|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 3:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 3:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 3:41 am
naraqzie się witamy i żegnamy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 3:42 am
Ozzwald naraqzie się witamy i żegnamy... baaaaaaaaaardzo ciekawe wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 3:44 am
no cześć... ja proobuje wyswatać Ozzwalda z pewną prześliczną dziewczyną z mojej szkoły heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 3:48 am
Kukus no cześć... ja proobuje wyswatać Ozzwalda z pewną prześliczną dziewczyną z mojej szkoły heart a propo szkoly dzis mialam rozpoczecie roku szkolnego xp i bylo nuuuuuuuuuuudno sweatdrop ta sama wychowawczyni te same osoby sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa Ozzwald naraqzie się witamy i żegnamy... baaaaaaaaaardzo ciekawe wink to może zarzucisz jakiś temat? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus no cześć... ja proobuje wyswatać Ozzwalda z pewną prześliczną dziewczyną z mojej szkoły heart z tego twoje swatanie nie wszyscy z mojej szkoły się cieszą
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 3:49 am
Delisa Kukus no cześć... ja proobuje wyswatać Ozzwalda z pewną prześliczną dziewczyną z mojej szkoły heart a propo szkoly dzis mialam rozpoczecie roku szkolnego xp i bylo nuuuuuuuuuuudno sweatdrop ta sama wychowawczyni te same osoby sweatdrop a ja jak powiedziałez mojemu wychowawcy że musimy oblać rozpoczęcie to on powiedziałe że jestem głupi..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 3:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 3:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 3:55 am
Kukus ... szkole chce zabić eek bo przyłazi to takie śliczne do mnie na przerwie jak czytam sobie spokojnie, zaszyty w kącie, knigę... kręci mnie tym swoim słodkim tyłeczkiem i zagaduje: "Kukusiu? a nie chciałoby ci się ze mną iść na papieroska? plosiem, plosiem, plosiem" no i odmów takiej, nie da się, po prostu nie da... nigdy nie rzucę nałogu w takich warunkach Znam ten ból. Ja rzuciłem(czas przeszły) palenie ale moja dziewczyna też pali i ani myśli o rzuceniu palenia! I tylko ciągle mówi: Zapalimy ? zapalimy? już dawno nie paliliśmy! Zapalimy itd. sweatdrop Niemam kiedy oddychać sad Ale ja ją ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 3:55 am
'przytula dziewczyny'
oczym gadacie???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 3:56 am
Macie jakieś buciki na zbyciu? Takie pod kolor reszty mojego ubranka(Trza się lansować blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|