Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
*MELINA* Rozmowy NIEKONTROLOWANE [grozi kalectwem moralnym] Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 141 142 143 144 145 146 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kukus

PostPosted: Mon Dec 13, 2004 1:49 pm

Isobelle
Kukus
Isiu... misiu ty mój faszerowany trocinkami... ogarniesz kropka? samotny jakliś jestem dziś cy cóś w ten deseń... potrzebuję terapii środowiskowej... ogoolnie jakiś jestem przybity i do tego słucham Johnette Napolitano gonk

Faszerowany to ja może jestem ale nie trocinkami tylko r󦣳80;owym puchem i jeszcze czymś białym... blaugh
Jasne że przygarne ale do 22 pracuje a potem do Maksia- jak chcasz to odwiedź nas na godzinke czy jakoś tak.
*tule*
jednak wymiękam... namachałem dziś dwa examiny... padam na ryj... jutro się opierdalam... nie ma chuja... nic nie robię... siedzę na piździe i się ślinię...
PostPosted: Tue Dec 14, 2004 4:59 am

Kukus
Isobelle
Kukus
Isiu... misiu ty mój faszerowany trocinkami... ogarniesz kropka? samotny jakliś jestem dziś cy cóś w ten deseń... potrzebuję terapii środowiskowej... ogoolnie jakiś jestem przybity i do tego słucham Johnette Napolitano gonk

Faszerowany to ja może jestem ale nie trocinkami tylko r󦣳80;owym puchem i jeszcze czymś białym... blaugh
Jasne że przygarne ale do 22 pracuje a potem do Maksia- jak chcasz to odwiedź nas na godzinke czy jakoś tak.
*tule*
jednak wymiękam... namachałem dziś dwa examiny... padam na ryj... jutro się opierdalam... nie ma chuja... nic nie robię... siedzę na piździe i się ślinię...

Woah Kukusku unikaj zbliżeń blaugh (twoja siggy)
A tak w ogole to zazdroszcze Ci lenistwa bo je KURWA ZAPIERDALAM W ROBOCIE!!!!Znowu-dzień jak codzień czyli Gaia xd

Isobelle

Kukus

PostPosted: Tue Dec 14, 2004 9:40 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Tue Dec 14, 2004 10:02 am

Wy zapierdalacie w robocie, a ja kurwa muszę siedzieć w tej jebanej szkole, i jaka tu sprawiedliwość?

Hikitsuni

Kukus

PostPosted: Tue Dec 14, 2004 10:06 am

Hikitsuni
Wy zapierdalacie w robocie, a ja kurwa muszę siedzieć w tej jebanej szkole, i jaka tu sprawiedliwość?
ja się opierdalam dziś... szkoły już nie mam, a do roboty mi się nie chce iść, bo na chuj? jak mi się kasa kończy to kogoś przekłuwam i po problemie... pięc dyszek zawsze wskoczy
PostPosted: Tue Dec 14, 2004 10:07 am

Ty, dobry pomysł, może po budzie zastosuję to na przyszłość. Zajebisty z Ciebie gość, jeszcze te pierdolone lekcje musze odrobic...laaa! Chuj w dupę belfrom

Hikitsuni

Kukus

PostPosted: Tue Dec 14, 2004 10:30 am

PostPosted: Tue Dec 14, 2004 10:37 am

Christoff_Gangrell

Kukus

PostPosted: Tue Dec 14, 2004 10:49 am

Christoff_Gangrell
Podobno człowiek uczy się całę zycie...... sweatdrop
to twierdzenia propagandy stalinowskiej
PostPosted: Wed Dec 15, 2004 8:33 am

Kukus
Isobelle
Woah Kukusku unikaj zbliżeń blaugh (twoja siggy)
A tak w ogole to zazdroszcze Ci lenistwa bo je KURWA ZAPIERDALAM W ROBOCIE!!!!Znowu-dzień jak codzień czyli Gaia xd
co ci się zn󷠮ie podoba? zawsze m󷩦#322;eś, że mam wporzo mordencję... kurwa, przeziębiłem się zajebiście...

pytanie do naczelnego: ZApierdalasz czy Opierdalasz? bo wiesz, ja widziałem ciebie w pracy i wiem jak to wygląda blaugh

to tylko zarcik towarzyski z Twoja mordka...

a nawet jak sie w pracy opierdalam to i tak byc musze stressed

Isobelle

Kukus

PostPosted: Wed Dec 15, 2004 9:45 am

PostPosted: Sun Dec 19, 2004 5:47 am

BeeWolf_san

Isobelle

PostPosted: Tue Dec 21, 2004 2:51 am

PostPosted: Tue Dec 21, 2004 4:32 am

Isobelle
BeeWolf_san
Kukus
no c󦣳80;... ja dziś nie jestem towarzyski...

Ty nigdy nie jestes towarzyski .... blaugh

Racja sweatdrop
eh
a klapsa w dziąsło chcesz?
wiem, że jestem trochę dzikusowaty... ale właśnie staram się ogarnąć...

ty wiesz, że z tego to chyba nawet coś może wyjść pięknego heart
ucieszyłbym się, kurde... pomyśl sobie... Kukusik wreszcie ogarnięty i nie marudzący, że wciąż jest samotny w tłumie... śliczna sprawa...

LUV YA, Bro' wink

Kukus

BeeWolf_san

PostPosted: Tue Dec 21, 2004 4:57 am

Kukus

wiem, że jestem trochę dzikusowaty... ale właśnie staram się ogarnąć...

ty wiesz, że z tego to chyba nawet coś może wyjść pięknego heart
ucieszyłbym się, kurde... pomyśl sobie... Kukusik wreszcie ogarnięty i nie marudzący, że wciąż jest samotny w tłumie... śliczna sprawa...

Dziukusowaty słabe słowo, raczej dziki jak Małpa z nad kwasotą.

Ura, ura ale teraz bedziesz marudził jak ozzy :] ....
Ogarnienty :] Bracie niebo moze nam sie na głowe zawalić ale ty ogarniety nie bedziesz.
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 141 142 143 144 145 146 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games