|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 9:48 am
Ozzwald wired_00 Ozzwald wired_00 Ozzwald wired_00 elo wszystkim, wrociłam (znowu) *wbiega do pokoju* huraa... *przytula* ale się stęskniłem.... biggrin też sie stęskniłam * wtula sie * czy coś mnie omineło? raczej nic ciekawego... Falcon przyszedł powiedzieć nam że musi już lecieć... wow naprawde nic sie nie działo krew? bitwa? gwałt ? romansik ? nic? romansik gwałt... wszystko przed nami... biggrin co tylko sobie życzysz cukiereczku... wszystkiego co miłe xd *słodko sie usmiecha , siada na kanapie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 9:48 am
wired_00 Kukus wired_00 Ozzwald wired_00 elo wszystkim, wrociłam (znowu) *wbiega do pokoju* huraa... *przytula* ale się stęskniłem.... biggrin też sie stęskniłam * wtula sie * czy coś mnie omineło?dwa mordobicia, obiad i bieg ze spuszczonymi spodniami kto biegał ze spuszczonymi spodniami*zdziwniona*? nie powiem... bo stwierdzisz, że ja i Ozzy jesteśmy jacyś niepełnosprytni czy coś w ten deseń blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 9:51 am
Sayokun cze wszystkim jak zwykle mało ludu tu odstatnio użyj magii... może przyjdą... najlepiej przytulanikę nam tutaj skołuj... ja poproszę Lethiel... bo do niej się wporzo przytula heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 9:51 am
Kukus wired_00 Kukus wired_00 Ozzwald wired_00 elo wszystkim, wrociłam (znowu) *wbiega do pokoju* huraa... *przytula* ale się stęskniłem.... biggrin też sie stęskniłam * wtula sie * czy coś mnie omineło?dwa mordobicia, obiad i bieg ze spuszczonymi spodniami kto biegał ze spuszczonymi spodniami*zdziwniona*? nie powiem... bo stwierdzisz, że ja i Ozzy jesteśmy jacyś niepełnosprytni czy coś w ten deseń blaugh a więc to wy? *macha rączką* spoko , dobrze ze niewidzieliśćie mojej klasy , to s ą małosetni zboczeńcy *uśmiecha sie* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 9:52 am
wired_00 wszystkiego co miłe xd *słodko sie usmiecha , siada na kanapie* *siada nieśmiało obok* zalerzy co dla ciebie jest miłe redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 9:54 am
wired_00 a więc to wy? *macha rączką* spoko , dobrze ze niewidzieliśćie mojej klasy , to s ą małosetni zboczeńcy *uśmiecha sie* 3nodding xd bo jeszcze nie znasz nas .... ja jestem jedny z wiodących zboczeńców w tym kraju...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 9:54 am
Ozzwald wired_00 wszystkiego co miłe xd *słodko sie usmiecha , siada na kanapie* *siada nieśmiało obok* zalerzy co dla ciebie jest miłe redface *daje wielkiego buziaka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 9:55 am
wired_00 Ozzwald wired_00 wszystkiego co miłe xd *słodko sie usmiecha , siada na kanapie* *siada nieśmiało obok* zalerzy co dla ciebie jest miłe redface *daje wielkiego buziaka* a to za co ? *przyswa się bliżej obejmuje i zaczyna całować*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 9:57 am
Ozzwald wired_00 Ozzwald wired_00 wszystkiego co miłe xd *słodko sie usmiecha , siada na kanapie* *siada nieśmiało obok* zalerzy co dla ciebie jest miłe redface *daje wielkiego buziaka* a to za co ? *przyswa się bliżej obejmuje i zaczyna całować* *mmmmmm* mjakie to było milutkie , za to że jesteś taki dla mnie miły *uśmieha sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 9:59 am
Kukus Sayokun cze wszystkim jak zwykle mało ludu tu odstatnio użyj magii... może przyjdą... najlepiej przytulanikę nam tutaj skołuj... ja poproszę Lethiel... bo do niej się wporzo przytula heart nie działa crying ja chce lrthiel crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 10:01 am
wired_00 *mmmmmm* mjakie to było milutkie , za to że jesteś taki dla mnie miły *uśmieha sie* *patrzy jej głęboko w oczy* jestem dla ciebie miły bo jesteś urocza i wyjątkową dziewczyną...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 10:04 am
Sayokun Kukus Sayokun cze wszystkim jak zwykle mało ludu tu odstatnio użyj magii... może przyjdą... najlepiej przytulanikę nam tutaj skołuj... ja poproszę Lethiel... bo do niej się wporzo przytula heart nie działa crying ja chce lrthiel crying crying crying napewno niedługo się doczekasz tego czego chcesz nie rozklejaj się tu *podaje chusteczke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 10:06 am
Ozzwald wired_00 *mmmmmm* mjakie to było milutkie , za to że jesteś taki dla mnie miły *uśmieha sie* *patrzy jej głęboko w oczy* jestem dla ciebie miły bo jesteś urocza i wyjątkową dziewczyną... musze iść *daje jemu wielkiego buziaka * wroce za ok godzinke , poczekaj na mnie ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 10:07 am
wired_00 Ozzwald wired_00 *mmmmmm* mjakie to było milutkie , za to że jesteś taki dla mnie miły *uśmieha sie* *patrzy jej głęboko w oczy* jestem dla ciebie miły bo jesteś urocza i wyjątkową dziewczyną... musze iść *daje jemu wielkiego buziaka * wroce za ok godzinke , poczekaj na mnie .... postaram się być już zaczynam tęsknić paaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 10:13 am
czy jestem tu sam... ja się boje tak samemu tutaj siedzieć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|