|
|
|
|
Posted: Thu Aug 09, 2007 9:01 am
suicunka Pszczola_M suicunka Łeeee... *pokazuje 3 i czwartą stronę czasopisma Bravo GIRL!* STYL EMO JEST NA CZASIE crying no nieee... nigdy tego nie włożę! *w otchłani rozpaczy, [ej nie jestem EMO!]* Naprawdę tak było w Bravo Girl? XD *kiwa twierdząco głową* nr. 16 tego roku -.- masz jakieś skany czy coś takiego? pewnie dali jakieś zdjątka z pedalskimi chłopczykami blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 09, 2007 9:23 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 09, 2007 10:43 am
Skaner mam zepsuty -.- i tam, żadnych EMO boyów nie było >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 09, 2007 11:46 am
suicunka Skaner mam zepsuty -.- i tam, żadnych EMO boyów nie było >.> co za strata >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 18, 2007 9:16 am
co robic gdy ludzie w otoczeniu stają się EMO?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 18, 2007 9:38 am
powybijać...albo ich unikać biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 18, 2007 11:17 am
baby-kid co robic gdy ludzie w otoczeniu stają się EMO? killyourselflol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 19, 2007 4:52 am
kwestia czasu, sami się podetna (jesli sa prawdziwi) o byle co, moze trafia na jakas tetnice i nie bedzie sie dalo zatamowac krwi... a co do bravo, kumpela w czerwcu specjalnie kupila, bo byl poradnik "how to be emo" XDD i bylo kilka fotografii, jak sie ubierac na imola, czyli paski, grochy itp... ale o zyletkach nic nie pamietam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 10:26 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 10:45 am
a wlasnie zdawalo mi sie ze TH zginelo smiercia naturalna, a tu podobniez oni chca atakowac swiat .... biedny swiat... juz nigdy nic nie bdzie takie same :/
kto z osob tu mial/miala przy pierwszym widzeniu problem ze stwierdzeniem plci wokalisty? Reka do gory!
:reka w gorze:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 21, 2007 10:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 21, 2007 11:45 am
*podnosi ręce i nogi do góry*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 21, 2007 12:27 pm
*podskakuje z obiema w gorze rekami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 21, 2007 12:32 pm
ee ja nie miałam problemu bo koleżanki w klasie od razu zaczęły się nim podniecać...a one nie są homo...chyba xd Billus to ciota blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 21, 2007 12:34 pm
baby-kid ee ja nie miałam problemu bo koleżanki w klasie od razu zaczęły się nim podniecać...a one nie są homo...chyba xd Billus to ciota blaugh cięzko zaprzeczyć..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|