|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 8:27 am
Sei chan Labudziak ja mam śrtednio 11 ( czasami 10, czasami i 13 ^^) Ty studiujesz czy się uczysz w liceum?? On jest kosmita ...!! to ty od 7 rano do prawie 19 w szkole siedziałeś ?? pogrzało cie ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 8:27 am
Sei chan Mykam, papatki!! Ech czemu ja nie mam szczęścia do rare eventów innyni tyle ich łapią crying ja nie miałam żadnego papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 8:28 am
Sei chan Mykam, papatki!! Ech czemu ja nie mam szczęścia do rare eventów innyni tyle ich łapią crying Sajonara ja przychodze kobiety opuszczaja pomieszczenie no do czego to doszło !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 8:28 am
BeeWolf Sei chan Labudziak ja mam śrtednio 11 ( czasami 10, czasami i 13 ^^) Ty studiujesz czy się uczysz w liceum?? On jest kosmita ...!! to ty od 7 rano do prawie 19 w szkole siedziałeś ?? pogrzało cie ?? średnio 11 to wychodzi ok. 77 godz tyg a liceum ma 35 godz tygodniowo ( granica pomylki plus, minus 5 godzin)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 8:29 am
BeeWolf Sei chan Labudziak ja mam śrtednio 11 ( czasami 10, czasami i 13 ^^) Ty studiujesz czy się uczysz w liceum?? On jest kosmita ...!! to ty od 7 rano do prawie 19 w szkole siedziałeś ?? pogrzało cie ?? cześć właśnie idę popływać kto idzie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 8:29 am
Sei chan Mykam, papatki!! Ech czemu ja nie mam szczęścia do rare eventów innyni tyle ich łapią crying paa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 8:30 am
BeeWolf Sei chan Mykam, papatki!! Ech czemu ja nie mam szczęścia do rare eventów innyni tyle ich łapią crying Sajonara ja przychodze kobiety opuszczaja pomieszczenie no do czego to doszło !!! do niczego jeszcze ja zostałam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 8:30 am
Ozzwald BeeWolf Sei chan Labudziak ja mam śrtednio 11 ( czasami 10, czasami i 13 ^^) Ty studiujesz czy się uczysz w liceum?? On jest kosmita ...!! to ty od 7 rano do prawie 19 w szkole siedziałeś ?? pogrzało cie ?? średnio 11 to wychodzi ok. 77 godz tyg a liceum ma 35 godz tygodniowo ( granica pomylki plus, minus 5 godzin) Tak wiec albo kolega nas oszukuje albo chodzi do szkoły katolickiej gdzie karzaim pisac na glinianych tabliczkach dłutem i młotkiem !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 8:31 am
ide e spisać plan . papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 8:31 am
Ntsumi_Aya BeeWolf Sei chan Mykam, papatki!! Ech czemu ja nie mam szczęścia do rare eventów innyni tyle ich łapią crying Sajonara ja przychodze kobiety opuszczaja pomieszczenie no do czego to doszło !!! do niczego jeszcze ja zostałam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 8:32 am
wired_00 ide e spisać plan . papatki powodzenia... papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_00 ide e spisać plan . papatki narazie !!! wruć do nas jal lessi ! wink Ntsumi_Aya bardzo mi miło !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Sei chan Labudziak ja mam śrtednio 11 ( czasami 10, czasami i 13 ^^) Ty studiujesz czy się uczysz w liceum?? On jest kosmita ...!! to ty od 7 rano do prawie 19 w szkole siedziałeś ?? pogrzało cie ?? nie jestem kosmitą (oficjalnie) jestem poprostu w technikum -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 8:33 am
a spoko smile
jak już to Aya albo Nimrodel.
a ty Ozzwald lepiej cicho bądź*wyciągnęła miecz i wbiła w ducha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 8:33 am
Labudziak BeeWolf Sei chan Labudziak ja mam śrtednio 11 ( czasami 10, czasami i 13 ^^) Ty studiujesz czy się uczysz w liceum?? On jest kosmita ...!! to ty od 7 rano do prawie 19 w szkole siedziałeś ?? pogrzało cie ?? nie jestem kosmitą (oficjalnie) jestem poprostu w technikum -_- A co to za technikum bo u nas w tehnikum budowlanym gdzie mieli mase dodatkowych przedniotów nie mieli tyle godzin !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|