|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 7:46 am
Iael *podpływa pod wodą do lethiel i łapie ją za nogi* łapie lethielza nogi i ciągnie w drugą stronę twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 7:46 am
lol... ja mykam sad papatki wam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 7:47 am
Sayokun Iael *podpływa pod wodą do lethiel i łapie ją za nogi* łapie lethielza nogi i ciągnie w drugą stronę twisted *iael nie daje za wygraną*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 7:47 am
Iael *podpływa pod wodą do lethiel i łapie ją za nogi* *nurkuje i zaczyna wyławiać różne żeczy*ej!muzzeum!to chyba twoje??*pokazuje karabin maszynowy*weź sobie to prezent smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 7:48 am
Lethiel lol... ja mykam sad papatki wam nie zmykaj kto mnie będzie ropromieniał swoim uśmiechem sad *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 7:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 7:51 am
Iael Lethiel lol... ja mykam sad papatki wam nie zmykaj kto mnie będzie ropromieniał swoim uśmiechem sad *przytulas* napewno nie ja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Iael *podpływa pod wodą do lethiel i łapie ją za nogi* *nurkuje i zaczyna wyławiać różne żeczy*ej!muzzeum!to chyba twoje??*pokazuje karabin maszynowy*weź sobie to prezent smile ee.. ja? *patrzy zaskoczony sytuacją*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Iael Lethiel lol... ja mykam sad papatki wam nie zmykaj kto mnie będzie ropromieniał swoim uśmiechem sad *przytulas* napewno nie ja nie trzeba stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 7:52 am
Iael Lethiel lol... ja mykam sad papatki wam nie zmykaj kto mnie będzie ropromieniał swoim uśmiechem sad *przytulas* napewno nie ja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 7:54 am
eh Ozzwald xd pojedyneczek???a może wilki przeciwko tobie?? xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 7:55 am
*Nagle rozgłosi się jego głos po pomieszczeniu, pomimo, iż nie rusza ustami: "Ja wyruszam na małe terroryzowanko wink Kumple zabawili w Rosji mykam do nich. (Zobaczymy się w Poniedziałek crying mam mały wyjazd do Moskwy). Trzymajcie się ludziska!!!!"* *Nagle tworzy się wokół niego mgła czarna jak noc, gdy ta się rozpływa Muezzina już nie ma* * Pozostał tylko ledwo słyszalny i cichnący głosik:* Będę tęsknił...Będę tęsknił...Będę tęsknił...Będę tęsknił............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 7:56 am
Ntsumi_Aya eh Ozzwald xd pojedyneczek???a może wilki przeciwko tobie?? xd xd stare jaa nie dzięki nie jestem chętny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|