|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2010 1:59 pm
Nekem meg olyan lassú a net itthon, hogy sose győztem volna le. De nem is baj. Ahogy hallom nem adott nagy cuccot. Majd ha jobb netem lesz egyszer, akkor talán jövőre belevágok, ha ismét lesz harc Jack ellen.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2010 2:04 pm
Obilia Womi Obilia Molylepke ÚRISTEN-ÚRISTEN-ÚRISTEN! Legyőztem Jack-et! És nem laggolt!! eek Valszeg azért, mert mindent levettem minimumra, de akkor is olyan jó érzés volt így játszani... heart Megvan a badge! whee Gratula biggrin Hogy érted azt, hogy mindent? Gondolom nem a CL-t mert akkor rögtön kinyírt volna ugye. A grafikára gondolhatott, mikor én is levettem, az akadozás megszűnt. Jah oké smile Majd kipróbálom köszi. Gondoltam várok pár napot, hátha kevesebben vadásznak most már Jackre. Hol kell lejjebb venni? Bizony, a grafikát vettem lejjebb. 3nodding És az Options-nál lehet lejebb venni. Ha azt akarod, hogy ne laggoljon, vedd le a zenét, a graphic options-nál állítsd át a minőséget low-ra (azaz a legalacsonyabbra), valamint, hogy csak a te gyűrű animációidat játssza le. 3nodding (pipa a "my ring animation only-ra"). Nekem így jött össze a lag nélküli Jack-hunt. 4laugh És Jack BÁRHOL előfordulhat BÁRMIKOR! Teljesen random, de állítólag ott fordul elő gyakrabban, ahol aktívan irtják a szellemeket. 3nodding Hogy ez igaz-e azt nem tudom, volt, hogy egy napig bassken-ben portyáztam, és sehol semmi nem volt, és most is village green-ben teljesen véletlenül kaptam el Jack-et. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2010 2:10 pm
Molylepke. értem smile Köszi.
És megvan az utolsó szellemcucc. A pálca tetszik, a temetői keret érdekes... 4,5/5 nálam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2010 2:12 pm
Varázspálca smile Kerettrel láttam szaladgálni embereket bent, nem fest jól.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 05, 2010 3:03 pm
Aitaer Reneedar Varázspálca smile Kerettrel láttam szaladgálni embereket bent, nem fest jól. Szerintem jól is meg nem is de az piros pont nálam, hogy nem glitches (vörös négyzet séta közben).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2010 2:43 am
Az utolsó démonra hasonlító szellem nagyon jó cuccot adott. Egy képkeretet amit akár sétapálcaként is hasznosíthatok. De elajándékoztam a hugomnak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2010 4:00 am
Nekem még megvan a keret, de lehet túladok rajta. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2010 5:12 am
Fire Skunky Az utolsó démonra hasonlító szellem nagyon jó cuccot adott. Egy képkeretet amit akár sétapálcaként is hasznosíthatok. De elajándékoztam a hugomnak. Ez igazából temetéshez kirakott kép (a nevében ott a funeral=temetés) plusz a fekete szalagok. De am tényleg szép smile Én megtartom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2010 6:20 am
Ja, nem rossz cucc az utolsó boss-tól. Bár egy kicsit jobbra számítottam, de azért ez is jó.
Azóta egy 3. tökjelmezes fluff is összejött. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 06, 2010 9:38 am
na végre...végre megvan mindkét Jack ölő badge....megöltem a dögöt Otamiban is xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2010 4:23 am
Én hivatalosan is végeztem ezzel az event-tel! Megszerzett jelvényeim: De, mivel sokat csalódtam az event elején, ahhoz a véleményhez tartom magam, hogy ez az event egy rakás trágya... A Master of Evil jelvényt, pedig tök véletlenül sikerült megszerezni. Nem én mentem oda Jack-hez, hanem ő énhozzám. Épp Mask of Death and Rebirth-öket öltem jelvényért, mikor megjelent... Bár én magam már nem hiszem, hogy megyek zOMG-be az event alatt, bárkinek szívesen segítek bármiben továbbra is.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2010 12:13 pm
Szerintem a Jack vadászaton kívül egész jó event. Igaz tavaly a dimenziókapus barlangos esemény picit izgibb volt. Idén helyette vannak a cuki szellemek, melyek néha adnak tavalyi vámpírvért, tökmagot stb. Azóta már 4. tökjelmezes fluff-om is van. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 07, 2010 2:35 pm
Ez a topic, hamarosan átkerül a Gaia kérdések és válaszok subforum-ba!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2010 4:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 08, 2010 5:01 am
Mert egy event-tel foglalkozik, ami nemsokára véget ér, így archiválásra fog kerülni és mivel, ismétlem: egy event-tel foglalkozik, így a Gaia kérdések és válaszok subforum-ba tartozik.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|