|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 1:36 pm
wink ) do swojego pokoju i tam krzyknela na caly glos...na uspokojenie. sciany jej pokoju nie przepuszczaja dzwiekow, to samo dotyczy drzwi oraz okien>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 1:36 pm
Miss_Karina Omega Sun Miss_Karina kurde nyooo!!! komp mi sie wali!!!! scream stressed domokun moj tez nie dziala tak jak powinen sweatdrop ja kurde mam juz dosc swojego kompa!!! scream format od zaraz trza zrobic, tylko problem jest w tym, ze... mam tylko jeden twardy dysk crying crying crying crying _-_ ja juz nie moge xp nie płacz sweatdrop Naprawisz sobie i bedzie dobrze. Popros kogos kto sie na tym zna o pomoc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 1:48 pm
Napisałem to w Topicu z planem gildi, ale napisze jeszcze raz: Mnie się ten pomysł od początku nie podobał. Gildia polega na bujnej wyobraźni a nie na tym co tu narysowaliście scream Jak ktoś mówi, że idzie na basen to idzie na basen i nie trzeba tego dorysowywać ! Próbowałem to zaakceptować na początku... ale to jest przesada ! Patrzcie do czego to doszło, ktoś tworzy miasteczko... yy... Proponuje sie pozbyć planu gildii i znowu sobie wyobrażać... Główny salon, Pokoje, Kanapy, Foteliki xp , Kibelek, itd. Bo ten pomysł z planem był bez sensu ! stressed Dzięki za wysłuchanie i poznanie mojej opini.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 1:49 pm
Omega Sun nie płacz sweatdrop Naprawisz sobie i bedzie dobrze. Popros kogos kto sie na tym zna o pomoc. esh...i tak mam dosc wink mojego zwariowanego kompa, a bedzie mi jeszcze potrzebny na studiach eek mam nadzieje ze przetrwa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 1:54 pm
[Shinn] Napisałem to w Topicu z planem gildi, ale napisze jeszcze raz: Mnie się ten pomysł od początku nie podobał. Gildia polega na bujnej wyobraźni a nie na tym co tu narysowaliście scream Jak ktoś mówi, że idzie na basen to idzie na basen i nie trzeba tego dorysowywać ! Próbowałem to zaakceptować na początku... ale to jest przesada ! Patrzcie do czego to doszło, ktoś tworzy miasteczko... yy... Proponuje sie pozbyć planu gildii i znowu sobie wyobrażać... Główny salon, Pokoje, Kanapy, Foteliki xp , Kibelek, itd. Bo ten pomysł z planem był bez sensu ! stressed Dzięki za wysłuchanie i poznanie mojej opini.Masz duzo racji. Kazdy z nas mial wlasne wyobrazenie o gildii a plan je burzy sweatdrop To troszeczke psuje cala zabawe xp Moze naprawde to nie byl dobry pomysl sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 1:56 pm
Omega Sun [Shinn] Napisałem to w Topicu z planem gildi, ale napisze jeszcze raz: Mnie się ten pomysł od początku nie podobał. Gildia polega na bujnej wyobraźni a nie na tym co tu narysowaliście scream Jak ktoś mówi, że idzie na basen to idzie na basen i nie trzeba tego dorysowywać ! Próbowałem to zaakceptować na początku... ale to jest przesada ! Patrzcie do czego to doszło, ktoś tworzy miasteczko... yy... Proponuje sie pozbyć planu gildii i znowu sobie wyobrażać... Główny salon, Pokoje, Kanapy, Foteliki xp , Kibelek, itd. Bo ten pomysł z planem był bez sensu ! stressed Dzięki za wysłuchanie i poznanie mojej opini.Masz duzo racji. Kazdy z nas mial wlasne wyobrazenie o gildii a plan je burzy sweatdrop To troszeczke psuje cala zabawe xp Moze naprawde to nie byl dobry pomysl sweatdrop Nasza wyobraźnia jest większa niż kawałek planu i dlatego pragnie wicej co nas zmusza do dorysowywania kolejnego planu. Plan jest złym pomysłem, ogranicza zdolność wyobraźni i psuje zabawe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 1:57 pm
Miss_Karina Omega Sun nie płacz sweatdrop Naprawisz sobie i bedzie dobrze. Popros kogos kto sie na tym zna o pomoc. esh...i tak mam dosc wink mojego zwariowanego kompa, a bedzie mi jeszcze potrzebny na studiach eek mam nadzieje ze przetrwa... to napewno nic powaznego. Moze w jakims serwisie Ci pomoga
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 2:00 pm
