|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 7:29 am
Ozzwald Iael Ozzwald Baliaur sry sqrby ale linkin i metallica i hooby to NU-METAL... róznica miedzy nu a zwyklym jest ogromna ale co tam... a ja słucham przewarznie Metalu czasem NU....,ale fakt żę ubuiur nie ma nic co do preferęcji muzycznych... mnie trudno zaklasyfikować do jakiejś subkultóry... no dobra ale większość metalów i nu ubierają sie na czarno nigdy nie widziałem metala z koszulką tego debila eminema jak sam to ładnie ujołeś bo to "debil".... a ja często widuje metali w jasnych spodniach i białych koszulkach... ale nie z hip-hopową koszulką
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 7:29 am
Iael Ozzwald Baliaur sry sqrby ale linkin i metallica i hooby to NU-METAL... róznica miedzy nu a zwyklym jest ogromna ale co tam... a ja słucham przewarznie Metalu czasem NU....,ale fakt żę ubuiur nie ma nic co do preferęcji muzycznych... mnie trudno zaklasyfikować do jakiejś subkultóry... no dobra ale większość metalów i nu ubierają sie na czarno nigdy nie widziałem metala z koszulką tego debila eminema ...a ja słucham trochę metalu... ...a ubieram się na czarno nie przez to, tylko po prostu lubię ten kolor... ... ...a biały kolor też lubie... ...w ogóle jakbym miał słuchać tylko ostrej muzy to bym się zadźgał...czasem sobie puszczę muzę do capoeiry, jakieś reggae, muze z filmów różnych itd. ...chociaż jest dużo rodzajów muzyki, których nienawidzę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 7:32 am
Iael ale nie z hip-hopową koszulką nie wiem czy to są koszulki "hip hopowe" bo ja nie mam pojęcia o tej kulturze.. nie umie stwierdzić czy jest na niej np. raper czy ktoś inny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Ja- Yosei Ozzwald Baliaur co moze byc w pinkbox'ach???? nie mam pojęcia... sad ...a nie czasem maski aliena itd? hmmmmmmmm bo zastanawiam sie czy go nie sprzedac... chyba dobry pomysl??? ...no jak tam chcesz... xp ...ja osobiście bym nie wytrzymał i bym otworzył... xd (ale może to przez to, że tak żadko dostaje jakieś prezenciki od gai)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iael Ozzwald Iael Ozzwald Baliaur sry sqrby ale linkin i metallica i hooby to NU-METAL... róznica miedzy nu a zwyklym jest ogromna ale co tam... a ja słucham przewarznie Metalu czasem NU....,ale fakt żę ubuiur nie ma nic co do preferęcji muzycznych... mnie trudno zaklasyfikować do jakiejś subkultóry... no dobra ale większość metalów i nu ubierają sie na czarno nigdy nie widziałem metala z koszulką tego debila eminema jak sam to ładnie ujołeś bo to "debil".... a ja często widuje metali w jasnych spodniach i białych koszulkach... ale nie z hip-hopową koszulką ale nie chodzilo mi o takie skrajnosci!!! wiesh bo "metale" raczej nie toleruja ludzi ktorzy sluchaja metalu a ubieraja sie hmmmmm po swojemu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 7:33 am
Baliaur Iael Ozzwald Iael Ozzwald Baliaur sry sqrby ale linkin i metallica i hooby to NU-METAL... róznica miedzy nu a zwyklym jest ogromna ale co tam... a ja słucham przewarznie Metalu czasem NU....,ale fakt żę ubuiur nie ma nic co do preferęcji muzycznych... mnie trudno zaklasyfikować do jakiejś subkultóry... no dobra ale większość metalów i nu ubierają sie na czarno nigdy nie widziałem metala z koszulką tego debila eminema jak sam to ładnie ujołeś bo to "debil".... a ja często widuje metali w jasnych spodniach i białych koszulkach... ale nie z hip-hopową koszulką ale nie chodzilo mi o takie skrajnosci!!! wiesh bo "metale" raczej nie toleruja ludzi ktorzy sluchaja metalu a ubieraja sie hmmmmm po swojemu... ja toleruje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 7:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 7:34 am
Ja- Yosei Iael Ozzwald Baliaur sry sqrby ale linkin i metallica i hooby to NU-METAL... róznica miedzy nu a zwyklym jest ogromna ale co tam... a ja słucham przewarznie Metalu czasem NU....,ale fakt żę ubuiur nie ma nic co do preferęcji muzycznych... mnie trudno zaklasyfikować do jakiejś subkultóry... no dobra ale większość metalów i nu ubierają sie na czarno nigdy nie widziałem metala z koszulką tego debila eminema ...a ja słucham trochę metalu... ...a ubieram się na czarno nie przez to, tylko po prostu lubię ten kolor... ... ...a biały kolor też lubie... ...w ogóle jakbym miał słuchać tylko ostrej muzy to bym się zadźgał...czasem sobie puszczę muzę do capoeiry, jakieś reggae, muze z filmów różnych itd. ...chociaż jest dużo rodzajów muzyki, których nienawidzę... wiesh ja tesh casem (dosc czesto) ubiram sie cala na czarno, ale czasem tesz na zielono lub jeszcze inaczej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 7:35 am
... ... ninja ...stwierdzam, że Gaia coraz bardziej zaczyna się walić... ...znaczy się - nie teraz - ale ogólenie...coraz gorzej chodzi...są błedy itd... ... ... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 7:35 am
