|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 8:14 am
Ja dwa razy kończe o 14, dwa razy mam lekcje od 9.30 do 15 a raz od 8 do prawie 16 gonk Masakra xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 8:16 am
Ntsumi_Aya Iael *nie rusza sie z jego brzucha wypływa krew* eh wstawaj a może coś ci się stało??HEY KTO MA BANDAŻ???ON KRWAWI!!NIE BĘDĘ PIŁA KRWI ŻYJĄCEGO I TO Z CHLOTOWANEJ WODY nadziałem sie na bron * wymówił z trudem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 8:17 am
Sei chan Ja dwa razy kończe o 14, dwa razy mam lekcje od 9.30 do 15 a raz od 8 do prawie 16 gonk Masakra xp ..ty jeszcze masaKry wtedy nie widziałaś..ja musze wyjść z domu o 6.00 a wracam o 18 -_-..pobijesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 8:18 am
Ntsumi_Aya Iael *nie rusza sie z jego brzucha wypływa krew* eh wstawaj a może coś ci się stało??HEY KTO MA BANDAŻ???ON KRWAWI!!NIE BĘDĘ PIŁA KRWI ŻYJĄCEGO I TO Z CHLOTOWANEJ WODY to ja wypije jego krew , *zchodzi z ręcznika , podchodzi do jego ciała i zaczyna chłeptać krew*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Sei chan Ja dwa razy kończe o 14, dwa razy mam lekcje od 9.30 do 15 a raz od 8 do prawie 16 gonk Masakra xp ..ty jeszcze masaKry wtedy nie widziałaś..ja musze wyjść z domu o 6.00 a wracam o 18 -_-..pobijesz? też czasem musze o 6.00 wyjśc czyli o 5.00 wstaje crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Sei chan Ja dwa razy kończe o 14, dwa razy mam lekcje od 9.30 do 15 a raz od 8 do prawie 16 gonk Masakra xp ..ty jeszcze masaKry wtedy nie widziałaś..ja musze wyjść z domu o 6.00 a wracam o 18 -_-..pobijesz? Nie, jedyne co dobre że powrót do domu zajmuje niecałe 15 minut. Ale dziewięć godzin lekcyjnych jednego dnia to i tak masakra xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 8:20 am
Sei chan Labudziak Sei chan Ja dwa razy kończe o 14, dwa razy mam lekcje od 9.30 do 15 a raz od 8 do prawie 16 gonk Masakra xp ..ty jeszcze masaKry wtedy nie widziałaś..ja musze wyjść z domu o 6.00 a wracam o 18 -_-..pobijesz? Nie, jedyne co dobre że powrót do domu zajmuje niecałe 15 minut. Ale dziewięć godzin lekcyjnych jednego dnia to i tak masakra xp ja mam śrtednio 11 ( czasami 10, czasami i 13 ^^)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Ja dwa razy kończe o 14, dwa razy mam lekcje od 9.30 do 15 a raz od 8 do prawie 16 gonk Masakra xp TO WYKAŁACZKA!!!*wyciąga z brzucha wykałaczkę*eh matko boska a to na twojim brzuchu to kechup..jedwie się zadrapałeś!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja chce rare eventa jakiegoś!!! Ale przy moim szczęściu nic sie nie pojawi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 8:21 am
Sei chan Labudziak Sei chan Ja dwa razy kończe o 14, dwa razy mam lekcje od 9.30 do 15 a raz od 8 do prawie 16 gonk Masakra xp ..ty jeszcze masaKry wtedy nie widziałaś..ja musze wyjść z domu o 6.00 a wracam o 18 -_-..pobijesz? Nie, jedyne co dobre że powrót do domu zajmuje niecałe 15 minut. Ale dziewięć godzin lekcyjnych jednego dnia to i tak masakra xp w zeszłym roku miałem dzień w którym 8 lekcji plus 2 godz kółka matematycznegi i godzina dodatkowego anglika o 7.00, co daje nam 11 godz w szkole. Lekcje kończyłem o 17 a w domu byłem o 18
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 8:22 am
Labudziak ja mam śrtednio 11 ( czasami 10, czasami i 13 ^^) Ty studiujesz czy się uczysz w liceum??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 8:22 am
Ntsumi_Aya Sei chan Ja dwa razy kończe o 14, dwa razy mam lekcje od 9.30 do 15 a raz od 8 do prawie 16 gonk Masakra xp TO WYKAŁACZKA!!!*wyciąga z brzucha wykałaczkę*eh matko boska a to na twojim brzuchu to kechup..jedwie się zadrapałeś! nadziałem sie na kethup hahahaha jadłem hot doga *wstaje* kurde koszulka jest do ni czego ide kupić se nawą poczekaj na mnie please smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 8:23 am
wired_00 Ntsumi_Aya Iael *nie rusza sie z jego brzucha wypływa krew* eh wstawaj a może coś ci się stało??HEY KTO MA BANDAŻ???ON KRWAWI!!NIE BĘDĘ PIŁA KRWI ŻYJĄCEGO I TO Z CHLOTOWANEJ WODY to ja wypije jego krew , *zchodzi z ręcznika , podchodzi do jego ciała i zaczyna chłeptać krew* o miło ale to tylko eh....jesteś głodna??mamm tu Anduil'a smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 8:25 am
Ozzwald Sei chan Labudziak Sei chan Ja dwa razy kończe o 14, dwa razy mam lekcje od 9.30 do 15 a raz od 8 do prawie 16 gonk Masakra xp ..ty jeszcze masaKry wtedy nie widziałaś..ja musze wyjść z domu o 6.00 a wracam o 18 -_-..pobijesz? Nie, jedyne co dobre że powrót do domu zajmuje niecałe 15 minut. Ale dziewięć godzin lekcyjnych jednego dnia to i tak masakra xp w zeszłym roku miałem dzień w którym 8 lekcji plus 2 godz kółka matematycznegi i godzina dodatkowego anglika o 7.00, co daje nam 11 godz w szkole. Lekcje kończyłem o 17 a w domu byłem o 18 Bo ty jesteś dziwny ozzy !! jak ja spałem ty siedziałeś w szkole jak ja wracałem do domu ty byłeś w szkole !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|