Omega Sun [Shinn] Napisałem to w Topicu z planem gildi, ale napisze jeszcze raz: Mnie się ten pomysł od początku nie podobał. Gildia polega na bujnej wyobraźni a nie na tym co tu narysowaliście scream Jak ktoś mówi, że idzie na basen to idzie na basen i nie trzeba tego dorysowywać ! Próbowałem to zaakceptować na początku... ale to jest przesada ! Patrzcie do czego to doszło, ktoś tworzy miasteczko... yy... Proponuje sie pozbyć planu gildii i znowu sobie wyobrażać... Główny salon, Pokoje, Kanapy, Foteliki xp , Kibelek, itd. Bo ten pomysł z planem był bez sensu ! stressed Dzięki za wysłuchanie i poznanie mojej opini.Masz duzo racji. Kazdy z nas mial wlasne wyobrazenie o gildii a plan je burzy sweatdrop To troszeczke psuje cala zabawe xp Moze naprawde to nie byl dobry pomysl sweatdrop przychylam sie do tego zdania sweatdrop kazdy moze narysowac jak wyglada jgo pokooj, ale co sie tyczy "zewnetrznego" wygladu domku polskiej gildii gai, pozostawmy to w swerze wyobrazni naszych drogich ludzi/demonkow/wampirow/robotow/elfow/ect. (niepotrzebne skreslic blaugh ) a co do kompa...co bedzie, to bedzie wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 2:01 pm
[Shinn] Omega Sun [Shinn] Napisałem to w Topicu z planem gildi, ale napisze jeszcze raz: Mnie się ten pomysł od początku nie podobał. Gildia polega na bujnej wyobraźni a nie na tym co tu narysowaliście scream Jak ktoś mówi, że idzie na basen to idzie na basen i nie trzeba tego dorysowywać ! Próbowałem to zaakceptować na początku... ale to jest przesada ! Patrzcie do czego to doszło, ktoś tworzy miasteczko... yy... Proponuje sie pozbyć planu gildii i znowu sobie wyobrażać... Główny salon, Pokoje, Kanapy, Foteliki xp , Kibelek, itd. Bo ten pomysł z planem był bez sensu ! stressed Dzięki za wysłuchanie i poznanie mojej opini.Masz duzo racji. Kazdy z nas mial wlasne wyobrazenie o gildii a plan je burzy sweatdrop To troszeczke psuje cala zabawe xp Moze naprawde to nie byl dobry pomysl sweatdrop Nasza wyobraźnia jest większa niż kawałek planu i dlatego pragnie wicej co nas zmusza do dorysowywania kolejnego planu. Plan jest złym pomysłem, ogranicza zdolność wyobraźni i psuje zabawe. osobiście się z tobą zgadzam 3nodding ten pomysł to był niewypał zrobiłem plan bo ludzie o to prosili ale jak usune plan to ludzie się na mnie wściekną zrób jakąś ankiete jeśli durzo osób cie poprze to wymażemy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 2:03 pm
czy ktoś schce kupić???
Helm of the Vikings
lub
Skull Biker Helmet Black
???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 2:04 pm
Sayokun osobiście się z tobą zgadzam 3nodding ten pomysł to był niewypał zrobiłem plan bo ludzie o to prosili ale jak usune plan to ludzie się na mnie wściekną zrób jakąś ankiete jeśli durzo osób cie poprze to wymażemy xd dla mnie wszystko jedno i tak zupelnie inaczej wyobrazalam sobie pomieszczenie gildii wink ale jestem za tym, aby usunac plan wink sorx ><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 2:04 pm
Sayokun [Shinn] Omega Sun [Shinn] Napisałem to w Topicu z planem gildi, ale napisze jeszcze raz: Mnie się ten pomysł od początku nie podobał. Gildia polega na bujnej wyobraźni a nie na tym co tu narysowaliście scream Jak ktoś mówi, że idzie na basen to idzie na basen i nie trzeba tego dorysowywać ! Próbowałem to zaakceptować na początku... ale to jest przesada ! Patrzcie do czego to doszło, ktoś tworzy miasteczko... yy... Proponuje sie pozbyć planu gildii i znowu sobie wyobrażać... Główny salon, Pokoje, Kanapy, Foteliki xp , Kibelek, itd. Bo ten pomysł z planem był bez sensu ! stressed Dzięki za wysłuchanie i poznanie mojej opini.Masz duzo racji. Kazdy z nas mial wlasne wyobrazenie o gildii a plan je burzy sweatdrop To troszeczke psuje cala zabawe xp Moze naprawde to nie byl dobry pomysl sweatdrop Nasza wyobraźnia jest większa niż kawałek planu i dlatego pragnie wicej co nas zmusza do dorysowywania kolejnego planu. Plan jest złym pomysłem, ogranicza zdolność wyobraźni i psuje zabawe. osobiście się z tobą zgadzam 3nodding ten pomysł to był niewypał zrobiłem plan bo ludzie o to prosili ale jak usune plan to ludzie się na mnie wściekną zrób jakąś ankiete jeśli durzo osób cie poprze to wymażemy xd Nie wściekną się chyba. Ale jeśli się boisz to stworze osobny topic z ankietą sweatdrop Ale zajme sie tym jutro.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 2:05 pm
To ide... Dowidzenia i dobranoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 2:06 pm
[Shinn] Nie wściekną się chyba. Ale jeśli się boisz to stworze osobny topic z ankietą sweatdrop Ale zajme sie tym jutro. dobry pomysl i mozemy poprosic miss_tao aby umiescila adres stronki na pierwszym poscie, co wy na to? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 2:09 pm
[Shinn] To ide... Dowidzenia i dobranoc blanoc Shinn smile biggrin slodkich snoow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|