Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 08, 2012 1:20 pm
Totko Sziasztok! A nevem Réka és 17 éves lány vagyok. Kiskunlacházán élek, ami Pest megyében található. A szüleimmel és a 3 évvel fiatalabb öcsémmel élek együtt. Van 3 macskám akiket nagyon szeretek. biggrin Van fiúm is. 11 osztályos vagyok és szakközépiskolába járok idén fogok kisérettségizni. Üdv nálunk smile Sok sikert előre is! Itt is 3 macsek van biggrin (Ui.: Xanvie-ban a testvéremet tisztelhetem)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 09, 2012 1:27 am
Igen Obi, tudja hogy élőben a húgom vagy, már mondtam neki. A tiszteletet hagyjuk, már amikor már amennyire tisztelsz, vagy nem tisztelsz,... razz rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 09, 2012 12:44 pm
Igen Xanvie-val már ismerjük egymást más oldalról. Én pedig felregiztem ide is. smile Igen tudom hogy Obi Aoi és Xanvie testvérek. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 11, 2012 2:59 pm
AZ újabbaknak bemutatkozok mivel elég rég voltam onlány smile
Sziasztok! A nevem vrobi és 18 éves fiú vagyok. Van 1 Kutyám Amerikai focizok és szeretek gitározni biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 20, 2013 12:08 pm
Sziasztok smile Annának hívnak smile Ez az accaount dark_boy_xXx-é volt, de miután ő abba hagyta a gaia-t átadta nekem ezt az accaountot smile heart Nyugodtan jelöljetek mert töröltük az összes barátját, hogy én szerezzek újakat smile Előre is várom a jelöléseket ! ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 20, 2013 10:26 pm
swaggy_nicky Sziasztok smile Annának hívnak smile Ez az accaount dark_boy_xXx-é volt, de miután ő abba hagyta a gaia-t átadta nekem ezt az accaountot smile heart Nyugodtan jelöljetek mert töröltük az összes barátját, hogy én szerezzek újakat smile Előre is várom a jelöléseket ! ^^ Szia, üdv nálunk! smile (Ezek szerint akkor ő kilépett? És üdvözlöm őt 3nodding )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 21, 2013 8:55 am
Obi Aoi swaggy_nicky Sziasztok smile Annának hívnak smile Ez az accaount dark_boy_xXx-é volt, de miután ő abba hagyta a gaia-t átadta nekem ezt az accaountot smile heart Nyugodtan jelöljetek mert töröltük az összes barátját, hogy én szerezzek újakat smile Előre is várom a jelöléseket ! ^^ Szia, üdv nálunk! smile (Ezek szerint akkor ő kilépett? És üdvözlöm őt 3nodding ) hát mondhatni kilépett smile azt mondta nem használja a gaia-t mert már nem talál benne akkora élvezetet smile de kedves volt tőle h átadta nekem smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 21, 2013 9:00 am
swaggy_nicky Obi Aoi swaggy_nicky Sziasztok smile Annának hívnak smile Ez az accaount dark_boy_xXx-é volt, de miután ő abba hagyta a gaia-t átadta nekem ezt az accaountot smile heart Nyugodtan jelöljetek mert töröltük az összes barátját, hogy én szerezzek újakat smile Előre is várom a jelöléseket ! ^^ Szia, üdv nálunk! smile (Ezek szerint akkor ő kilépett? És üdvözlöm őt 3nodding ) hát mondhatni kilépett smile azt mondta nem használja a gaia-t mert már nem talál benne akkora élvezetet smile de kedves volt tőle h átadta nekem smile Értem... Még azt üzenném neki, hogy ha majd esetleg érdekelné a bővített Towns 2, akkor kb 2-3 hét múlva nézzen fel, ha akar (az egyik fejlesztő szerint kb akkor teszik fel). 3nodding Bár nem tudom, mennyire érdeklik a flash-es járkáló helyek (hangoutok).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 18, 2013 4:32 am
Mondhatnám hogy új vagyok, de hazudnék. Mondhatnám hogy aktív leszek, de nem leszek. Nem fogok kifogásokat talállni. Üdv mindenkinek Angliából.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 18, 2013 2:11 pm
Akitta00 Mondhatnám hogy új vagyok, de hazudnék. Mondhatnám hogy aktív leszek, de nem leszek. Nem fogok kifogásokat talállni. Üdv mindenkinek Angliából. Üüüüdv smile Azért work in maintenance mode at least if I may sweatdrop Jó látni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 20, 2013 11:53 pm
Akkor ennek igazán sok értelme volt, mert Akitta is tudja jól magáról, hogy nem újonc,... Így bőven elég mondjuk az off-olás fórumon írva jeleznie magát. Na mindegy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 25, 2013 9:30 am
Thanks to my superior understanding of this langauge (Not really. Translator powers activated!) I have figured out to write here >:3
Hallo hallo and hey biggrin I have a little hungarian in me, as my granny on my mother's side is Hungarian. So...all I can say right now.
Nice to be here!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 25, 2013 12:06 pm
KnockOutsiderLoserOut Thanks to my superior understanding of this langauge (Not really. Translator powers activated!) I have figured out to write here >:3 Hallo hallo and hey biggrin I have a little hungarian in me, as my granny on my mother's side is Hungarian. So...all I can say right now. Nice to be here! Hello, welcome in the guild smile (Good luck with translating 3nodding )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 26, 2013 9:52 am
Obi Aoi KnockOutsiderLoserOut Thanks to my superior understanding of this langauge (Not really. Translator powers activated!) I have figured out to write here >:3 Hallo hallo and hey biggrin I have a little hungarian in me, as my granny on my mother's side is Hungarian. So...all I can say right now. Nice to be here! Hello, welcome in the guild smile (Good luck with translating 3nodding ) Yees yees, translating is hard XD But thank you kindly!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 27, 2013 11:53 am
KnockOutsiderLoserOut Thanks to my superior understanding of this langauge (Not really. Translator powers activated!) I have figured out to write here >:3 Hallo hallo and hey biggrin I have a little hungarian in me, as my granny on my mother's side is Hungarian. So...all I can say right now. Nice to be here! Welcome here! I am curious then can you speak Hungarian a bit?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|