|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 4:05 pm
opcy revcat pokaze jak Ty pokazesz..... ninja pirate mrgreen dobre haslo na podryw....... w przedszkolu dzialalo....... mrgreen oi! moze i tu zadziala.......mwhahaha..... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Real_Twisted Lethiel Kiray zastanowie sie...musiala bys mnie jaas przekonac ninja ... *zarzooca mu rece na szyje* *przytuuuula* *maslane oczka* proooooosze ?? cry xd radze ci nie wierzyc na jej niewinne oczka xd twisted *skacze na nia* ciiiiiiii xd przez ostanie 2 lata za czesto widzilam te oczka by pozwolic innym by sie na nie nabierali xd xd xd xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 4:06 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 4:06 pm
Real_Twisted przez ostanie 2 lata za czesto widzilam te oczka by pozwolic innym by sie na nie nabierali xd xd xd xd twisted buehehhe .. ale oni sie tak ladnie nabierali xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 4:07 pm
Lethiel przy tobie ??!! .. a w zyciu !! twisted za duzo mi ich juz pokradles blaugh xd buuuuuuuu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur revcat pokaze jak Ty pokazesz..... ninja pirate mrgreen ale jo mom gacie mrgreen pirate
Ty niet rofl hmmm....to pokazesz majtki.....a potem pogadamy.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray opcy Lethiel xd ... buehe :rolf: ninja *wylazi z gildi* *wraca ciagn�…c za soba skrzyneczke "tego cio partyzanci lubia najbardziej"* xd a teraz ?? xd SCIAGNIJ MAJTKI!!! mrgreen xd tu masz racje Towarzyszu...Lethiel jak to zrobisz zyskasz nasze poparcie xd nu nu nu.. moje majtki !! xd nie ściagne bo tu kradną blaugh domokun po za tym.. bedzie mnie podwiewac redface xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 4:09 pm
opcy Lethiel przy tobie ??!! .. a w zyciu !! twisted za duzo mi ich juz pokradles blaugh xd buuuuuuuu crying rofl lol
Rev jak nie kcesh pokazac to nie.... ktos inny znajdzie sie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat Baliaur revcat pokaze jak Ty pokazesz..... ninja pirate mrgreen ale jo mom gacie mrgreen pirate
Ty niet rofl hmmm....to pokazesz majtki.....a potem pogadamy.... mrgreen rozmowa nabiera konkretow xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Lethiel przy tobie ??!! .. a w zyciu !! twisted za duzo mi ich juz pokradles blaugh xd buuuuuuuu crying nio nie plakoosiaj bucusiu 3nodding *cmok w czoolko* xd napewno jeszcze zdobedziesz czyjes majtki whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 4:10 pm
Lethiel nu nu nu.. moje majtki !! xd nie ściagne bo tu kradną blaugh domokun po za tym.. bedzie mnie podwiewac redface xd no wiemy ze twoje dlatego masz je sciagnac....... a tam kradna od razu ja tylko 3 ukradlem....... cool a przed podwieewaniem to cie obronim...... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 4:10 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 4:12 pm
revcat Baliaur revcat pokaze jak Ty pokazesz..... ninja pirate mrgreen ale jo mom gacie mrgreen pirate
Ty niet rofl hmmm....to pokazesz majtki.....a potem pogadamy.... mrgreen tsa pirate
marzyciel cool
musish mnie jakos przekonac rofl pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 4:12 pm
moze Asiu zacznij sprzedawac swoje majtki bo jak widze sa one tu na wage zlota xd xd xd xd xd xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|