|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:41 pm
Real_Twisted revcat Real_Twisted Kiray Real_Twisted i z tego powodu az D ???? eek nie wiem nieznam sie sweatdrop twisted nom...az D xd ...nie ma to jak zabojcze spojrzenie xd znam to uczucie sweatdrop twisted ???????? sweatdrop tez nie najlepszy wzrok mam sweatdrop twisted ja tez nie....i nosze okulary.... pirate oi! zdrowie zdrowie nowoprzybylych!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:41 pm
revcat witamy w naszych jakze zlotych progach.....napije sie wacpanna? mrgreen Bali nareszcie trafilas do Nas.... mrgreen tak jest! *polewa* generalowie nie maja poczucia humoru...trzeba bylo nie awansowac....mwhahahahaha mrgreen *wypija* ale za to mamy moc tworzenia i niszczenia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:42 pm
Lethiel Kiray Lethiel *wtoorloowooje sie* *wpada na twisted* O.o .. fajne włoski xd *podnosie sie* *otrzepooje* witajcie wink blaugh o...czyzby Towarzyszka byla pijana xd hm.. nu.. towarzyszka nie pije blaugh ale za to sie nudzi xd a to powodooje podobne reakce jak w trakcie upojenia alkoholowego blaugh gonk boze ona sie nudzi ja uciekam( ninja gdzie twoj kot ninja ) gonk twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:42 pm
revcat Lethiel *wtoorloowooje sie* *wpada na twisted* O.o .. fajne włoski xd *podnosie sie* *otrzepooje* witajcie wink blaugh witamy w naszych jakze zlotych progach.....napije sie wacpanna? mrgreen Bali nareszcie trafilas do Nas.... mrgreen tak jest! *polewa* generalowie nie maja poczucia humoru...trzeba bylo nie awansowac....mwhahahahaha mrgreen nie piju blaugh domokun hm.. *obchodzi go do okoła* ninja fajniutko wygladasz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:43 pm
Real_Twisted Baliaur xd rofl pirate rolleyes
hi blaugh witay podaje bimberak co tak pozno ? twisted tsa
zarabiam na dach nad glowa na markecie cool rofl i musialam si esierotkami zaopioekowac
Playing Staind [dysfunction] crawl
*pije bimber* dzieki Kiray mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Kiray Lethiel *wtoorloowooje sie* *wpada na twisted* O.o .. fajne włoski xd *podnosie sie* *otrzepooje* witajcie wink blaugh o...czyzby Towarzyszka byla pijana xd hm.. nu.. towarzyszka nie pije blaugh ale za to sie nudzi xd a to powodooje podobne reakce jak w trakcie upojenia alkoholowego blaugh wtf? jak to Towarzyszka nie pije?...co to za brednie tu kazdy pije... *podaje szklaneczke* do dna!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray revcat witamy w naszych jakze zlotych progach.....napije sie wacpanna? mrgreen Bali nareszcie trafilas do Nas.... mrgreen tak jest! *polewa* generalowie nie maja poczucia humoru...trzeba bylo nie awansowac....mwhahahahaha mrgreen *wypija* ale za to mamy moc tworzenia i niszczenia xd dokladnie i wiesz co Ci powiem to Ci powiem ale podoba mi sie ta opcja.... mrgreen czuje Moc....... UGABUGA!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:45 pm
revcat Kiray revcat witamy w naszych jakze zlotych progach.....napije sie wacpanna? mrgreen Bali nareszcie trafilas do Nas.... mrgreen tak jest! *polewa* generalowie nie maja poczucia humoru...trzeba bylo nie awansowac....mwhahahahaha mrgreen *wypija* ale za to mamy moc tworzenia i niszczenia xd dokladnie i wiesz co Ci powiem to Ci powiem ale podoba mi sie ta opcja.... mrgreen czuje Moc....... UGABUGA! gonk juz uciekam bo pewnie na mnie sie wszystko wyladuje gonk twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Lethiel Kiray Lethiel *wtoorloowooje sie* *wpada na twisted* O.o .. fajne włoski xd *podnosie sie* *otrzepooje* witajcie wink blaugh o...czyzby Towarzyszka byla pijana xd hm.. nu.. towarzyszka nie pije blaugh ale za to sie nudzi xd a to powodooje podobne reakce jak w trakcie upojenia alkoholowego blaugh wtf? jak to Towarzyszka nie pije?...co to za brednie tu kazdy pije... *podaje szklaneczke* do dna! *odsoowa szklaneczke* nu to nu blaugh nie lubie.. tak dziwna jestem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel revcat Lethiel *wtoorloowooje sie* *wpada na twisted* O.o .. fajne włoski xd *podnosie sie* *otrzepooje* witajcie wink blaugh witamy w naszych jakze zlotych progach.....napije sie wacpanna? mrgreen Bali nareszcie trafilas do Nas.... mrgreen tak jest! *polewa* generalowie nie maja poczucia humoru...trzeba bylo nie awansowac....mwhahahahaha mrgreen nie piju blaugh domokun hm.. *obchodzi go do okoła* ninja fajniutko wygladasz 3nodding dziekuje mrgreen jak to mowia nie ma tego zlego..... gildie nie dzialaly to poszedlem zmienic image..... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:46 pm
Kiray Lethiel Kiray Lethiel *wtoorloowooje sie* *wpada na twisted* O.o .. fajne włoski xd *podnosie sie* *otrzepooje* witajcie wink blaugh o...czyzby Towarzyszka byla pijana xd hm.. nu.. towarzyszka nie pije blaugh ale za to sie nudzi xd a to powodooje podobne reakce jak w trakcie upojenia alkoholowego blaugh wtf? jak to Towarzyszka nie pije?...co to za brednie tu kazdy pije... *podaje szklaneczke* do dna! co jak co ale asia do alkoholu nidgy sie chyba nie przekona nawet nei ma co probowac xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat Kiray revcat witamy w naszych jakze zlotych progach.....napije sie wacpanna? mrgreen Bali nareszcie trafilas do Nas.... mrgreen tak jest! *polewa* generalowie nie maja poczucia humoru...trzeba bylo nie awansowac....mwhahahahaha mrgreen *wypija* ale za to mamy moc tworzenia i niszczenia xd dokladnie i wiesz co Ci powiem to Ci powiem ale podoba mi sie ta opcja.... mrgreen czuje Moc....... UGABUGA! wlasnie...tego mi trzeba bylo przezc cale zycie...MOC... twisted *dolancza sie do okrzyku* UGABUUUUUGGGAAAA!! a okulary fajna rzecz...da sie przywyknac...po tylu latach xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:47 pm
Real_Twisted gonk juz uciekam bo pewnie na mnie sie wszystko wyladuje gonk twisted na tobie nigdy smile nie pozwole na to..... ninja domokun mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|