|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:48 pm
Real_Twisted co jak co ale asia do alkoholu nidgy sie chyba nie przekona nawet nei ma co probowac xd twisted mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Real_Twisted Baliaur xd rofl pirate rolleyes
hi blaugh witay podaje bimberak co tak pozno ? twisted tsa
zarabiam na dach nad glowa na markecie cool rofl i musialam si esierotkami zaopioekowac
Playing Staind [dysfunction] crawl
*pije bimber* dzieki Kiray mrgreen sierotkami? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel mwhahahhaha twisted xd ... (kociatko polazlo gdzies na dworek straszyc psy blaugh ) i dobrze co jak co ale wole miec swoje zyly narazie w nienaruszonym stanie co przy twoim kocie nie jest mozliwe xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:49 pm
Kiray wlasnie...tego mi trzeba bylo przezc cale zycie...MOC... twisted *dolancza sie do okrzyku* UGABUUUUUGGGAAAA!! a okulary fajna rzecz...da sie przywyknac...po tylu latach xd oi! Moc fajna rzecz.....mwhahahaha.... *polewa kolejke* no to zdrowie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:49 pm
Baliaur Rev ale Ty dzieki temu wygladash tak sexy domokun heart
a mash cos pod tym kiltem?? mrgreen pirate xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:50 pm
a mash cos pod tym kiltem?? mrgreen pirate ninja sprawdzamy? ninja whee heart whee twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel *odsoowa szklaneczke* nu to nu blaugh nie lubie.. tak dziwna jestem xd eek normalnie szok jakas to przeboleje...masz szczescie ze Generala Ozzwalda tu nie ma on nie byl by taki delikatny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:51 pm
a mash cos pod tym kiltem?? mrgreen pirate nie mam..... mrgreen za goraco jest pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
OMG...przybylo czyste zlo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Lethiel *odsoowa szklaneczke* nu to nu blaugh nie lubie.. tak dziwna jestem xd eek normalnie szok jakas to przeboleje...masz szczescie ze Generala Ozzwalda tu nie ma on nie byl by taki delikatny... jak by cos to moge liczyc na obrone ?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witay milo coraz wiecej sie nas tu robi whee heart whee twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:52 pm
Real_Twisted Baliaur Rev ale Ty dzieki temu wygladash tak sexy domokun heart
a mash cos pod tym kiltem?? mrgreen pirate ninja sprawdzamy? ninja whee heart whee twisted cool rev podnos kiecke ot co! mrgreen rofl
Kusza kupilam se pajaka za 3k.. zeby go sprzedac.. ale ja fajny jest xd heart domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:52 pm
Lethiel Kiray Lethiel *odsoowa szklaneczke* nu to nu blaugh nie lubie.. tak dziwna jestem xd eek normalnie szok jakas to przeboleje...masz szczescie ze Generala Ozzwalda tu nie ma on nie byl by taki delikatny... jak by cos to moge liczyc na obrone ?? xd zastanowie sie...musiala bys mnie jaas przekonac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|