Welcome to Gaia! ::

Gaia Online is currently under maintenance. We will be back at around 3:20AM, PST.

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
*MELINA* Rozmowy NIEKONTROLOWANE [grozi kalectwem moralnym] Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 136 137 138 139 140 141 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Isobelle

PostPosted: Sun Dec 05, 2004 6:30 am

Kukusku widzimy sie jesli wpadniesz do Maksia (ja tam bede kolo 21)

Pi.eS
Gaia mi siada sad
PostPosted: Sun Dec 05, 2004 7:09 am

Isobelle

Pi.eS
Gaia mi siada sad
mi też... nie kataloguje mi niubów, member list sie wali, kasy mi jakos nie chce przybywać... ryby mi nie jadą...
a w dodatku dziś Cień nie pozostawił mi wyboru, pomimo próźb znów odwałi pyskówę i go wyjebałem na zbity pysk...

pewnie będę u Maksia dziś... nie mam nic lepszego do roboty, znów będziemy się uczyć literatury polskiej, bo jutro mam ustny examin... i znów się zaczynam bać jego wyniku [mimo, że nie wiem czy w ogoole zaliczyłem pisemny]

a w dodatku potrzebuję towarzystwa ludzi, bo jestem straszliwie rozbity gonk

Kukus

Baliaur

PostPosted: Sun Dec 05, 2004 7:31 am

biedactwo..... kukus moze zrob cos malutkiego co baahrdzo lubish??? mi to zawsze (choc tylko trosenke) poprawia humor 3nodding
PostPosted: Sun Dec 05, 2004 7:51 am

Baliaur
biedactwo..... kukus moze zrob cos malutkiego co baahrdzo lubish??? mi to zawsze (choc tylko trosenke) poprawia humor 3nodding
to teraz musze znaleźć jakieś piersiątka żeby się przytulić xp

Kukus

Baliaur

PostPosted: Sun Dec 05, 2004 7:51 am

Baliaur

dobra poroninony pomysl....
udajmy ze ja nic nie powiedialam xp sweatdrop
akurat teraz mam zahrrabisty humor.. choc to sie zadko zdaza.. a jak mam nie humor to nic mi go nie poprawii... chiba ze "gwiazdka z nieba" xp xp xp
PostPosted: Sun Dec 05, 2004 7:53 am

Kukus
Baliaur
to teraz musze znaleźć jakieś piersiątka żeby się przytulić xp
ah ci faceci stare sweatdrop xp
moze sobie wyobrazish ze podusia jest czyms innym??? xp sweatdrop

Baliaur

Isobelle

PostPosted: Sun Dec 05, 2004 7:55 am

Kukus
Isobelle

Pi.eS
Gaia mi siada sad
mi też... nie kataloguje mi niubów, member list sie wali, kasy mi jakos nie chce przybywać... ryby mi nie jadą...
a w dodatku dziś Cień nie pozostawił mi wyboru, pomimo próźb znów odwałi pyskówę i go wyjebałem na zbity pysk...

pewnie będę u Maksia dziś... nie mam nic lepszego do roboty, znów będziemy się uczyć literatury polskiej, bo jutro mam ustny examin... i znów się zaczynam bać jego wyniku [mimo, że nie wiem czy w ogoole zaliczyłem pisemny]

troszku trudno mi cie rozczytac ... never mind
do zob u Maksia
PostPosted: Sun Dec 05, 2004 9:14 am

Isobelle
Kukus
Isobelle

Pi.eS
Gaia mi siada sad

troszku trudno mi cie rozczytac ... never mind
do zob u Maksia
[widok -> kodowanie -> unicode]
do zoo u Maksia... teraz ide do Moni... może mi ulży masażyk lub sam widok jej gęby xd

Kukus

Christoff_Gangrell

PostPosted: Mon Dec 06, 2004 4:37 am

Kurde no jutro wyniki koła z łaciny.... BOOOOOOOOOJEEEEEEEEE SIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gonk scream domokun gonk scream domokun gonk scream domokun gonk scream domokun gonk scream domokun gonk scream domokun gonk scream domokun gonk scream domokun
PostPosted: Mon Dec 06, 2004 12:28 pm

Dziki Kukusku za dziś
wpadnij w tyg to wyszykuje Cię w końcu do tych fotek...

Isobelle

Kukus

PostPosted: Mon Dec 06, 2004 12:46 pm

Isobelle
Dziki Kukusku za dziś
wpadnij w tyg to wyszykuje Cię w końcu do tych fotek...
wporzo... przecież obiecałem, że wpadnę do ciebie kiedyś... i dzięki za T-Shirt... dostałem od tej niuni nr. telefonu i słodkiego heart buziaczka heart [nie to że wymuszone, bo "przypadkiem" ją examinowałem blaugh ]... sama wymyśliła ten sposób podziękowania... i dziś ją obadałem dokładniej wzrokowo... słodka jest wink ... tyle że mieszka na jakimś zadupiu... Wawer czy coś w ten deseń xp
PostPosted: Tue Dec 07, 2004 2:30 am

ej ej Wawer to nie tak daleko -143 tak z 15 min
rwij dupe!!!!

Isobelle

Kukus

PostPosted: Tue Dec 07, 2004 5:27 am

Isobelle
rwij dupe!!!!
Misiaczek... 143 to dyma na Rembertów... Wawer w inno mańkę... Wawer jest w te mańię co się dymało na 18tkę Adaptera... na Wawer się 521 jedzie i trza kanapki mieć na drogę oraz kniżku... sobie właśnie tak myślę czy rwać chwasta, czy nie rwać... i chyba porwe trochę, a nusz-fidelec cosik z tego miłego się wyniknie blaugh
PostPosted: Tue Dec 07, 2004 10:04 am

Christoff_Gangrell
Kurde no jutro wyniki koła z łaciny.... BOOOOOOOOOJEEEEEEEEE SIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gonk scream domokun gonk scream domokun gonk scream domokun gonk scream domokun gonk scream domokun gonk scream domokun gonk scream domokun gonk scream domokun

No i chuj kurwa oblałem tego jebanago kolosa crying a za tydzień następny... a w lutym egzamin więc jest dosłownie ZA_JE_BIŚ_CIE zaraz dostanę totalnej kurwicy domokun domokun domokun domokun domokun domokun

Christoff_Gangrell

Isobelle

PostPosted: Wed Dec 08, 2004 4:30 am

Kukus
Isobelle
rwij dupe!!!!
Misiaczek... 143 to dyma na Rembertów... Wawer w inno mańkę... Wawer jest w te mańię co się dymało na 18tkę Adaptera... na Wawer się 521 jedzie i trza kanapki mieć na drogę oraz kniżku... sobie właśnie tak myślę czy rwać chwasta, czy nie rwać... i chyba porwe trochę, a nusz-fidelec cosik z tego miłego się wyniknie blaugh

milusie poczatki rulez!!!!!
nie lam sie tylko rwij mowie xd
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 136 137 138 139 140 141 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games