|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 11:48 am
BeeWolf Omega Sun BeeWolf Omega Sun Suney Omega Sun odnosze dziwne wrazenie, ze jestem tu jedyna przedstawicielka swojej plci eek poprawga jedyna przedstawicielka plci damskiej ktora sie odzywa biggrin 3nodding uff.. czyli nie musze sie ewakuowac wink raczej rozebrać bo to impreza w bieliznie ! xd a nie moge zostac w ubraniu :> ? ja bym ci sie pomugł rozebrać ale mam rece ubrudzone... bo robie jedzonko !!! ... chyba ze poczekasz wink .... ! heart poczek poczeka......... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 11:48 am
Widzę że impreza się rozkręca 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 11:49 am
Kukus dest kukus co jest z pannami czemu ich brak :>? odpowiedź będzie roownie gupia co sytuacja... bo nie przyszły? znowu razz top gdzie ta flaszka trzeba sie upic sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dark wampirek Widzę że impreza się rozkręca 3nodding widam cie kochanie*podbiega i daje wielkiego buziaka*moze sie czegos napijesz różyczko biggrin heart wink ??????????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dobra, ja mam już dość, mykam, pogadamy jutro *idzie chwiejnym krokiem w kierunku dzwi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 11:51 am
dark wampirek Widzę że impreza się rozkręca 3nodding wsumie to dla was impreza *mowi trzymaja w reku nuż a w 2 rece ... ! kiełbaski !!!! .... włacza neonu i podswietla melinowy basen !!!!! ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak dobra, ja mam już dość, mykam, pogadamy jutro *idzie chwiejnym krokiem w kierunku dzwi* labu do zobaczenia tylko sie gdzie po drodze o slup niewalnij wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Suney dark wampirek Widzę że impreza się rozkręca 3nodding widam cie kochanie*podbiega i daje wielkiego buziaka*moze sie czegos napijesz różyczko biggrin heart wink ?????????? Nie, nie. Jestem wtrakcie maratonu filmowego. Pierwsza kaseta się skończyła więc w trakcie przewijania przyszłam luknąć co z imprezą wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf ja bym ci sie pomugł rozebrać ale mam rece ubrudzone... bo robie jedzonko !!! ... chyba ze poczekasz wink .... ! heart poradze sobie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 11:52 am
dark wampirek Suney dark wampirek Widzę że impreza się rozkręca 3nodding widam cie kochanie*podbiega i daje wielkiego buziaka*moze sie czegos napijesz różyczko biggrin heart wink ?????????? Nie, nie. Jestem wtrakcie maratonu filmowego. Pierwsza kaseta się skończyła więc w trakcie przewijania przyszłam luknąć co z imprezą wink aha szkoda sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 11:53 am
Omega Sun BeeWolf ja bym ci sie pomugł rozebrać ale mam rece ubrudzone... bo robie jedzonko !!! ... chyba ze poczekasz wink .... ! heart poradze sobie wink Napewno ?? ja z checia ci pomoge heart Wampirkujak mozesz !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 11:54 am
dest Kukus dest kukus co jest z pannami czemu ich brak :>? odpowiedź będzie roownie gupia co sytuacja... bo nie przyszły? znowu razz top gdzie ta flaszka trzeba sie upic sweatdrop *na wielkim stole ustawionym przy kanapach pod ścianą ściele się od woodek, likierów, w przeszklonej lodoowce stojącej nieopodal za barkiem mnogo browara* kam an, zapraszam do wypicia kolejki za Suney'a, co by mu się ułożyło
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 11:56 am
nalewa vodki do kieliszkoa.. pijemy za mloda pare !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 11:56 am
Kukus dest Kukus dest kukus co jest z pannami czemu ich brak :>? odpowiedź będzie roownie gupia co sytuacja... bo nie przyszły? znowu razz top gdzie ta flaszka trzeba sie upic sweatdrop *na wielkim stole ustawionym przy kanapach pod ścianą ściele się od woodek, likierów, w przeszklonej lodoowce stojącej nieopodal za barkiem mnogo browara* kam an, zapraszam do wypicia kolejki za Suney'a, co by mu się ułożyło dziekuje kukus i dziekuje wszystkim biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 11:57 am
*po rozlaniu wszystkim po lufie... wznosi kielona* Za Suney'a *siorb* nienawidzę woodki, trza ją w morde lać *wstrząsa się* po pierwszym nie zakąszam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|