Iael Baliaur Iael Ozzwald Iael Ozzwald Baliaur sry sqrby ale linkin i metallica i hooby to NU-METAL... róznica miedzy nu a zwyklym jest ogromna ale co tam... a ja słucham przewarznie Metalu czasem NU....,ale fakt żę ubuiur nie ma nic co do preferęcji muzycznych... mnie trudno zaklasyfikować do jakiejś subkultóry... no dobra ale większość metalów i nu ubierają sie na czarno nigdy nie widziałem metala z koszulką tego debila eminema jak sam to ładnie ujołeś bo to "debil".... a ja często widuje metali w jasnych spodniach i białych koszulkach... ale nie z hip-hopową koszulką ale nie chodzilo mi o takie skrajnosci!!! wiesh bo "metale" raczej nie toleruja ludzi ktorzy sluchaja metalu a ubieraja sie hmmmmm po swojemu... ja toleruje wink mi też nie przeszkadza jak ludzie w moim otoczeniu się ubierają ... część z nich to sk8ci cześć to metale jest nawet jeden dres sweatdrop i wszyscy się akceptujemy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 7:36 am
Ja- Yosei Baliaur Ja- Yosei Ozzwald Baliaur co moze byc w pinkbox'ach???? nie mam pojęcia... sad ...a nie czasem maski aliena itd? hmmmmmmmm bo zastanawiam sie czy go nie sprzedac... chyba dobry pomysl??? ...no jak tam chcesz... xp ...ja osobiście bym nie wytrzymał i bym otworzył... xd (ale może to przez to, że tak żadko dostaje jakieś prezenciki od gai) tesh je dostaje zadko ale chiba zaraz mi nerwy puszcza i go otwoze ale nadal sie zastanawiam bo moglabym miec za niego 8 k...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Ja- Yosei Iael Ozzwald Baliaur sry sqrby ale linkin i metallica i hooby to NU-METAL... róznica miedzy nu a zwyklym jest ogromna ale co tam... a ja słucham przewarznie Metalu czasem NU....,ale fakt żę ubuiur nie ma nic co do preferęcji muzycznych... mnie trudno zaklasyfikować do jakiejś subkultóry... no dobra ale większość metalów i nu ubierają sie na czarno nigdy nie widziałem metala z koszulką tego debila eminema ...a ja słucham trochę metalu... ...a ubieram się na czarno nie przez to, tylko po prostu lubię ten kolor... ... ...a biały kolor też lubie... ...w ogóle jakbym miał słuchać tylko ostrej muzy to bym się zadźgał...czasem sobie puszczę muzę do capoeiry, jakieś reggae, muze z filmów różnych itd. ...chociaż jest dużo rodzajów muzyki, których nienawidzę... wiesh ja tesh casem (dosc czesto) ubiram sie cala na czarno, ale czasem tesz na zielono lub jeszcze inaczej... ...dokładnie o to mi chodziło... ...przecież w lato - gdy nawala słońce - nie będe latał ubrany na czarno... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ... ... ninja ...stwierdzam, że Gaia coraz bardziej zaczyna się walić... ...znaczy się - nie teraz - ale ogólenie...coraz gorzej chodzi...są błedy itd... ... ... sad niestety te trudności dotkneły i mnie, co jakiś czas mam błąd podczas dodawania postów....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Ja- Yosei Iael Ozzwald Baliaur sry sqrby ale linkin i metallica i hooby to NU-METAL... róznica miedzy nu a zwyklym jest ogromna ale co tam... a ja słucham przewarznie Metalu czasem NU....,ale fakt żę ubuiur nie ma nic co do preferęcji muzycznych... mnie trudno zaklasyfikować do jakiejś subkultóry... no dobra ale większość metalów i nu ubierają sie na czarno nigdy nie widziałem metala z koszulką tego debila eminema ...a ja słucham trochę metalu... ...a ubieram się na czarno nie przez to, tylko po prostu lubię ten kolor... ... ...a biały kolor też lubie... ...w ogóle jakbym miał słuchać tylko ostrej muzy to bym się zadźgał...czasem sobie puszczę muzę do capoeiry, jakieś reggae, muze z filmów różnych itd. ...chociaż jest dużo rodzajów muzyki, których nienawidzę... wiesh ja tesh casem (dosc czesto) ubiram sie cala na czarno, ale czasem tesz na zielono lub jeszcze inaczej... no dobra zmienmy temat kto idzie na basen??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 7:38 am
Iael Baliaur Ja- Yosei Iael Ozzwald Baliaur sry sqrby ale linkin i metallica i hooby to NU-METAL... róznica miedzy nu a zwyklym jest ogromna ale co tam... a ja słucham przewarznie Metalu czasem NU....,ale fakt żę ubuiur nie ma nic co do preferęcji muzycznych... mnie trudno zaklasyfikować do jakiejś subkultóry... no dobra ale większość metalów i nu ubierają sie na czarno nigdy nie widziałem metala z koszulką tego debila eminema ...a ja słucham trochę metalu... ...a ubieram się na czarno nie przez to, tylko po prostu lubię ten kolor... ... ...a biały kolor też lubie... ...w ogóle jakbym miał słuchać tylko ostrej muzy to bym się zadźgał...czasem sobie puszczę muzę do capoeiry, jakieś reggae, muze z filmów różnych itd. ...chociaż jest dużo rodzajów muzyki, których nienawidzę... wiesh ja tesh casem (dosc czesto) ubiram sie cala na czarno, ale czasem tesz na zielono lub jeszcze inaczej... no dobra zmienmy temat kto idzie na asen?? ...nie - dzięki...idę sie napić herbaty... ... ...może ktos też ma ochotę...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|