|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 4:44 am
*przewraca sie leniwie na bok i wyciaga ksiazke Neila Gaiman'a "Amerykanscy Bogowie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 4:44 am
BeeWolf wired_00 BeeWolf hhehe fajnie biggrin * rozglada sie po okolicy ... Wskakuje za krzaczek i po chwili wyskakuje bez kapielywek ... kurcze .... redface zachaczyły sie o gałązki ! a co ty w tym krzaczku chciałęś robic? słodki jesteś *cichutko sie smieje* No to ten tego ... redface chciałem sie przebrać na szybko !!! ale mi sie majteczki zachaczyły o Gałązke ...!!! ale juz jest ok 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 4:45 am
Labudziak Setsuna Dragonclaw jak na razie nie gadamy tylko kąpiemy sie biggrin może do nas dołączysz? 3nodding *nurkuje* no...dobra ^_^ *rozbiera sie migiem, i wskakuje do wody *natychmiast go podtapia* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 4:46 am
Katka1989 [Shinn] Katka1989 [Shinn] Katka1989 [Shinn] Katka1989 *wskakuje do basenu i zaczyna chlapać Shinna* 3nodding Aaaaa... dobra .. nie pomagajcie mi.. sam wejde. *wchodzi do wody i chlapie Katke* *podpływa do Shinna i próbuje go przytopić* ^^ *zanurkował i złapał Katkę za nogi* *pociągnął twisted * *zaczyna się topić* Bu ha ha... xd *nie wypływa na powierzchnię* Aaa! scream *wyciąga ją z wody i kładzie na brzegu basenu* Spokojnie wiem co robić *wyciąga sprzęt do reanimacji* raz.. dwa.. *z uwagi na to, że obaj byli mokrzy obu poraził prąd* *stracił przytomność*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 4:46 am
wired_00 BeeWolf wired_00 BeeWolf hhehe fajnie biggrin * rozglada sie po okolicy ... Wskakuje za krzaczek i po chwili wyskakuje bez kapielywek ... kurcze .... redface zachaczyły sie o gałązki ! a co ty w tym krzaczku chciałęś robic? słodki jesteś *cichutko sie smieje* No to ten tego ... redface chciałem sie przebrać na szybko !!! ale mi sie majteczki zachaczyły o Gałązke ...!!! ale juz jest ok 3nodding No jak widzisz ... mam na sobie Majtadaski ... inaczej bym siedział w krzaczkach ..! i sie wstydził !!! xd niah niah !!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 4:47 am
Setsuna Dragonclaw Labudziak Setsuna Dragonclaw jak na razie nie gadamy tylko kąpiemy sie biggrin może do nas dołączysz? 3nodding *nurkuje* no...dobra ^_^ *rozbiera sie migiem, i wskakuje do wody *natychmiast go podtapia* twisted *natychmiast zaczyna sie tobić* ( stare )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Labudziak Setsuna Dragonclaw jak na razie nie gadamy tylko kąpiemy sie biggrin może do nas dołączysz? 3nodding *nurkuje* no...dobra ^_^ *rozbiera sie migiem, i wskakuje do wody *natychmiast go podtapia* twisted Esh , i ciesz się tu z basenu człowieku jak cię zaraz jakieś dziewczę topić chce xd Witam wszystkich - chyba wam się poprzewracało trochę z kalendarzem - to nie początek lata , a roku szkolnego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mam pytanie czz ktoś widziałd dziś Omi heart * heart ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 4:49 am
