Czytacie ?! |
Tak |
|
83% |
[ 114 ] |
Nie |
|
0% |
[ 0 ] |
Czasem |
|
14% |
[ 20 ] |
Nigdy |
|
1% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 136 |
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 5:22 am
Neilameane alexvandom racja, ekranizacja wiedzmina byla do dupy i lepiej nie ogladac. A o czym jest ta ksiazeczka, ktora polecasz??? Troche trudno powiedziec o czym ,bo jest ona troche zawila. W kazdym razie jest dosc ciekawa^^ Ale polecam jeszcze "Potepiencza gre" tego samego autora. Niezly horror, moj brat czasami o malo co nie zwymiotowal, ale szczerze to mnie tam malo co ruszalo az do tego stopnia. W kazdym razie opisy byly bardzo wierne np. oips psow, ktore zostaly wskrzeszone. Cale zgnile, jadly siebie nawzajem itp. Dosc ciekawe. zapowiada sie apetycznie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:25 am
Tia może być ciekawe. Nie ma jak dokładne opisy obrzydliwych scen. Daje to uroku takiej książce.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 5:05 am
Pitko Tia może być ciekawe. Nie ma jak dokładne opisy obrzydliwych scen. Daje to uroku takiej książce. takie ksiazki sa wtwdy bardzo oryginalne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:45 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 6:59 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 7:04 am
alexvandom Pitko Nio. Np. wsypuje na tależ makaron, a wśr�d niego zgrabnie wędruje robal. Zjada i wydala tw�j pyszny obiad. Sorki z obrzydliwość (wobec delikatnych) To bylo lekko odpychajace xd Ale ogolnie rzecz biorac spotykalam sie z gorszymi rzeczami (jak niektozy moi koledzy sweatdrop przeczytajcie sobie "Nagi Lunch" to sie dowiecie co znaczy slowo obrzydliwe.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 8:27 am
opcy alexvandom Pitko Nio. Np. wsypuje na tależ makaron, a wśr�d niego zgrabnie wędruje robal. Zjada i wydala tw�j pyszny obiad. Sorki z obrzydliwość (wobec delikatnych) To bylo lekko odpychajace xd Ale ogolnie rzecz biorac spotykalam sie z gorszymi rzeczami (jak niektozy moi koledzy sweatdrop przeczytajcie sobie "Nagi Lunch" to sie dowiecie co znaczy slowo obrzydliwe......... Eee... a mozemy wiedziec jakiego autora?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:09 pm
"The RING" Koji Suzukiego scream supeeeeeeer horror whee straszniejszy od filmu stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 1:16 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 4:49 am
Yuki_magikan "The RING" Koji Suzukiego scream supeeeeeeer horror whee straszniejszy od filmu stare niestety juz widzialam film to nie wiem czy bylby ten sam efekt!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:52 am
Będzie^^bo ja tez najpierw obejzalem film smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:14 pm
Yuki_magikan Będzie^^bo ja tez najpierw obejzalem film smile W takim razie chcetnie przeczytam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:00 am
Sadako jest taka cooooooooool whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:59 am
Ja teraz czytam "Mroczna wieza" cz.6 S. Kinga. I jak narazie doszedlem do wniosku ze cz.3 jest najciekawsza .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|