|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:06 am
Ozzwald revcat uffffffff....... dlaczego tak jest zawsze ze podoba mi sie jakas dziewczyna bardzo i okazuje sie ze jest albo zareczona albo mezata... jakis paradoks..... *rolzewa kolejna kolejke* nazdarowie towarzysze ! ! ! znam ten bol.. poznalem fajna panne... bajerowalem ja dlugi... tylko zapomniala mi powiedziec ze ma faceta... dopiero jej przyjaciulka mi usiadomila ze ona ma kogos... gonk *przechyla szklanke i pije* a ten ktos ze by nie bylo to totalny frajer blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:07 am
Kiray Ozzwald revcat uffffffff....... dlaczego tak jest zawsze ze podoba mi sie jakas dziewczyna bardzo i okazuje sie ze jest albo zareczona albo mezata... jakis paradoks..... *rolzewa kolejna kolejke* nazdarowie towarzysze ! ! ! znam ten bol.. poznalem fajna panne... bajerowalem ja dlugi... tylko zapomniala mi powiedziec ze ma faceta... dopiero jej przyjaciulka mi usiadomila ze ona ma kogos... gonk *przechyla szklanke i pije* a ten ktos ze by nie bylo to totalny frajer blaugh powiem wiecej.. chodzacy anemik... gonk *pije nastepna kolejke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:08 am
Ozzwald revcat uffffffff....... dlaczego tak jest zawsze ze podoba mi sie jakas dziewczyna bardzo i okazuje sie ze jest albo zareczona albo mezata... jakis paradoks..... *rolzewa kolejna kolejke* nazdarowie towarzysze ! ! ! znam ten bol.. poznalem fajna panne... bajerowalem ja dlugi... tylko zapomniala mi powiedziec ze ma faceta... dopiero jej przyjaciulka mi usiadomila ze ona ma kogos... gonk *przechyla szklanke i pije* i powiedz mi jak tu zaufac kobiecie??? jak mloda to ma siano w glowie (sa wyjatki naturalnie).. jak w twoim wieku to albo ma faceta albo cos wymysla..... a jak starsza..... lepiej nie mowic *polewa znow* zdrowie !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:09 am
revcat Ozzwald revcat uffffffff....... dlaczego tak jest zawsze ze podoba mi sie jakas dziewczyna bardzo i okazuje sie ze jest albo zareczona albo mezata... jakis paradoks..... *rolzewa kolejna kolejke* nazdarowie towarzysze ! ! ! znam ten bol.. poznalem fajna panne... bajerowalem ja dlugi... tylko zapomniala mi powiedziec ze ma faceta... dopiero jej przyjaciulka mi usiadomila ze ona ma kogos... gonk *przechyla szklanke i pije* i powiedz mi jak tu zaufac kobiecie??? jak mloda to ma siano w glowie (sa wyjatki naturalnie).. jak w twoim wieku to albo ma faceta albo cos wymysla..... a jak starsza..... lepiej nie mowic *polewa znow* zdrowie !! *znowu pije* ide na obiadek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:10 am
Zdrowie gospodarza Revcat ile masz latek?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:11 am
Ozzwald Kiray Ozzwald revcat uffffffff....... dlaczego tak jest zawsze ze podoba mi sie jakas dziewczyna bardzo i okazuje sie ze jest albo zareczona albo mezata... jakis paradoks..... *rolzewa kolejna kolejke* nazdarowie towarzysze ! ! ! znam ten bol.. poznalem fajna panne... bajerowalem ja dlugi... tylko zapomniala mi powiedziec ze ma faceta... dopiero jej przyjaciulka mi usiadomila ze ona ma kogos... gonk *przechyla szklanke i pije* a ten ktos ze by nie bylo to totalny frajer blaugh powiem wiecej.. chodzacy anemik... gonk *pije nastepna kolejke* o kim tak rozprawiacie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:13 am
revcat Ozzwald Kiray Ozzwald revcat uffffffff....... dlaczego tak jest zawsze ze podoba mi sie jakas dziewczyna bardzo i okazuje sie ze jest albo zareczona albo mezata... jakis paradoks..... *rolzewa kolejna kolejke* nazdarowie towarzysze ! ! ! znam ten bol.. poznalem fajna panne... bajerowalem ja dlugi... tylko zapomniala mi powiedziec ze ma faceta... dopiero jej przyjaciulka mi usiadomila ze ona ma kogos... gonk *przechyla szklanke i pije* a ten ktos ze by nie bylo to totalny frajer blaugh powiem wiecej.. chodzacy anemik... gonk *pije nastepna kolejke* o kim tak rozprawiacie? O chlopaku naszej znajomej do ktorej uderzal Ozz Mozna powiedziec ze to jest zaprzeczenie mezczyzny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:14 am
Kiray Zdrowie gospodarza Revcat ile masz latek? 23 a ty? *polewa nastepna kolejke* zdrowie za ruskich partyzantow ! oby dziegi byly i ch...j stajal...... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:16 am
Kiray O chlopaku naszej znajomej do ktorej uderzal Ozz Mozna powiedziec ze to jest zaprzeczenie mezczyzny i wszystko jassne ....kurde zawsze tak jest ze fajne dziewczyny maja takich...%^#%^$%^#$^ szkoda slow........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:17 am
ide do domu.. bede za jakies 40 minut tutaj to dokonczymy to co zaczelismy zeby szklem nie przeszlo wink abayo!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:22 am
revcat Kiray Zdrowie gospodarza Revcat ile masz latek? 23 a ty? *polewa nastepna kolejke* zdrowie za ruskich partyzantow ! oby dziegi byly i ch...j stajal...... xd Ja mam 19 *aby nasze dzieci mialy bogatych rodzicow* revcat ide do domu.. bede za jakies 40 minut tutaj to dokonczymy to co zaczelismy zeby szklem nie przeszlo abayo! to do zobaczenia niech sie ktos szybko zjawi bo do lustra pic nie bede
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:25 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:28 am
Huuuuurrraaa panie oficerze *polewa mu czystego spirytusu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:32 am
Kiray Huuuuurrraaa panie oficerze *polewa mu czystego spirytusu* to pijemy co by to na nas lnie glupie laski lecialy... *pije spirytus ze szklanki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:35 am
Ozzwald Kiray Huuuuurrraaa panie oficerze *polewa mu czystego spirytusu* to pijemy co by to na nas nie glupie laski lecialy... *pije spirytus ze szklanki* swiete slowa towarzyszu *unosi swoja szklanke i wypija do dna*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|