE!! Bartek...... kochałam cię.... ale po tym..... najlepiej zostaw mnie w spokoju.... Ee...hm...no cóż... Ke?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 9:06 am
nie potrafię znieść zdrady.... wybaczcie... ale za bardzo mi na nim zależało.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 9:08 am
Kyoko Suomi Mistic_Lina: dziwna jesteś eek eek o ja eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 9:09 am
Mistic_Lina nie potrafię znieść zdrady.... wybaczcie... ale za bardzo mi na nim zależało..... a co? chodzisz z nim w realu czy na Gai? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 9:09 am
Sayokun Kyoko Suomi Mistic_Lina: dziwna jesteś eek eek o ja eek no co? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 9:10 am
Mistic_Lina nie potrafię znieść zdrady.... wybaczcie... ale za bardzo mi na nim zależało..... Mi też miło Cię poznać stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 9:15 am