|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 7:51 am
Pitko Spoko spoko ja tylko zartowalem. Przeciez nikomu nie zabraniam miec wlasnego zdania. A i nie piszcie polskich literek bo jak cos ma ich sporo to rozczytac to wyzszaszkola. kodowanie-> Unicode UTF-8 i wszystko powinno byc cacy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 7:53 am
Pitko Spoko spoko ja tylko zartowalem. Przeciez nikomu nie zabraniam miec wlasnego zdania. A i nie piszcie polskich literek bo jak cos ma ich sporo to rozczytac to wyzszaszkola. ...tja... widok/kodowanie/unicode(utf-8 )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 8:42 am
Tak wiem tylko to przy karzdym starcie kompa sie resetuje i znowu mam europejsji stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:18 am
macie niezwykłą okazje zapoznać żywe zwłoki........(mnie)....... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:23 am
rockman_z macie niezwykłą okazje zapoznać żywe zwłoki........(mnie)....... sweatdrop mooooozg! a tak na serio to lepiej przedstawic sie na HP...... tam jest wiecej ludzi...... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:30 am
czytam i czytam i szczerze mowiac nie mam prawie nic do powiedzenia....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:32 am
Kupuje mangi i sie zastanawiam czy wystarczy mi na wszystko kasy crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:44 am
crying sponiewierany przez życie jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 7:54 am
nie zebym byl upierdliwy ale na HP zapraszam..... tam mozna pogadac o wszystkim...... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 8:15 am
Obcy ma rację. Jak tu piszecie to konkretnie o A&M a nie "kupuja mange ale nie wiem czy mi kasy starczy." Takie coś jest bez sensu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 8:18 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 8:22 am
Pitko Poleca wszustkim(nie delikatnym) Battle Angel Alita. Krwawe, z fajną fabułką, i narazie ma 10 tom�w. Mam nadzieję że się wam spodoba. nie powiem.... Alitka to bardzo zacna manga / anime ale szczeze mowiac to bardzo sie boje co Cameron z ta manga zrobi w tym filmie.... xp (jeszcze bardziej to sie boje o amerykanska wersje Evangeliona (o zgrozo) gonk )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 8:25 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 8:47 am
opcy Pitko Poleca wszustkim(nie delikatnym) Battle Angel Alita. Krwawe, z fajną fabułką, i narazie ma 10 tom�w. Mam nadzieję że się wam spodoba. nie powiem.... Alitka to bardzo zacna manga / anime ale szczeze mowiac to bardzo sie boje co Cameron z ta manga zrobi w tym filmie.... xp (jeszcze bardziej to sie boje o amerykanska wersje Evangeliona (o zgrozo) gonk ) nie przypominaj mi o Adaptacji Evangeliona, bedzie grał w nim jeden azjata. Ale i tak pocieszenie bo Shinjego nie zagra bo miał zagrać Hary Poter :/ Aaaaaa domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 21, 2005 8:49 am
BeeWolf_san opcy Pitko Poleca wszustkim(nie delikatnym) Battle Angel Alita. Krwawe, z fajną fabułką, i narazie ma 10 tom�w. Mam nadzieję że się wam spodoba. nie powiem.... Alitka to bardzo zacna manga / anime ale szczeze mowiac to bardzo sie boje co Cameron z ta manga zrobi w tym filmie.... xp (jeszcze bardziej to sie boje o amerykanska wersje Evangeliona (o zgrozo) gonk ) nie przypominaj mi o Adaptacji Evangeliona, bedzie grał w nim jeden azjata. Ale i tak pocieszenie bo Shinjego nie zagra bo miał zagrać Hary Poter :/ Aaaaaa domokun mni najbardziej rozbawila informacja o tym ze bohaterom imiona i nazwiska pozmieniaja...... bo brzmia "za egzotycznie" xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|