|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 6:38 am
Kyoko Suomi No dobra, ale czy twoim przyjacielem jest świnia albo krowa? ja szczerze wole swinki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 6:39 am
Kyoko Suomi No dobra, ale czy twoim przyjacielem jest świnia albo krowa? hm.. no masz racje - nie! ale żal mi ich = (
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 6:41 am
Iael Kyoko Suomi No dobra, ale czy twoim przyjacielem jest świnia albo krowa? ja szczerze wole swinki morskie? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 6:41 am
Iael Kyoko Suomi No dobra, ale czy twoim przyjacielem jest świnia albo krowa? ja szczerze wole swinki Ja tam krówki wolę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 6:42 am
Ayumi90 Iael Kyoko Suomi No dobra, ale czy twoim przyjacielem jest świnia albo krowa? ja szczerze wole swinki morskie? biggrin też aha zal cie ich a nie zal ci mrówki kturą depczesz na ulicy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 6:44 am
a czy ja mówie że mi nie żal? Zresztą specjalnie ich nie depcze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 6:45 am
Ayumi90 a czy ja mówie że mi nie żal? Zresztą specjalnie ich nie depcze róbuje to sobie wyobrazić hehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 6:46 am
Ayumi90 a czy ja mówie że mi nie żal? Zresztą specjalnie ich nie depcze A komary?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 6:47 am
Kyoko Suomi Ayumi90 a czy ja mówie że mi nie żal? Zresztą specjalnie ich nie depcze A komary? zabijam je, ale z bólem serca XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 6:48 am
Ayumi90 Kyoko Suomi Ayumi90 a czy ja mówie że mi nie żal? Zresztą specjalnie ich nie depcze A komary? zabijam je, ale z bólem serca XD śmierć samobójcom!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 6:50 am
Ayumi90 Kyoko Suomi Ayumi90 a czy ja mówie że mi nie żal? Zresztą specjalnie ich nie depcze A komary? zabijam je, ale z bólem serca XD Ta, odrazu xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 6:51 am
Iael Ayumi90 Kyoko Suomi Ayumi90 a czy ja mówie że mi nie żal? Zresztą specjalnie ich nie depcze A komary? zabijam je, ale z bólem serca XD śmierć samobójcom!!! xd dobrze powiedziane
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 6:52 am
Kyoko Suomi Iael Ayumi90 Kyoko Suomi Ayumi90 a czy ja mówie że mi nie żal? Zresztą specjalnie ich nie depcze A komary? zabijam je, ale z bólem serca XD śmierć samobójcom!!! xd dobrze powiedziane dzięki hehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 6:53 am
Iael, powiedz coś o sobie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 6:54 am
Kyoko Suomi Iael, powiedz coś o sobie ok mama na imie tomek mam 13 lat mieszkam w gliwicach jestem początkującym metalem i tyle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|