|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 4:52 am
Delisa [Shinn] *Z uwagi na to, że nie może narazie tańczyć udaje się do kuchni w celu zrobienia przekąsek ^^. Po kilku minutach wraca do głównego salonu ze stołem, a raczej kilkoma stołami przekąsek i napojów* ja chce ja chce daj mi wink Weź sobie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 4:54 am
*Siedzi na fotelu i patrzy jak piękne dziewczyny tańczą w rytm muzyki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 4:57 am
Spoko impresska, ale muszę już lecieć! Narka!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 4:57 am
[Shinn] Delisa [Shinn] *Z uwagi na to, że nie może narazie tańczyć udaje się do kuchni w celu zrobienia przekąsek ^^. Po kilku minutach wraca do głównego salonu ze stołem, a raczej kilkoma stołami przekąsek i napojów* ja chce ja chce daj mi wink Weź sobie *na chwile przestaje tanczyc podchozi do stolu bierze przekaske je ja a nastepnie zaczyna znow tanczyc obok Katki i Lethiel *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 4:58 am
Czarny Spoko impresska, ale muszę już lecieć! Narka! narazie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 4:58 am
Czarny Spoko impresska, ale muszę już lecieć! Narka! :przestaje tańczyć: papatki *przytulas* :znowu tańczy whee :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 5:00 am
'wchodzi do swojego pokoju po czym wychodzi z wielkim świecącym napisem   i zawiesza przed gildią' tak lepiej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 5:01 am
*Po dłuższym namyśle zaczyna tańczyć obok Delisy, Katki i Lethiel*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun 'wchodzi do swojego pokoju po czym wychodzi z wielkim świecącym napisem   i zawiesza przed gildią' tak lepiej ^^ *tańczy dalej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 5:02 am
Sayokun 'wchodzi do swojego pokoju po chym wychodzi z wielkim świecącym napisem   i zawiesza przed gildią' tak lepiej :przestaje tańczyć: :patrzy: oooooooo! ...... fajne.... :wraca i tańczy dalej: .. o hej shinn 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 5:03 am
..ee..a co tu sie dzieje? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 5:04 am
Lethiel oooooooo! ...... fajne.... :wraca i tańczy dalej: .. o hej shinn 4laugh Hey
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 5:04 am
Pisarz ..ee..a co tu sie dzieje? wink :ciągle tańczy: witaj 4laugh :wskazooje na wielki świecacy napis:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|