[Shinn] Katka1989 [Shinn] Katka1989 [Shinn] Katka1989 [Shinn] Katka1989 *wskakuje do basenu i zaczyna chlapać Shinna* 3nodding Aaaaa... dobra .. nie pomagajcie mi.. sam wejde. *wchodzi do wody i chlapie Katke* *podpływa do Shinna i próbuje go przytopić* ^^ *zanurkował i złapał Katkę za nogi* *pociągnął twisted * *zaczyna się topić* Bu ha ha... xd *nie wypływa na powierzchnię* Aaa! scream *wyciąga ją z wody i kładzie na brzegu basenu* Spokojnie wiem co robić *wyciąga sprzęt do reanimacji* raz.. dwa.. *z uwagi na to, że obaj byli mokrzy obu poraził prąd* *stracił przytomność* *nie oddycha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 4:49 am
Uber.Zer0 Setsuna Dragonclaw Labudziak Setsuna Dragonclaw jak na razie nie gadamy tylko kąpiemy sie biggrin może do nas dołączysz? 3nodding *nurkuje* no...dobra ^_^ *rozbiera sie migiem, i wskakuje do wody *natychmiast go podtapia* twisted Esh , i ciesz się tu z basenu człowieku jak cię zaraz jakieś dziewczę topić chce xd Witam wszystkich - chyba wam się poprzewracało trochę z kalendarzem - to nie początek lata , a roku szkolnego xd Witam Zero *lezy na lezaku czytajac ksiazke i nie podnosi glowy, macha tylko arogancko reka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 4:50 am
Labudziak Setsuna Dragonclaw Labudziak Setsuna Dragonclaw jak na razie nie gadamy tylko kąpiemy sie biggrin może do nas dołączysz? 3nodding *nurkuje* no...dobra ^_^ *rozbiera sie migiem, i wskakuje do wody *natychmiast go podtapia* twisted *natychmiast zaczyna sie tobić* ( stare ) stare *zostawia go i wychodzi na brzeg* cześć zero ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 [Shinn] Katka1989 [Shinn] Katka1989 [Shinn] Katka1989 [Shinn] Katka1989 *wskakuje do basenu i zaczyna chlapać Shinna* 3nodding Aaaaa... dobra .. nie pomagajcie mi.. sam wejde. *wchodzi do wody i chlapie Katke* *podpływa do Shinna i próbuje go przytopić* ^^ *zanurkował i złapał Katkę za nogi* *pociągnął twisted * *zaczyna się topić* Bu ha ha... xd *nie wypływa na powierzchnię* Aaa! scream *wyciąga ją z wody i kładzie na brzegu basenu* Spokojnie wiem co robić *wyciąga sprzęt do reanimacji* raz.. dwa.. *z uwagi na to, że obaj byli mokrzy obu poraził prąd* *stracił przytomność* *nie oddycha* *nie rusza się* [pomijając kopcenie]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uber.Zer0 Esh , i ciesz się tu z basenu człowieku jak cię zaraz jakieś dziewczę topić chce xd Witam wszystkich - chyba wam się poprzewracało trochę z kalendarzem - to nie początek lata , a roku szkolnego xd Jeloł ...!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 4:51 am
BeeWolf wired_00 BeeWolf wired_00 BeeWolf hhehe fajnie biggrin * rozglada sie po okolicy ... Wskakuje za krzaczek i po chwili wyskakuje bez kapielywek ... kurcze .... redface zachaczyły sie o gałązki ! a co ty w tym krzaczku chciałęś robic? słodki jesteś *cichutko sie smieje* No to ten tego ... redface chciałem sie przebrać na szybko !!! ale mi sie majteczki zachaczyły o Gałązke ...!!! ale juz jest ok 3nodding No jak widzisz ... mam na sobie Majtadaski ... inaczej bym siedział w krzaczkach ..! i sie wstydził !!! xd niah niah !!!! no to pływamy! *wrzuca go do wody*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 4:51 am
Labudziak Setsuna Dragonclaw Labudziak Setsuna Dragonclaw jak na razie nie gadamy tylko kąpiemy sie biggrin może do nas dołączysz? 3nodding *nurkuje* no...dobra ^_^ *rozbiera sie migiem, i wskakuje do wody *natychmiast go podtapia* twisted *natychmiast zaczyna sie tobić* ( stare ) stare *zostawia go i wychodzi na brzeg* cześć zero ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|