|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 6:25 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 6:34 am
Kukus Raticiel a zał80;my że dam fotę "moich cyckoof" i skad będziecie wiedziec że moje jak mnie nigdy nie widzieliście? 3nodding xd jeśli zacznę się domyślać, że to ściema to po prostu cie zdyskwalifikuję a teraz to już na pewno będę tak myślał, bo za bardzo drążysz temat a kto mówil że chcę brać udział? ja się *szanuję* confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 6:35 am
Raticiel Kukus Raticiel a zał80;my że dam fotę "moich cyckoof" i skad będziecie wiedziec że moje jak mnie nigdy nie widzieliście? 3nodding xd jeśli zacznę się domyślać, że to ściema to po prostu cie zdyskwalifikuję a teraz to już na pewno będę tak myślał, bo za bardzo drążysz temat a kto mówil że chcę brać udział? ja się *szanuję* confused więc o czym my tutaj rozmawiamy... jak ja nie lubię takiej bezproduktywnej dyskusji...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 6:38 am
Kukus Raticiel Kukus Raticiel a zał80;my że dam fotę "moich cyckoof" i skad będziecie wiedziec że moje jak mnie nigdy nie widzieliście? 3nodding xd jeśli zacznę się domyślać, że to ściema to po prostu cie zdyskwalifikuję a teraz to już na pewno będę tak myślał, bo za bardzo drążysz temat a kto mówil że chcę brać udział? ja się *szanuję* confused więc o czym my tutaj rozmawiamy... jak ja nie lubię takiej bezproduktywnej dyskusji... a tam bezproduktywnej... nad wszystkim się mozna zastanowić xd poza tym jeszcze takiego konkursu nie było... czy następny może być konkurs na najładniejszego fiuta? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 6:45 am
Raticiel a tam bezproduktywnej... nad wszystkim się mozna zastanowić xd poza tym jeszcze takiego konkursu nie było... czy następny może być konkurs na najładniejszego fiuta? whee WPORZO... ja się tam nie wstydam... kaliber mam przyzwoity... może się jeszcze znajdzie ktoś odważny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 6:45 am
Raticiel a tam bezproduktywnej... nad wszystkim się mozna zastanowić xd poza tym jeszcze takiego konkursu nie było... czy następny może być konkurs na najładniejszego fiuta? whee Wporzo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 6:47 am
BeeWolf Raticiel a tam bezproduktywnej... nad wszystkim się mozna zastanowić xd poza tym jeszcze takiego konkursu nie było... czy następny może być konkurs na najładniejszego fiuta? whee Wporzo. ty... a ty co? mało fiutkoow widziałaś ostatnio? ty nie przesadzaj, globułki można brać... ale nie garściami... ogarnij się i zbastuj, laska
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 6:48 am
nyo to ciesze się że podchodzicie do sprawy uczciwie i po męsku ( tudzież damsku xd ) niestety ja nie mam możliwości pokazania cycoof ani tymbardziej fiuta blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 6:48 am
Kukus ty... a ty co? mało fiutkoow widziałaś ostatnio? ty nie przesadzaj, globułki można brać... ale nie garściami... ogarnij się i zbastuj, laska A tylko mnie popros o jakas przysluge ... to ci nawet palca w tylek nie wsadze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 6:50 am
Fajny konkusrsik misq wymysliles 4laugh a o to ja ... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 6:52 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 6:53 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 6:57 am
Raticiel Sane_chan Fajny konkusrsik misq wymysliles 4laugh a o to ja ... 4laugh  bravo za odwagę 3nodding moim zdaniem masz nagrodę jak w banku... xd co myślisz o p78;niejszym konkursie fiutowym? whee Dziekuje :] przyda sie 5 tysiecy tyle kasy jej smile heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 6:59 am
Raticiel czy następny może być konkurs na najładniejszego fiuta? whee O tak ja ten pomysł ŁYKEM jak pelikan nie ma bata biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 12, 2004 7:00 am
no patrz, czemu ja nie mam jak sobie cycoof sfotografować xd ale fajno jest nie ma jak pieniążki ( ja mam mało a kupiłam króliczą czapę xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|