|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 12:28 pm
Pisarz Delein Pisarz biedactwo, podobno pomaga na to masaż karku, pomóc? O tak...błagam... w porzadku ^^jak tak naz was patrzę, to zaczynam żałować że nie mam chłopaka crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 12:28 pm
Delein Avsko! Ładnego amsz Gelerta :] *Ksenios polizal Delein po rece* Polubil cie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 12:29 pm
Pisarz Delein Pisarz biedactwo, podobno pomaga na to masaż karku, pomóc? O tak...błagam... w porzadku ^^*mruczy* Mmmm....jak dobrze...takie ręce, które leczą... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 12:30 pm
Setsuna Dragonclaw Pisarz Delein Pisarz biedactwo, podobno pomaga na to masaż karku, pomóc? O tak...błagam... w porzadku ^^jak tak naz was patrzę, to zaczynam żałować że nie mam chłopaka crying popieram
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 12:31 pm
Melania Moon Delein Avsko! Ładnego amsz Gelerta :] *Ksenios polizal Delein po rece* Polubil cie smile biggrin Ja mam Lupe'a i Eyrie (konto dramatha, jeżeli chcesz podejrzeć ^^)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 12:32 pm
Delein Pisarz Delein Pisarz biedactwo, podobno pomaga na to masaż karku, pomóc? O tak...błagam... w porzadku ^^*mruczy* Mmmm....jak dobrze...takie ręze, które leczą... heart mam nadzieje ze pomoze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 12:34 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 12:35 pm
Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz biedactwo, podobno pomaga na to masaż karku, pomóc? O tak...błagam... w porzadku ^^*mruczy* Mmmm....jak dobrze...takie ręze, które leczą... heart mam nadzieje ze pomoze Już pomaga. *wygina kark* *zmyka oczy* Hm..muszę się teraz jakoś odwdzięczyć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 12:37 pm
papa Setsuna ja tez juz ide bo robi sie coraz gorecej czesc wszytskim i udanej nocy xd chodz Ksenios*oboje znikaja w srebrnym pyle*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 12:38 pm
Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz biedactwo, podobno pomaga na to masaż karku, pomóc? O tak...błagam... w porzadku ^^*mruczy* Mmmm....jak dobrze...takie ręze, które leczą... heart mam nadzieje ze pomoze Już pomaga. *wygina kark* *zmyka oczy* Hm..muszę się teraz jakoś odwdzięczyć... to była przyjemnocs, azkolwiek jak chcesz sie odwdzieczyc? :c]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 12:41 pm
Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz biedactwo, podobno pomaga na to masaż karku, pomóc? O tak...błagam... w porzadku ^^*mruczy* Mmmm....jak dobrze...takie ręze, które leczą... heart mam nadzieje ze pomoze Już pomaga. *wygina kark* *zmyka oczy* Hm..muszę się teraz jakoś odwdzięczyć... to była przyjemnocs, azkolwiek jak chcesz sie odwdzieczyc? :c] A jak mogę? *całuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 12:43 pm
Chcialbym wszystkich zaprosic na swiezo zaktualizowana stronke: http://members.lycos.co.uk/kagenoyami/go-gaia/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 12:43 pm
Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz biedactwo, podobno pomaga na to masaż karku, pomóc? O tak...błagam... w porzadku ^^*mruczy* Mmmm....jak dobrze...takie ręze, które leczą... heart mam nadzieje ze pomoze Już pomaga. *wygina kark* *zmyka oczy* Hm..muszę się teraz jakoś odwdzięczyć... to była przyjemnocs, azkolwiek jak chcesz sie odwdzieczyc? :c] A jak mogę? *całuje* jak tylko chcesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 12:44 pm
Kagenoyami Chcialbym wszystkich zaprosic na swiezo zaktualizowana stronke: http://members.lycos.co.uk/kagenoyami/go-gaia/ Avsko Kage! *pędzi na stronkę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 12:50 pm
Delein Kagenoyami Chcialbym wszystkich zaprosic na swiezo zaktualizowana stronke: http://members.lycos.co.uk/kagenoyami/go-gaia/ Avsko Kage! *pędzi na stronkę* Avsko XD Uwielbiam ten tekst ^^ Jest tak przyjemny dla ucha jak wyraz "babelki" biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|