|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2005 9:03 pm
Kimagure-chan http://img.photobucket.com/albums/v677/Kitty-Shadowcat/babkazgwodziem.jpg mwhahaha twisted cuś podobnego do mnie wink heart rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 18, 2005 1:45 am
~~lena-undesaid~~ Ibris Czyzbys sie zaprzyjaznil z maszynka? jezu, ibris co ty ciagle z ta maszynka?! xD oki a teraz moje zdanie......... fajne masz uszy mrgreen xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 18, 2005 4:33 am
~~lena-undesaid~~ jezu, ibris co ty ciagle z ta maszynka?! xD Nie "Jezu", samo "Ib" wystarczy, Slonce wink
Jestem upierdlwa i widze szczegoly, po prostu.Ew. mam omamy i guano widze XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 18, 2005 7:02 am
niee... niepoazuj swoich zdjec... Umsysl mi spaczysz gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 18, 2005 10:50 am
Ibris Czyzbys sie zaprzyjaznil z maszynka? tak sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 18, 2005 10:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 18, 2005 10:54 am
Aidanna niee... niepoazuj swoich zdjec... Umsysl mi spaczysz gonk narazie tylko ty się czepiasz xp ja się nie czepiam, że rysy twarzy masz jak chłopak xp omg jakie to prymitywne xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 18, 2005 11:02 am
crazy chaz Aidanna niee... niepoazuj swoich zdjec... Umsysl mi spaczysz gonk narazie tylko ty się czepiasz xp ja się nie czepiam, że rysy twarzy masz jak chłopak xp omg jakie to prymitywne xp Aidanna......bo bylo troche....em.... no, wiesz ktos moglby to samo powiedziec o twoich fotach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 18, 2005 11:49 am
Illune crazy chaz Aidanna niee... niepoazuj swoich zdjec... Umsysl mi spaczysz gonk narazie tylko ty się czepiasz xp ja się nie czepiam, że rysy twarzy masz jak chłopak xp omg jakie to prymitywne xp Aidanna......bo bylo troche....em.... no, wiesz ktos moglby to samo powiedziec o twoich fotach. ty się za mną wstawiłaś o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 18, 2005 11:59 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 18, 2005 12:38 pm
Illune crazy chaz Aidanna niee... niepoazuj swoich zdjec... Umsysl mi spaczysz gonk narazie tylko ty się czepiasz xp ja się nie czepiam, że rysy twarzy masz jak chłopak xp omg jakie to prymitywne xp Aidanna......bo bylo troche....em.... no, wiesz ktos moglby to samo powiedziec o twoich fotach. oj tam... przeciez ja zartuje xp lubie sie droczyc z chazem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 18, 2005 1:12 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 19, 2005 2:06 am
moje nowe photosy, w sumie z wakacji ale zawsze cos wink niedługo bedzie wiecej ale jakis kretyn chce dojsc do kompa...:/
wink
hmm.... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 19, 2005 2:02 pm
Night_Lady moje nowe photosy, w sumie z wakacji ale zawsze cos wink niedługo bedzie wiecej ale jakis kretyn chce dojsc do kompa...:/
wink
hmm.... smile
boze tu dawno nie zagladalem...w ogole dawno na gaie nie zagladalem...co do fotek to 2 najfajniesza rofl ...a Ibcia ma slodka ma focie w sigu whee tez cos zamieszcze...o ile zrobie cosik sensownego xp blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 20, 2005 5:10 am
Ridsu ~~lena-undesaid~~ Ibris Czyzbys sie zaprzyjaznil z maszynka? jezu, ibris co ty ciagle z ta maszynka?! xD oki a teraz moje zdanie......... fajne masz uszy mrgreen xp xd xD xD A ja mam takie uszy, co sie do nich sluchawek nie daw lozyc sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|