|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:53 pm
ugabuga! mrgreen *podaje mu szklaneczke* napij sie pewnies zmeczony.... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:53 pm
Lethiel Kiray Lethiel *odsoowa szklaneczke* nu to nu blaugh nie lubie.. tak dziwna jestem xd eek normalnie szok jakas to przeboleje...masz szczescie ze Generala Ozzwalda tu nie ma on nie byl by taki delikatny... jak by cos to moge liczyc na obrone ?? xd tak na twoja rozowa furie xd xd xd xd xd xd xd xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:55 pm
revcat Baliaur Rev ale Ty dzieki temu wygladash tak sexy domokun heart
a mash cos pod tym kiltem?? mrgreen pirate nie mam..... mrgreen za goraco jest pirate dawaj dawaj mrgreen pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray zastanowie sie...musiala bys mnie jaas przekonac ninja ... *zarzooca mu rece na szyje* *przytuuuula* *maslane oczka* proooooosze ?? cry xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray OMG...przybylo czyste zlo... dziwnym nie jest.......... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:56 pm
Baliaur revcat Baliaur Rev ale Ty dzieki temu wygladash tak sexy domokun heart
a mash cos pod tym kiltem?? mrgreen pirate nie mam..... mrgreen za goraco jest pirate dawaj dawaj mrgreen pirate pokaze jak Ty pokazesz..... ninja pirate mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:57 pm
Real_Twisted Lethiel Kiray Lethiel *odsoowa szklaneczke* nu to nu blaugh nie lubie.. tak dziwna jestem xd eek normalnie szok jakas to przeboleje...masz szczescie ze Generala Ozzwalda tu nie ma on nie byl by taki delikatny... jak by cos to moge liczyc na obrone ?? xd tak na twoja rozowa furie xd xd xd xd xd xd xd xd twisted lepiej nie xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Kiray zastanowie sie...musiala bys mnie jaas przekonac ninja ... *zarzooca mu rece na szyje* *przytuuuula* *maslane oczka* proooooosze ?? cry xd troche mojego poparcia zdobylas...ale to wszystko malo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Kiray zastanowie sie...musiala bys mnie jaas przekonac ninja ... *zarzooca mu rece na szyje* *przytuuuula* *maslane oczka* proooooosze ?? cry xd radze ci nie wierzyc na jej niewinne oczka xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:59 pm
revcat pokaze jak Ty pokazesz..... ninja pirate mrgreen dobre haslo na podryw....... w przedszkolu dzialalo....... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 4:00 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 4:01 pm
Real_Twisted Lethiel Kiray zastanowie sie...musiala bys mnie jaas przekonac ninja ... *zarzooca mu rece na szyje* *przytuuuula* *maslane oczka* proooooosze ?? cry xd radze ci nie wierzyc na jej niewinne oczka xd twisted *skacze na nia* ciiiiiiii xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 4:02 pm
opcy revcat pokaze jak Ty pokazesz..... ninja pirate mrgreen dobre haslo na podryw....... w przedszkolu dzialalo....... mrgreen przedszkole...zycie wtedy bylo takie proste...i miales czas na wszystko...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 4:03 pm
revcat pokaze jak Ty pokazesz..... ninja pirate mrgreen ale jo mom gacie mrgreen pirate
Ty niet rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 4:03 pm
Lethiel xd ... buehe :rolf: ninja *wylazi z gildi* *wraca ciagnÄ…c za soba skrzyneczke "tego cio partyzanci lubia najbardziej"* xd a teraz ?? xd SCIAGNIJ MAJTKI!!! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|