|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 26, 2008 11:06 am
harab serapel Daedhel Brawa! Wprawiłaś mnie w podziw normalnie! blaugh harab, burżuju jeden, powiedz jak się nazywają itemy, które masz za czerwoną maską do końca rzędu, bo jakoś ich jeszcze nie widziałam... a wiec 8 itemow po masce to czesci do ufo smile najpierw antenki, potem mass driver, cannon, piki grafika, potem 2 rodzaje lakieru, no i niebieskie przyciemnianie szyby zeby poczuc sie jak 50 cent xp , a ostatni itemek to Go phones. ludzia! czytajta anouncmenta! scream xp a czytałam, czytałam, nawet sobie jeden z nowych modeli sciona kupiłam... ale nie zaglądałam do update'a do sklepu, zapomniałam. xp Ja tam mało oryginalnie sobie wózek na czarno pomalowałam tąż samą farbą, co poprzedni. Jakoś nie chce mi się bawić tymi Cars, moim zdaniem to trochę niewypał z nimi był, za mało można nimi robić... Ale rozumiem, że mam przed sobą zapamiętałego rajdowca? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 27, 2008 6:09 am
kupiłam sobie wreszcie masterpiece mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 27, 2008 6:40 am
Jutro mi się kończą ferie crying Ale za to już część pracy domowej odrobiłem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 27, 2008 6:59 am
pani psychol kupiłam sobie wreszcie masterpiece mrgreen HA! xd teraz przypominasz mi jedna z postaci z Drawn together xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 27, 2008 8:28 am
harab serapel pani psychol kupiłam sobie wreszcie masterpiece mrgreen HA! xd teraz przypominasz mi jedna z postaci z Drawn together xd nie znam zioma xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 28, 2008 11:41 am
a mi po blisko trzech latach wiernej służby poczciwy pelikan odmówił posłuszeństwa. Był wielokrotnie ofiarą upadków i wypadków, wliczając w to dwa skoki banji bez banji na główkę (tj. stalówkę). Przechodził niezliczone operacje ręcznego prostowania stalówki, oczyszczania jej z zatykających ją paprochów różnymi ostrymi przedmiotami i mężnie znosił ekstremalną eksploatację. Niestety ostatnio zaczął nadmiernie wydzielać atrament, przez co zaczął bardzo szeroko pisać i pismo przebija na drugą stronę kartki. Wskutek czego odesłałam go z wszelkimi honorami na zasłużoną emeryturę w szufladzie. Niech spoczywa w pokoju. *czapki z głów*
No i kupiłam se nowe pióro. mrgreen Tym razem herlitza (z pelikanów zostały tylko dwa podejrzane egzemplarze), mam nadzieję, że będzie równie wytrzymały! pirate A na jego opakowaniu było napisane "children of the revolution". twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 28, 2008 1:41 pm
pani psychol harab serapel pani psychol kupiłam sobie wreszcie masterpiece mrgreen HA! xd teraz przypominasz mi jedna z postaci z Drawn together xd nie znam zioma xp  pierwsza z lewej ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 28, 2008 11:41 pm
harab serapel pani psychol harab serapel pani psychol kupiłam sobie wreszcie masterpiece mrgreen HA! xd teraz przypominasz mi jedna z postaci z Drawn together xd nie znam zioma xp  pierwsza z lewej ;P eee tam, mało podobna. daedhel: a ja nie umiem pisać piórem... emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 29, 2008 8:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 29, 2008 8:23 am
eee tam, nie jest źleee-e
takie emo trochę jakby mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 29, 2008 8:25 am
pani psychol harab serapel  pierwsza z lewej ;P eee tam, mało podobna. Jak to nie podobna? Jeszcze tylko trochę włosy zmienić i cosplay rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 29, 2008 8:28 am
ichabot pani psychol harab serapel  pierwsza z lewej ;P eee tam, mało podobna. Jak to nie podobna? Jeszcze tylko trochę włosy zmienić i cosplay rofl no dobra, może trochę xp ale ja ... nie lubię cosplayów (czy jak to się odmienia) harajuku też nie, za pstrokate jak dla mnie i takie mało indywidualne jakby.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 29, 2008 9:40 am
pani psychol ichabot pani psychol harab serapel  pierwsza z lewej ;P eee tam, mało podobna. Jak to nie podobna? Jeszcze tylko trochę włosy zmienić i cosplay rofl no dobra, może trochę xp ale ja ... nie lubię cosplayów (czy jak to się odmienia) harajuku też nie, za pstrokate jak dla mnie i takie mało indywidualne jakby. za.....jefajna kreskówka. w życiu się tak nie dusiłam ze śmiechu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 29, 2008 10:49 am
pani psychol daedhel: a ja nie umiem pisać piórem... emo nie gadaj! A w szkole Cię nie uczyli? whee Ja tam mam na przykład niską tolerancję na wszelkie inne artykuły piśmiennicze, bo piórem pisze się najlżej i najwygodniej, co znacznie wydłuża dopuszczalny czas pracy, i najszybciej, jak już się człowiek wprawi. mrgreen Pióra najszlachetniejszym artykułem piśmienniczym są. pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 29, 2008 12:27 pm
MWAHAHAHAHAHAHA!!!! JEEEEEEEE!!! Kupiłem sobie w końcu lunar cloak!! Dzisiaj na marketplace był taki skok ceny, że się za głowę złapałem. Na szczęście cena powoli malała, aż w końcu ktoś zdecydował się sprzedać za 145k. Chrzanić to, że jutro pewnie bedzie taniej. NIE MOGŁEM RYZYKOWAĆ!!! MWAHAHAHAHA!!! Kolejka dla wszystkich. Czego tylko sobie chcecie whee whee whee whee
Deadhel: Ja też nie umiem dobrze pisać piórem, może już czas się nauczyć, bo trochę wstyd, że nie umiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|