|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 6:58 am
nemár..pedig még a bioszkönyvet is félredobtam.... (igazából mert az agyam egy naaagy blokád és nem hajlandó belemeni, melyik idegrost mikor hol kereszteződik át stare ) Ugyhogy most max hangerőn halgatok zenét, mert nagyapámnál valami nő indiai-magyarnépzenés90évesnénike hangon "ajajaj"-ozik már 1 órája!!! És a nagyapám félig sűket crying Edit: nah a háttér már emgvanXD Márcsak az anouncement és benne a link kéneXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 8:08 am
Megváltozott a fejlééééééc!!! biggrin Elekzdődött! Gondolom smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 8:08 am
Itt már készülődik valami whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 8:13 am
Zsocachan Itt már készülődik valami whee Ja... lehet hogy folyamatosan teszik fel... Bejáratot!!! Talán a vörös szőnyeges szoba legtetején lesz nemtom... Kezdőlap ugyanaz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 8:23 am
Megvan!!!!!! (bocs) Menjen mindenki a promageddon event oldalra!!! Ott lehet már a toronynéál szobát választani!!! Ide KLIKK!!!Jó promot biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 8:39 am
wááá ez nehézXD Az egyik dal nagyon nehz, a másik az meg okés... de a vizi szobában aaaaaaaaaanyira édes az a rákpincér>.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 8:43 am
Narcisz wááá ez nehézXD Az egyik dal nagyon nehz, a másik az meg okés... de a vizi szobában aaaaaaaaaanyira édes az a rákpincér>.< Ja a 2ik dal nekem 48% lett és 80 kell... Könnyebb lenne ha alulról felfelé lennének a nyilak. A legteltebb nemtommilyen member szobában ami tengeres starfish crownt kaptam a könnyebbik zenéért... Asszem először mindenhol megccsinálom a könnyebbett xd Ne szervezzünk majd magyar szobát? Csak majd döntsük el melyik "szerverben"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 8:53 am
én a pokolban kezdtem... de hallod az akváriumnak nehéz a zenéje, még a könnyű is..főleg nulla ritmuérzékkel és kordinációvalXD Mindig a lenyil helyet nyomom jobbrát.... emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 9:00 am
A mennyesek még nehezebbek... az első nagyon gyors a másikban kicsit sok a többet egyszerre nyomós.... Első próbálkozásra 71% az elérendő 80ból!!! Áááá lesz mit csinálni :Xd A tengeresből az első megbvan azért tenegericsillag koronát kaptam... Most megpróbálom a többit.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 9:05 am
Úúúúúristen most meg 79% a 80ból a vízalatti 2ik számán!!!! Lol xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 9:06 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 9:08 am
Obilia Úúúúúristen most meg 79% a 80ból a vízalatti 2ik számán!!!! Lol xd Nah megvan, vala milyen bouquet. Megvan a 2 tengeri cucc biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 9:10 am
Ok látlak smile A mennyet még nem ajánlom, elég nehéz... A csokor neve Sea Anenome Bouquet... Egy icipici bohóchal úszik mellette smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 9:11 am
Nyahahaf.... igen, a menny az tényleg pokolXD De a hellben a legkönnyebb..na meg a skittles, dehát az direkt:s
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 28, 2009 9:13 am
Réka néha a go dance-re klikkeléskor felfele sétál az avim és nem a táncot nyitja meg ezért léptem ki bocsi. Létrehozok egy szobát a Mayhemes szerveren.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|