|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:32 pm
Kiray Real_Twisted Kiray Real_Twisted stare czemu wyczuwam agresje? stare bo tak to nawet zartowac nie mozna xd crying crying crying crying chyba naprawde odejde z partyzantow crying crying crying crying twisted tak tez lepiej nie zartoj... *nalewa bimberek do szklanki i podaje* napij sie mwhahahahaha wlasnie nie wolno zartowac z generalami bo "losowo" ukaraja..... mwhahahahahaha pijmy wiec nasze zdrowie ! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:33 pm
Kiray Real_Twisted i z tego powodu az D ???? eek nie wiem nieznam sie sweatdrop twisted nom...az D xd ...nie ma to jak zabojcze spojrzenie xd znam to uczucie sweatdrop twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:35 pm
*wtoorloowooje sie* *wpada na twisted* O.o .. fajne włoski xd
*podnosie sie* *otrzepooje* witajcie wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:36 pm
revcat Kiray Real_Twisted Kiray Real_Twisted stare czemu wyczuwam agresje? stare bo tak to nawet zartowac nie mozna xd crying crying crying crying chyba naprawde odejde z partyzantow crying crying crying crying twisted tak tez lepiej nie zartoj... *nalewa bimberek do szklanki i podaje* napij sie mwhahahahaha wlasnie nie wolno zartowac z generalami bo "losowo" ukaraja..... mwhahahahahaha pijmy wiec nasze zdrowie ! mrgreen Generalowie nie maja poczucia humoru wink najwazniejsza jest dyscyplina... nie Wasze zdrowie xd *wypija*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xd rofl pirate rolleyes
hi blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Real_Twisted Kiray Real_Twisted i z tego powodu az D ???? eek nie wiem nieznam sie sweatdrop twisted nom...az D xd ...nie ma to jak zabojcze spojrzenie xd znam to uczucie sweatdrop twisted ????????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel *wtoorloowooje sie* *wpada na twisted* O.o .. fajne włoski xd *podnosie sie* *otrzepooje* witajcie wink blaugh witay asiu aniolku xd dzieki fajnie ze zauwazylas blaugh co cie sprowadza do parytyzantow szpiegu elity xd xd xd xd xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:37 pm
Lethiel *wtoorloowooje sie* *wpada na twisted* O.o .. fajne włoski xd *podnosie sie* *otrzepooje* witajcie wink blaugh o...czyzby Towarzyszka byla pijana xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:38 pm
Baliaur xd rofl pirate rolleyes
hi blaugh witay podaje bimberak co tak pozno ? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Real_Twisted Lethiel *wtoorloowooje sie* *wpada na twisted* O.o .. fajne włoski xd *podnosie sie* *otrzepooje* witajcie wink blaugh witay asiu aniolku xd dzieki fajnie ze zauwazylas blaugh co cie sprowadza do parytyzantow szpiegu elity xd xd xd xd xd twisted buehe xd przecie te gildie nie sa wrogie blaugh a ja naleze do wszystkich trzech.. i tak sie szwendam i patrze gdzie cosik sie dzieje wink khem.. i nie aniołkooj twisted xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur xd rofl pirate rolleyes
hi blaugh Oi! napij sie *podaje szklanke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:39 pm
Lethiel *wtoorloowooje sie* *wpada na twisted* O.o .. fajne włoski xd *podnosie sie* *otrzepooje* witajcie wink blaugh witamy w naszych jakze zlotych progach.....napije sie wacpanna? mrgreen Bali nareszcie trafilas do Nas.... mrgreen tak jest! *polewa* generalowie nie maja poczucia humoru...trzeba bylo nie awansowac....mwhahahahaha mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat Real_Twisted Kiray Real_Twisted i z tego powodu az D ???? eek nie wiem nieznam sie sweatdrop twisted nom...az D xd ...nie ma to jak zabojcze spojrzenie xd znam to uczucie sweatdrop twisted ???????? sweatdrop tez nie najlepszy wzrok mam sweatdrop twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat Real_Twisted Kiray Real_Twisted i z tego powodu az D ???? eek nie wiem nieznam sie sweatdrop twisted nom...az D xd ...nie ma to jak zabojcze spojrzenie xd znam to uczucie sweatdrop twisted ???????? ...yyyy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:40 pm
Kiray Lethiel *wtoorloowooje sie* *wpada na twisted* O.o .. fajne włoski xd *podnosie sie* *otrzepooje* witajcie wink blaugh o...czyzby Towarzyszka byla pijana xd hm.. nu.. towarzyszka nie pije blaugh ale za to sie nudzi xd a to powodooje podobne reakce jak w trakcie upojenia alkoholowego blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|