|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 29, 2010 3:00 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 30, 2010 1:22 am
Még ki kell gondolnom, addig is kérdezek. Mi történt este, vacsora után? Meddig voltatok fent?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 30, 2010 11:01 am
 Laura -Miután felértünk a szobámba, még viszonylag sokáig fent voltunk. Kártyáztunk, meg beszélgettünk, néztük a tévét, ilyenek. Beatrice még tíz óra előtt elaludt, mi valamikor nem sokkal tizenegy után feküdtünk le. Ha kicsit helytelen bárhol is amit írtam, akkor elnézést, még mindig nem látok ki a fejemből... igen megint részeg vagyok...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 30, 2010 12:54 pm
( xd ) A rendőrséget hívtátok már, vagy süket az összes telefon? Beatrice -t nem keltitek fel? Előbb vagy utóbb neki is szembesülnie kell ezzel... De ügyelj arra, hogy ha úgy döntesz, hogy felkelted, ne menj egyedül!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 01, 2010 11:49 am
-Tudsz valamit Ella-ról hogy mit csinált tegnap?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 03, 2010 1:07 pm
Miután Rachel elment mi történt? Feszülten folytatódott a vacsora vagy vissza jött Rachel?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 03, 2010 1:59 pm
 Laura -Süketek a telefonok. -Nem tudom mit csinált Ella, gondolom a dolgait. -Rachel nem jött vissza, Davide sem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 05, 2010 5:42 am
Mit gondolsz az esetről? Szerinted ki lehetett a tettes?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 05, 2010 5:50 am
Honnan tudod, hogy Davide és Rachel se ment vissza?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 07, 2010 12:18 pm
 Laura -Borzasztó! Nem tudom ki képes ilyenre, de abban biztos vagyok, hogy nincs lelke! -Úgy értettem, hogy addig, amíg mi ott voltunk a vacsorán, addig se Rachel, se Davide nem tért vissza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 08, 2010 11:57 am
Elmondanád nekem, ki laktak a legközelebb az étkezőhöz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 08, 2010 4:22 pm
 Laura -Az étkezőhöz legközelebb a szolgálók lakhelyei vannak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 09, 2010 6:51 am
Értem. Megan a szolgák közül közelebb vagy távolabb? És Ella szobája?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 09, 2010 1:56 pm
 Laura -A szolgák lakhelyei és tartózkodási helyeik egy nagy helységből nyílnak kisebb szobákba, így az, hogy ki lakik közelebb, vagy ki távolabb ily módon értelmetlen kérdés.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 10, 2010 10:32 am
A ruhádat ki készítette az estére? Ella varrta vagy Harold rendeltette szabótól?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|