Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
24h w paszczu za dichu. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 12 13 14 15 16 17 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kiray
Crew

PostPosted: Tue May 10, 2005 7:06 am

Ozzwald
revcat
uffffffff....... dlaczego tak jest zawsze ze podoba mi sie jakas dziewczyna bardzo i okazuje sie ze jest albo zareczona albo mezata... jakis paradoks..... *rolzewa kolejna kolejke* nazdarowie towarzysze ! ! !
znam ten bol.. poznalem fajna panne... bajerowalem ja dlugi... tylko zapomniala mi powiedziec ze ma faceta... dopiero jej przyjaciulka mi usiadomila ze ona ma kogos... gonk
*przechyla szklanke i pije*

a ten ktos ze by nie bylo to totalny frajer blaugh
PostPosted: Tue May 10, 2005 7:07 am

Kiray
Ozzwald
revcat
uffffffff....... dlaczego tak jest zawsze ze podoba mi sie jakas dziewczyna bardzo i okazuje sie ze jest albo zareczona albo mezata... jakis paradoks..... *rolzewa kolejna kolejke* nazdarowie towarzysze ! ! !
znam ten bol.. poznalem fajna panne... bajerowalem ja dlugi... tylko zapomniala mi powiedziec ze ma faceta... dopiero jej przyjaciulka mi usiadomila ze ona ma kogos... gonk

powiem wiecej.. chodzacy anemik... gonk
*pije nastepna kolejke*

Ozzwald
Vice Captain

revcat

PostPosted: Tue May 10, 2005 7:08 am

Ozzwald
revcat

i powiedz mi jak tu zaufac kobiecie??? jak mloda to ma siano w glowie (sa wyjatki naturalnie).. jak w twoim wieku to albo ma faceta albo cos wymysla..... a jak starsza..... lepiej nie mowic *polewa znow* zdrowie !!
PostPosted: Tue May 10, 2005 7:09 am

revcat
Ozzwald
revcat

i powiedz mi jak tu zaufac kobiecie??? jak mloda to ma siano w glowie (sa wyjatki naturalnie).. jak w twoim wieku to albo ma faceta albo cos wymysla..... a jak starsza..... lepiej nie mowic *polewa znow* zdrowie !!
*znowu pije*

ide na obiadek...

Ozzwald
Vice Captain

Kiray
Crew

PostPosted: Tue May 10, 2005 7:10 am

Zdrowie gospodarza
Revcat ile masz latek?
PostPosted: Tue May 10, 2005 7:11 am

Ozzwald
Kiray
Ozzwald
revcat

*pije nastepna kolejke*
o kim tak rozprawiacie?

revcat

Kiray
Crew

PostPosted: Tue May 10, 2005 7:13 am

revcat
Ozzwald
Kiray
Ozzwald
revcat

*pije nastepna kolejke*
o kim tak rozprawiacie?

O chlopaku naszej znajomej do ktorej uderzal Ozz
Mozna powiedziec ze to jest zaprzeczenie mezczyzny
PostPosted: Tue May 10, 2005 7:14 am

Kiray
Zdrowie gospodarza
Revcat ile masz latek?
23 a ty? *polewa nastepna kolejke* zdrowie za ruskich partyzantow ! oby dziegi byly i ch...j stajal...... xd

revcat

revcat

PostPosted: Tue May 10, 2005 7:16 am

Kiray

O chlopaku naszej znajomej do ktorej uderzal Ozz
Mozna powiedziec ze to jest zaprzeczenie mezczyzny

i wszystko jassne ....kurde zawsze tak jest ze fajne dziewczyny maja takich...%^#%^$%^#$^ szkoda slow........
PostPosted: Tue May 10, 2005 7:17 am

ide do domu.. bede za jakies 40 minut tutaj to dokonczymy to co zaczelismy zeby szklem nie przeszlo wink abayo!

revcat

Kiray
Crew

PostPosted: Tue May 10, 2005 7:22 am

revcat
Kiray
Zdrowie gospodarza
Revcat ile masz latek?
23 a ty? *polewa nastepna kolejke* zdrowie za ruskich partyzantow ! oby dziegi byly i ch...j stajal...... xd

Ja mam 19
*aby nasze dzieci mialy bogatych rodzicow*

revcat
ide do domu.. bede za jakies 40 minut tutaj to dokonczymy to co zaczelismy zeby szklem nie przeszlo abayo!

to do zobaczenia

niech sie ktos szybko zjawi bo do lustra pic nie bede
PostPosted: Tue May 10, 2005 7:25 am

wrocilem..

Ozzwald
Vice Captain

Kiray
Crew

PostPosted: Tue May 10, 2005 7:28 am

Ozzwald
wrocilem..

Huuuuurrraaa panie oficerze
*polewa mu czystego spirytusu*
PostPosted: Tue May 10, 2005 7:32 am

Kiray
Ozzwald
wrocilem..

to pijemy co by to na nas lnie glupie laski lecialy...
*pije spirytus ze szklanki*

Ozzwald
Vice Captain

Kiray
Crew

PostPosted: Tue May 10, 2005 7:35 am

Ozzwald
Kiray
Ozzwald
wrocilem..

to pijemy co by to na nas nie glupie laski lecialy...
*pije spirytus ze szklanki*

swiete slowa towarzyszu
*unosi swoja szklanke i wypija do dna*
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 12 13 14 15 16 17 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games