|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:21 pm
Real_Twisted revcat Kiray revcat Kiray a moj brat cioteczny do woja idzie...stara dupa z niego cos kolo 26 lat (nie pamietam sweatdrop ) i akurat biora go do marynarki i to juz od sierpnia xd przesada...26 lat? kurczaki no......to nie mogl sie jakos wymigac? pirate przez rok czy dwa sie uczyl...poznie poszedl do roboty...i caly czas uwazal ze zapomnieli o nim...hehe a tu mu niespodzianke zrobili xd to ma grubbo....mwhahahaha niespodzianka akurat wtedy gdy za rok juz by go nie wzieli.... mrgreen rofl ciesze sie ze ja nie mam takich problemow rofl pirate twisted ja tez nie mam cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:23 pm
eek a czemu taki pewien jestes ze cie nie zgarna eek twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:24 pm
Real_Twisted Kiray Real_Twisted Kiray revcat Real_Twisted whee heart whee wrocilam kto tesknil heart whee twisted ja tesknilem bardzo.....*podchodzi i mocno przytula i caluje* mrgreen 4laugh heart redface 4laugh mrgreen me too, me too eek to ty gustujesz w facetach ? no Michal nie spodziewalam sie tego po tobie xd eek twisted to dotyczylo pytania "kto tesknil", a nie ze chcialem aby mnie Towarzysz przytulil stare *rzuca sie na niego i przytula* to byl zart pirate twisted oby to byla pradwa... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:24 pm
stare czemu wyczuwam agresje? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:26 pm
Real_Twisted eek a czemu taki pewien jestes ze cie nie zgarna eek twisted bo mam kategorie "D" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:26 pm
Real_Twisted stare czemu wyczuwam agresje? stare ...... eek .......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:27 pm
Real_Twisted stare czemu wyczuwam agresje? stare bo tak to nawet zartowac nie mozna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:27 pm
Kiray Real_Twisted eek a czemu taki pewien jestes ze cie nie zgarna eek twisted bo mam kategorie "D" xd eek czemu taka akurat eek twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:28 pm
Kiray Real_Twisted stare czemu wyczuwam agresje? stare bo tak to nawet zartowac nie mozna xd crying crying crying crying chyba naprawde odejde z partyzantow crying crying crying crying twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:29 pm
Real_Twisted Kiray Real_Twisted eek a czemu taki pewien jestes ze cie nie zgarna eek twisted bo mam kategorie "D" xd eek czemu taka akurat eek twisted bo taki mam "sokoli wzrok" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:30 pm
Kiray Real_Twisted Kiray Real_Twisted eek a czemu taki pewien jestes ze cie nie zgarna eek twisted bo mam kategorie "D" xd eek czemu taka akurat eek twisted bo taki mam "sokoli wzrok" xd i z tego powodu az D ???? eek nie wiem nieznam sie sweatdrop twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
now playing pearl jam - porch cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Real_Twisted Kiray Real_Twisted stare czemu wyczuwam agresje? stare bo tak to nawet zartowac nie mozna xd crying crying crying crying chyba naprawde odejde z partyzantow crying crying crying crying twisted tak tez lepiej nie zartoj... *nalewa bimberek do szklanki i podaje* napij sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:32 pm
Kiray Real_Twisted Kiray Real_Twisted stare czemu wyczuwam agresje? stare bo tak to nawet zartowac nie mozna xd crying crying crying crying chyba naprawde odejde z partyzantow crying crying crying crying twisted tak tez lepiej nie zartoj... *nalewa bimberek do szklanki i podaje* napij sie stare i tak bym nie odeszla za latwo byscie mieli tu bezemnie blaugh whee heart whee twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:32 pm
Real_Twisted i z tego powodu az D ???? eek nie wiem nieznam sie sweatdrop twisted nom...az D xd ...nie ma to jak zabojcze spojrzenie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|