|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 28, 2008 12:48 pm
Kong Sang, ech, jeżeli już. A pokemon to może, ale jaka mityczna kreatura ma być?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 28, 2008 1:21 pm
ILikeGreenChickenLegs Kong Sang, ech, jeżeli już. A pokemon to może, ale jaka mityczna kreatura ma być?
Czepiasz się...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 29, 2008 6:19 am
Mam pytanie do evolutions. Jak to jest z tym ewoluowaniem (?!) Załóżmy że chcę kupić Dander. Muszę kupić tą najpierwsiejszą wersję żeby mi się wyewoluowało, czy wystarczy, że kupię najnowszą i też będzie ewoluować ? sweatdrop (nie wiem, czy dobrze odmieniam słowo "ewolucja" XD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 29, 2008 6:25 am
To nie tak działa... sweatdrop
Generalnie chodzi o to, że itemki ewoluują (skomplikowane słowo xd ), ale w sklepie... Kupujesz itemke, ale one sama się nie "apgrejduje" tylko jest, a co jakiś czas do sklepu przybywa ewolucją, którą można kupić.
Rozumiesz?
A może to ja nie zrozumiałem... o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 29, 2008 6:55 am
Other Shiba To nie tak działa... sweatdrop Generalnie chodzi o to, że itemki ewoluują (skomplikowane słowo xd ), ale w sklepie... Kupujesz itemke, ale one sama się nie "apgrejduje" tylko jest, a co jakiś czas do sklepu przybywa ewolucją, którą można kupić. Rozumiesz? A może to ja nie zrozumiałem... o.OWłaśnie o to chodzi, że się upgrejduje sama xp ad. Maris: Każda wersja ewoluuje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 29, 2008 6:57 am
eee to chamsko. to jak sie na tym zarabia? sweatdrop chodzi mi o to, że jeżeli one się nie zmieniają co jakiś czas same, tylko trzeba je kupować, to jak to jest, że cena rośnie ? ...
Edit: już nie ważne xD edit 2: ichabot, to znaczy że jak kupię fallen wish pierwszą wersję , to po jakimś tam czasie ona się ogarnie aż do tego co jest teraz najnowszą ? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 29, 2008 9:10 am
ILikeGreenChickenLegs Kong Sang, ech, jeżeli już. A pokemon to może, ale jaka mityczna kreatura ma być?
Chodzi o tą, o którą mi chodzi, czy o tą, ktora ma tutaj wyrosnąc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 29, 2008 11:19 pm
Maris moja droga smile Ewolucja kazdego itemka polega na tworzeniu sie nowych generacji czyt. pokolen. Kazdy itemek ma tak zwana srednio dlugosc czekania na upgrejdowanie, w zaleznosci od ceny. Te tansze ewoluuja co 4 tygodnie, drozsze co 2. Kazdy nowy item ma generacje pierwsza, kiedy ewoluuje na 1 stadium w cash chopie pojawia sie generacja druga, ktora tak jak poprzednio pierwsza jest w 1 stadium. Kiedy generacja pierwsza ewoluuje na 2 stadium, generacja druga ewoluuje na 2, a w cash shopie pojawi sie generacja trzecia i tak dalej. Mam nadzieje,ze troche to objasnilam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 30, 2008 8:43 am
Ad. Maris: Tak 3nodding
Myślę, że Justinka wyjaśniła już wszystko biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 30, 2008 10:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 30, 2008 1:07 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 30, 2008 1:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 30, 2008 1:33 pm
Są dostępne, mi się otwierają normalnie. Nie mów, że masz jakieś specjalne ustawienia co do obrazków stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 30, 2008 2:11 pm
a to z jakiej strony, gdzie są jacyś użytkownicy bo możesz być użytkownikiem i mieć zezwolenie na oglądanie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 30, 2008 3:31 pm
ichabot i Justinka i cziken i w ogóle wszyscy xD dziękuję ^______^
edit: a , mam pytanko (kolejne biggrin ) Pojawił się nowy ajtem : Anima Adamantea. Obecnie kosztuje na markecie 110k. Ewoluuje 2.01...Co sądzicie na jej temat? Warto zainwestować czy raczej cena czegos takiego moze spac po ewoluowaniu ? Pytam, bo widze ze sie znacie, a ja jestem w tych sprawach zielona sweatdrop A, no i zapomniałam : w jakim dniu tygodnia pojawia się nowy letter?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|