|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2011 9:29 am
Én a válaszokat megvárom, aztán kérdeznék tovább
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2011 9:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2011 10:19 am
Én már voksoltam.. Ellára várunk..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2011 12:14 pm
 Ella -Semmi furcsát nem tapasztaltam. Hallatszott némi mozgolódás, de ez együtt jár a sok vendéggel. -Miért akart volna Ethan Anne úrnővel beszélni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2011 12:26 pm
Na de jóóóó -___-
Ella a reggeliző asztalt ki terítette meg?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2011 12:52 pm
Ella, mióta van az a seb az arcodon? És tegnap este hol voltál miután beszéltél Ethan-nel?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2011 2:02 pm
Ella, Ethan ugyebár Harold alkalmazotta volt a múltban? Akkor ezek szerint tőle akar valamit tudni. Talán újra alkalmazott akar lenni? Avagy inkább végkielégítést szeretne kérni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2011 2:41 pm
 Ella -Nem tudom ki terítette meg az asztalt, mikor behívtak minket, már meg volt terítve. -Nem szeretek a sebemről beszélni... Ne is várjon senki választ! -Miután mindenki lefeküdt, én is nyugovóra tértem. -Nem fontos, hogy miről akart a bátyám beszélni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2011 8:01 am
Malreni Beatrice nem tűnt el, ott ül az asztalnál az anyja mellett. Ha szeretnéd, akár pirossal is elismétlem. Oh köszönöm nem szükséges smile . Ennyi épp elég. Bár ha kékben elmondod... rolleyes Én még mindig tartom magam ahhoz, hogy nem teljesen 100%-ban biztos, hogy az ikrek tüntették el a két kölköt. Rendben ott az elején az utalás, de az nincs oda írva, hogy mikor kapják el. Rendben van azt mondták, hogy játszunk "kérem vissza a gyerekemet" játékot és hogy milyen komolyan gondolják kinyírták/kinyíratták Adriana-t, de neki semmi köze egyik gyerekhez se, mindenki utálja. Ha mondjuk a tálca alatt Laura nyakkendője, vagy Shawn egyik hajtincse lett volna akkor egyértelműen bebizonyították, hogy náluk vannak a gyerekek, de jelenleg még csak a szavukban bízhatunk. Nem azt mondom, hogy nem ők voltak, én 70%-ot adok arra, hogy ők voltak, és 30%-ot arra, hogy valami más okból nincsenek az asztalnál a gyerekek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2011 8:13 am
A Kék igazság fogalmát nem akarom bevezetni, mert azzal már biztosan teljesen összezavarnálak titeket... De, ha szeretnéd...
Helen idősebb lánya eltűnt az éjjel, a fiatalabb, pedig az asztalnál ül, mellette.
Olyan könnyen tudjátok magatok alatt vágni a fát... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2011 9:22 am
Hej, de közlékeny valaki... Egyébként hova tudjuk vágni magunk alatt a fát? Az oké, hogy a sötétben tapogatódzunk, de ezzel magunknak ártunk? Vagy csak puszta szadizmusból bizonytalanítasz el engem véglegesen? rolleyes Gooonosz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2011 9:26 am
Nekem öröm, ha valaki megfejti a rejtvényem. Annál nagyobb elismerése egy embernek nem létezik, mint, hogy megértsék a gondolkodásmódját. Ha ehhez az elismeréshez segítenem kell, hát megteszem. Elvégre, ha nem akarnám azt, hogy valaki nyerjen, nem segítenék ennyit... Mert, már rengeteget segítettem a múlt fejezetekben...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2011 9:28 am
Apropó, kedves Ella:
> Az ikrek már a parti estéjén is a házban tartózkodtak, vagy csak reggel tűntek fel? > És kik voltak az utolsók, akik elhagyták este a társalgót?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2011 9:35 am
 Ella -Ezekre a kérdésekre nem tudok válaszolni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2011 9:40 am
Natessék... Ráadásul nekem most távoznom kell, szóval mára passzolom a dolgot a többieknek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|