Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Kacik kinomanow i koneserow filmowych Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 12 13 14 15 16 17 ... 66 67 68 69 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200
PostPosted: Fri Apr 01, 2005 9:20 am

Vykk
alexvandom
BeeWolf_san
Jam moge do moich ulubionych Filmideł zaliczyć Ja Robot bardzo fajny pan film z niego biggrin

Ogladalam, weglug mnie ma zupelnie inne spojrzenie na swiat... I przez to jest ciekawy
film ciekawy...i w dodatku oparty na innej powiesci Isaac'a Asimova z ktorej pochodza 3 prawa robotyki...osobiscie dopiero zaczynam czytac ale ... wink

Jak tylko przeczytasz to powiedz czy fajne, moze sama sie skusze smile
PostPosted: Fri Apr 01, 2005 9:47 am

Morgoth Wolf
Zgadzam się- "Piła" ssie... zapowiadało się tak fajnie a spieprzyli go...

Moje ukochane filmy:

1. Matrix
2. Hakerzy (z Angelina Jolie heart )
3. Mortal Kombat

matrix dla mnie kiczowata podroba cyberpunku xp
kicz

hakerzey sweatdrop ten film jest do bani, zero realizmu....

Baliaur

Violette_Sukkar

5,100 Points
  • Wall Street 200
  • Signature Look 250
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sat Apr 02, 2005 5:48 am

Z Matrixem jest tak:
Pierwsza czesc byla swietna i ciekawa, a druga i trzecia czesc to odgrzewane kotlety.
Ale ogolnie nie mam nic przeciwko temu filmowi
PostPosted: Tue Apr 05, 2005 12:04 pm

21 gram domokun siuper filmik... tylko nie dla zbyt uwrazliwionych xd
na tylach wroga domokun fajny domokun domokun domokun zeby film wojenny mnie zainteresowal to musi byc cos?? xd

nie opisuje tych filmow bo je po prostu TRZABA obejrzec heart

Baliaur

Toolek

PostPosted: Wed Apr 06, 2005 6:27 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Thu Apr 07, 2005 5:20 am

Vykk

Vykk

PostPosted: Thu Apr 07, 2005 5:21 am

Baliaur
na tylach wroga domokun fajny domokun domokun domokun zeby film wojenny mnie zainteresowal to musi byc cos?? xd

21 gram polecam....i to dla tych ktorzy luybia glowkowac...
jesli ktos ogladal ten film powinien nieomieszkac poprzedniego filmu tego samegho rezysera pt"Memento"...rowniez dajacy do myslenia lecz odrobine inna tematyka
PostPosted: Thu Apr 07, 2005 6:44 am

YumiTao

Baliaur

PostPosted: Tue Apr 12, 2005 5:48 am

Vykk
Baliaur

21 gram polecam....i to dla tych ktorzy luybia glowkowac...
jesli ktos ogladal ten film powinien nieomieszkac poprzedniego filmu tego samegho rezysera pt"Memento"...rowniez dajacy do myslenia lecz odrobine inna tematyka
... a gdzie mozna go dostac??? byl w polsce wydawany na VHS lub DVD lub jakos tak?? ja kce go obejrzec domokun domokun domokun

a ktos ogladal darkness falls?? wg mnie najlepszy z AMERYKANSKICH horrorow... (bo reszta to sa blah w wiekszosci..)
PostPosted: Tue Apr 12, 2005 9:03 am

Osobiscie polecam "Cala historia Vlada Draculi" produkcji niemieckiej. Swietny film (troche brutalny, ale jak moze nie byc, skoro Vlad Dracula byl jaki byl). Teraz to chce skoczyc do jakiejs wypozyczalni, bo jak to to ogladalam to nie od poczatku i w dodatku po niemiecku, a tego jezyka jeszcze nie umiem tak dobrze.

Neilameane

YumiTao

PostPosted: Tue Apr 12, 2005 9:04 am

Neilameane
Osobiscie polecam "Cala historia Vlada Draculi" produkcji niemieckiej. Swietny film (troche brutalny, ale jak moze nie byc, skoro Vlad Dracula byl jaki byl). Teraz to chce skoczyc do jakiejs wypozyczalni, bo jak to to ogladalam to nie od poczatku i w dodatku po niemiecku, a tego jezyka jeszcze nie umiem tak dobrze.

blech...niemiecki...
PostPosted: Tue Apr 12, 2005 9:33 am

CHyba nie doceniasz troche niemieckiej kinematografii.... Czasami im sie cos uda...

Neilameane

YumiTao

PostPosted: Tue Apr 12, 2005 9:42 am

Neilameane
CHyba nie doceniasz troche niemieckiej kinematografii.... Czasami im sie cos uda...

raz na jakis czas wyprodukuja jakis lepszy film razz ale nic znaczacego...jak dla mnie xd
PostPosted: Tue Apr 12, 2005 9:49 am

YumiTao
Neilameane

raz na jakis czas wyprodukuja jakis lepszy film razz ale nic znaczacego...jak dla mnie xd

a jak oceiasz dzisiejsza Piłe ?:> Adasia uwiezionego biggrin

Eredin

Neilameane

PostPosted: Tue Apr 12, 2005 9:56 am

YumiTao

Tak czy owak... Nic nie pobije "Wladcy Pierscieni"!!! ^^ Normalnie juz z kilkanascie razy obejrzalam wszystkie czesci sweatdrop
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 12 13 14 15 16 17 ... 66 67 68 69 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games