|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 11:02 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 11:02 am
Delein Nu ^^\> Czy jak nie chcę jeść..znaczy nie coś, ze się odchudzam, tylko po prostu nie mogę w siebie ani rano ani wieczorem wcisnąć kromki chleba, choćbym serio chciała, to to jest choroba? tak... to się nazywa jadłowstręt... czasem ludzie młodzi tak mają przez jakiś czas dojrzewając... lekarstwo, wciskać na chama w siebie szame
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 11:03 am
Sayokun Delein Nu ^^\> Czy jak nie chcę jeść..znaczy nie coś, ze się odchudzam, tylko po prostu nie mogę w siebie ani rano ani wieczorem wcisnąć kromki chleba, choćbym serio chciała, to to jest choroba? eek nie wiem możliwe crying Nie no jeszcze tylko tego brakuje... Ale dobra...koniec temetu... Mam następne: 1. Czy wasze avki są podobne do Was? 2. Czy w miarę możliwości (i jeśli oczywiście chcecie) możecie tu swoje zdjęcie zamieścic? Myślę, że nie tylko ja jestem ciekawa, jakie z Was są mordki XD Od razu odpowiem: 1.Tylko ze stylu ubierania się. Moje włosy nie są długie, tym bardziej zielone, a oczka mam takie mieszane. 2. Moge, ale nie pierwsza XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 11:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 11:04 am
o czym rozmawialiscie zanim przyszłam? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 11:04 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 11:06 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 11:06 am
Delein Sayokun Delein Nu ^^\> Czy jak nie chcę jeść..znaczy nie coś, ze się odchudzam, tylko po prostu nie mogę w siebie ani rano ani wieczorem wcisnąć kromki chleba, choćbym serio chciała, to to jest choroba? eek nie wiem możliwe crying Nie no jeszcze tylko tego brakuje... Ale dobra...koniec temetu... Mam następne: 1. Czy wasze avki są podobne do Was? 2. Czy w miarę możliwości (i jeśli oczywiście chcecie) możecie tu swoje zdjęcie zamieścic? Myślę, że nie tylko ja jestem ciekawa, jakie z Was są mordki XD Od razu odpowiem: 1.Tylko ze stylu ubierania się. Moje włosy nie są długie, tym bardziej zielone, a oczka mam takie mieszane. 2. Moge, ale nie pierwsza XD moje widziałas, wiec wiesz ze nie warto, mam alibi domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 11:07 am
Kukus Delein Nu ^^\> Czy jak nie chcę jeść..znaczy nie coś, ze się odchudzam, tylko po prostu nie mogę w siebie ani rano ani wieczorem wcisnąć kromki chleba, choćbym serio chciała, to to jest choroba? tak... to się nazywa jadłowstręt... czasem ludzie młodzi tak mają przez jakiś czas dojrzewając... lekarstwo, wciskać na chama w siebie szame Kurde, mam nadzieję, ze szybko mi przejdzie...== Ale na chama nic nie wcisnę, nie ma mowy, bo mi się zwróci... Pisarzu nie mam zamiaru pałętać się po lekarzach...Ale robal? O fuj, widziałam takie na biologii...obrzydliwe są crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 11:07 am
Delein crying Nie no jeszcze tylko tego brakuje... Ale dobra...koniec temetu... Mam następne: 1. Czy wasze avki są podobne do Was? 2. Czy w miarę możliwości (i jeśli oczywiście chcecie) możecie tu swoje zdjęcie zamieścic? Myślę, że nie tylko ja jestem ciekawa, jakie z Was są mordki XD Od razu odpowiem: 1.Tylko ze stylu ubierania się. Moje włosy nie są długie, tym bardziej zielone, a oczka mam takie mieszane. 2. Moge, ale nie pierwsza XD ad 1) niejestem podobny ad 2) styl ubioru czasen się odstawie elegancko na impreze (to robi wrarzenie na wszystkich) a oto i zdjęcie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 11:08 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 11:08 am
juz znikasz myszko... trudno paa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 11:09 am
Pisarz moje widziałas, wiec wiesz ze nie warto, mam alibi domokun Jakto nie warto??? *^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 11:10 am
Delein Pisarz moje widziałas, wiec wiesz ze nie warto, mam alibi domokun Jakto nie warto??? *^^* no własnie jakto nie warto blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 11:10 am
Delein Pisarz moje widziałas, wiec wiesz ze nie warto, mam alibi domokun Jakto nie warto??? *^^* no zeby iinni haftowali ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|