|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 1:18 pm
Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Wiesz, że ja dzisiaj z myśleniem nietety sweatdrop *przysuwa się bliżej* szkoda, to jakos cie wyrecze, moze tak Wiem, jestem potwornym leniem...taki wiek XD *przytuliła go mocno i razem opadli na kanapę* to ty jeszcze mnie nie znasz ^^Widocznie nie *głaszcze go po twarzy* leń to moje drugie imie ja mam na drugie Stanisław blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 1:18 pm
BeeWolf Halo salut niubira ...!!! xd CO u was dzieciaczki D: no cześć, jałoowka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 1:19 pm
Kukus BeeWolf Halo salut niubira ...!!! xd CO u was dzieciaczki D: no cześć, jałoowka Krotka pilka .... Dest sie zawstydził wczoraj !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 1:19 pm
Kukus Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Wiesz, że ja dzisiaj z myśleniem nietety sweatdrop *przysuwa się bliżej* szkoda, to jakos cie wyrecze, moze tak Wiem, jestem potwornym leniem...taki wiek XD *przytuliła go mocno i razem opadli na kanapę* to ty jeszcze mnie nie znasz ^^Widocznie nie *głaszcze go po twarzy* leń to moje drugie imie ja mam na drugie Stanisław blaugh miło mi Stachu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 1:20 pm
Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Wiesz, że ja dzisiaj z myśleniem nietety sweatdrop *przysuwa się bliżej* szkoda, to jakos cie wyrecze, moze tak Wiem, jestem potwornym leniem...taki wiek XD *przytuliła go mocno i razem opadli na kanapę* to ty jeszcze mnie nie znasz ^^Widocznie nie *głaszcze go po twarzy* leń to moje drugie imie Czyli mamy coś wspólnego *całuje* Avsko Bee!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 1:21 pm
Kukus Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Wiesz, że ja dzisiaj z myśleniem nietety sweatdrop *przysuwa się bliżej* szkoda, to jakos cie wyrecze, moze tak Wiem, jestem potwornym leniem...taki wiek XD *przytuliła go mocno i razem opadli na kanapę* to ty jeszcze mnie nie znasz ^^Widocznie nie *głaszcze go po twarzy* leń to moje drugie imie ja mam na drugie Stanisław blaugh stasiu!!! eee może poszlibyśmy do meliny a niech zakochani mają chwile spokoju
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 1:24 pm
Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Wiesz, że ja dzisiaj z myśleniem nietety sweatdrop *przysuwa się bliżej* szkoda, to jakos cie wyrecze, moze tak Wiem, jestem potwornym leniem...taki wiek XD *przytuliła go mocno i razem opadli na kanapę* to ty jeszcze mnie nie znasz ^^Widocznie nie *głaszcze go po twarzy* leń to moje drugie imie Czyli mamy coś wspólnego *całuje* Avsko Bee! oboje macie na pierwsze Bartosz [tudzież Bartłomiej]? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 1:24 pm
Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Wiesz, że ja dzisiaj z myśleniem nietety sweatdrop *przysuwa się bliżej* szkoda, to jakos cie wyrecze, moze tak Wiem, jestem potwornym leniem...taki wiek XD *przytuliła go mocno i razem opadli na kanapę* to ty jeszcze mnie nie znasz ^^Widocznie nie *głaszcze go po twarzy* leń to moje drugie imie Czyli mamy coś wspólnego *całuje* Avsko Bee! widać tak, no ale co tam nieraz lenistwo ustepuje na rzecz wyzszych celow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 1:25 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 1:27 pm
Kukus Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Wiesz, że ja dzisiaj z myśleniem nietety sweatdrop *przysuwa się bliżej* szkoda, to jakos cie wyrecze, moze tak Wiem, jestem potwornym leniem...taki wiek XD *przytuliła go mocno i razem opadli na kanapę* to ty jeszcze mnie nie znasz ^^Widocznie nie *głaszcze go po twarzy* leń to moje drugie imie Czyli mamy coś wspólnego *całuje* Avsko Bee! oboje macie na pierwsze Bartosz [tudzież Bartłomiej]? blaugh ty nie badz taki madry XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 1:28 pm
* W Melinie umiesciłem moja rozmowe z niejaka liną .... Dla chetnych zapraszam mozna sie posmiać niezle ...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 1:28 pm
Pisarz
widać tak, no ale co tam nieraz lenistwo ustepuje na rzecz wyzszych celow
O tak, zgadzam się *cmok* Avsko Ozzy! Kuklus, ależ ci się humor wyostrzył razz O miałam stroped stockings w giftboxie ^^v
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 1:29 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 1:30 pm
Pisarz Kukus oboje macie na pierwsze Bartosz [tudzież Bartłomiej]? blaugh ty nie badz taki madry XD no co? proobuję ustalić zakres podobieństw wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|