|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 10:56 am
Yumehayla Gabi heart whee ! Jaka slodka^^! Tylko maly drobiazg-wlosy sa plowe a nie blond... a gorset i spodnica mialy wzory srebrnym brokatem, ale wiem ze na skanie nie bylo tego widac...ale to takie slodkie^^... No... to ja troche farbnalem i wypralem jej ciuszki sweatdrop xd Wybralem ja wylacznie dlatego, ze jej plci bylem w 100% pewien biggrin DD A tak powaznie, to bardzo lubie twoje charakterki i z braku pomyslu tak sie zaczalem bawic wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 11:04 am
Holy Sinner Yumehayla Gabi heart whee ! Jaka slodka^^! Tylko maly drobiazg-wlosy sa plowe a nie blond... a gorset i spodnica mialy wzory srebrnym brokatem, ale wiem ze na skanie nie bylo tego widac...ale to takie slodkie^^... No... to ja troche farbnalem i wypralem jej ciuszki sweatdrop xd Wybralem ja wylacznie dlatego, ze jej plci bylem w 100% pewien biggrin DD A tak powaznie, to bardzo lubie twoje charakterki i z braku pomyslu tak sie zaczalem bawic wink Jakie to mile...czestuj sie kim tylko chcesz^^! Tam 99% postaci to zniewiesciali chlopcy, wiec jak nie jestes pewien plci, to przyjmij ze to chlopak^^. Czekam na dalsze takie niespodzianki, ta mnie bardzo ucieszyla 4laugh !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 09, 2004 11:23 am
ładne, gdyby miała ciemne włosy to wyglądałaby jak ja smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 7:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 7:53 am
mrau... ten transwestyta jest przeslodki whee 4laugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 8:12 am
Lethiel mrau... ten transwestyta jest przeslodki whee 4laugh xd A, wiesz ze Ritsu cie zdradza 4laugh xd ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 8:15 am
Yumehayla Lethiel mrau... ten transwestyta jest przeslodki whee 4laugh xd A, wiesz ze Ritsu cie zdradza 4laugh xd ? O_o..... crying crying crying ...... buuuu...... wstretne yume stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 8:20 am
Lethiel Yumehayla Lethiel mrau... ten transwestyta jest przeslodki whee 4laugh xd A, wiesz ze Ritsu cie zdradza 4laugh xd ? O_o..... crying crying crying ...... buuuu...... wstretne yume stare xd ...a czy on ci kiedys wyznal milosc? Ale nie martw sie-Landrielowi tez nie wyznal. Ritsu-chan kocha tylko Sakiego^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 11, 2004 8:25 am
Yumehayla Lethiel Yumehayla Lethiel mrau... ten transwestyta jest przeslodki whee 4laugh xd A, wiesz ze Ritsu cie zdradza 4laugh xd ? O_o..... crying crying crying ...... buuuu...... wstretne yume stare xd ...a czy on ci kiedys wyznal milosc? Ale nie martw sie-Landrielowi tez nie wyznal. Ritsu-chan kocha tylko Sakiego^^ hieh xd xd xd . wiedzialam...... nie mogloś zrobić raz normalnej postaci..... xd xd xd ech....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2004 11:16 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2004 12:57 pm
Yumehayla A dzisiaj dwie wersje jednej postaci...mialem dzis masochistyczny nastroj xd http://img.photobucket.com/albums/v215/Yumehayla/Rysunki na pokaz/YumeYume.jpg http://img.photobucket.com/albums/v215/Yumehayla/Rysunki na pokaz/YumeYume2.jpg hm...... czyshby to pierwsze bylo robione technika blyszczyka ??? xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 12, 2004 1:12 pm
Lethiel Yumehayla A dzisiaj dwie wersje jednej postaci...mialem dzis masochistyczny nastroj xd http://img.photobucket.com/albums/v215/Yumehayla/Rysunki na pokaz/YumeYume.jpg http://img.photobucket.com/albums/v215/Yumehayla/Rysunki na pokaz/YumeYume2.jpg hm...... czyshby to pierwsze bylo robione technika blyszczyka ??? xd wink Nie, nie bylo. Bylo robione technika markera-mordercy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 1:59 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 8:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 22, 2004 6:23 am
Hehe...mam sporo nowych rysunkow, ale nie bede ich tutaj zsypywac...jak kogos interesuje, niech wejdzie na mojego Devianta^^... Deviancik Yumcia ;pTylko jednym chcialem sie pochwalic, bo wyprobowywalem nowa technike... komentarze mile widziane, ale z tego co widze to chyba nie ma na co liczyc blaugh Zakładka z Locą
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|