|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:06 am
Raticiel no patrz, czemu ja nie mam jak sobie cycoof sfotografować xd ale fajno jest nie ma jak pieniążki ( ja mam mało a kupiłam króliczą czapę xd ) to ić do footografffa ... biggrin scream xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:09 am
Raticiel no patrz, czemu ja nie mam jak sobie cycoof sfotografować xd ale fajno jest nie ma jak pieniążki ( ja mam mało a kupiłam króliczą czapę xd ) to zakręć dupą za aparat komuś... bez tits-flash'a i to ciekawego nie licz nawet na dzięgi... ja nie płacę za byle co... ma być wporzo akt z pomysłem i polotem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:12 am
Kukus Raticiel no patrz, czemu ja nie mam jak sobie cycoof sfotografować xd ale fajno jest nie ma jak pieniążki ( ja mam mało a kupiłam króliczą czapę xd ) to zakręć dupą za aparat komuś... bez tits-flash'a i to ciekawego nie licz nawet na dzięgi... ja nie płacę za byle co... ma być wporzo akt z pomysłem i polotem sheees.... ciekawe kto na to pójdzie... "akt z pomysłem i polotem" stare na przykład co???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:23 am
Raticiel Kukus Raticiel no patrz, czemu ja nie mam jak sobie cycoof sfotografować xd ale fajno jest nie ma jak pieniążki ( ja mam mało a kupiłam króliczą czapę xd ) to zakręć dupą za aparat komuś... bez tits-flash'a i to ciekawego nie licz nawet na dzięgi... ja nie płacę za byle co... ma być wporzo akt z pomysłem i polotem sheees.... ciekawe kto na to pójdzie... "akt z pomysłem i polotem" stare na przykład co??? np. zajęcia ZPT... świecznik z cycków
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:25 am
Kukus Raticiel Kukus Raticiel no patrz, czemu ja nie mam jak sobie cycoof sfotografować xd ale fajno jest nie ma jak pieniążki ( ja mam mało a kupiłam króliczą czapę xd ) to zakręć dupą za aparat komuś... bez tits-flash'a i to ciekawego nie licz nawet na dzięgi... ja nie płacę za byle co... ma być wporzo akt z pomysłem i polotem sheees.... ciekawe kto na to pójdzie... "akt z pomysłem i polotem" stare na przykład co??? np. zajęcia ZPT... świecznik z cycków taaaa.... a zrobisz świecznik z fjuta? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:26 am
Raticiel Kukus Raticiel Kukus Raticiel no patrz, czemu ja nie mam jak sobie cycoof sfotografować xd ale fajno jest nie ma jak pieniążki ( ja mam mało a kupiłam króliczą czapę xd ) to zakręć dupą za aparat komuś... bez tits-flash'a i to ciekawego nie licz nawet na dzięgi... ja nie płacę za byle co... ma być wporzo akt z pomysłem i polotem sheees.... ciekawe kto na to pójdzie... "akt z pomysłem i polotem" stare na przykład co??? np. zajęcia ZPT... świecznik z cycków taaaa.... a zrobisz świecznik z fjuta? xd nie koniecznie... ale mogę go na żabkę ucharakteryzować
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:27 am
Kukus nie koniecznie... ale mogę go na żabkę ucharakteryzować no to czekam na takie zdjęcie... xd musze iść xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:29 am
Raticiel Kukus nie koniecznie... ale mogę go na żabkę ucharakteryzować no to czekam na takie zdjęcie... xd musze iść xd ale chyba wcześniehj ty musisz coś zamieścić tutaj z tego co pamiętam... jeśli w tym konkursie nie będzie dobrej frekfencji to my olewamy fiutkowe wybory
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 8:39 am
scream No fasola ... gdzie są panie konkursowe ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 8:45 am
BeeWolf_san scream No fasola ... gdzie są panie konkursowe ?? pewnie teraz sutki lodem okładają, żeby były twarde i dobrze się prezentowały
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 8:47 am
Kukus BeeWolf_san scream No fasola ... gdzie są panie konkursowe ?? pewnie teraz sutki lodem okładają, żeby były twarde i dobrze się prezentowały blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 9:01 am
Kukus dla dodania odwagi... najpierw wstawia swą fotkę Bee...  Ja mam tylko jedno pytanie.. stare Czyj to jezyczek ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 9:08 am
Omega Sun Kukus dla dodania odwagi... najpierw wstawia swą fotkę Bee...  Ja mam tylko jedno pytanie.. stare Czyj to jezyczek ? redface Nie moj kochanie ... nie moj ..To jezyk dziewczyny Desta !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 9:13 am
Kitty-ShadowCat Isobelle AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Maksio sie wyprowadza (nie wiem o co chosi chyba klutnia ze stara) KURWA !!!!!! mash dziewczynę Kitty... jakby Ci to powiedziec... NIE MÓW NA MAKSIA DZIEWCZYNA!TO MÓJ CHŁOPAK!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 9:17 am
BeeWolf_san redface Nie moj kochanie ... nie moj ..To jezyk dziewczyny Desta ! hmm.. a dlaczego dziewczyna Desta lize dekolt swojej kolezanki sweatdrop To troche nielogiczne dla mnie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|