|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 12:08 pm
Lethiel przytulaski dla was wszystkich 4laugh .... wytrwajmy rozpoczęcie roku !! xd bleh... musiałaś przypomnieć mi o szkole... staram się to wyrzucić z pamięci crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 12:10 pm
Setsuna Dragonclaw Ntsumi_Aya żartowałam smile :ustawia obok siebie wielką twatdą kukłę i zaczyna trening...*przydałby mi się nowy strój...jakaś katana.... ...a za jakiś czas będzie oficjanla gaiowa zbrojownia... 3nodding no mam naszieję smile *zaczyna ćwiczyśbokenem przytulaski Lethiel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 12:10 pm
Delein Pisarz Delein *pada mu w ramiona* Dobrze, że jesteś... i ja sie ciesze Miałam masakryczny dzień, ale to już wiesz...w każdym razie mam nową podstawę dla koszmaru == jaka znów?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 12:11 pm
Setsuna Dragonclaw Ntsumi_Aya żartowałam smile :ustawia obok siebie wielką twatdą kukłę i zaczyna trening...*przydałby mi się nowy strój...jakaś katana.... ...a za jakiś czas będzie oficjanla gaiowa zbrojownia... 3nodding Ooo ja się na łuk piszę... Ciekawe jakie ceny będa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 12:13 pm
Lethiel przytulaski dla was wszystkich 4laugh .... wytrwajmy rozpoczęcie roku !! xd i całą resztę szkolnej szarzyzny gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 12:13 pm
Pisarz Delein Pisarz Delein *pada mu w ramiona* Dobrze, że jesteś... i ja sie ciesze Miałam masakryczny dzień, ale to już wiesz...w każdym razie mam nową podstawę dla koszmaru == jaka znów? Papiery, rachunki, kasa...już widzę ten sen: uciekam przed wielka paczką wyładowaną rachunkami ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 12:15 pm
Delein Setsuna Dragonclaw Ntsumi_Aya żartowałam smile :ustawia obok siebie wielką twatdą kukłę i zaczyna trening...*przydałby mi się nowy strój...jakaś katana.... ...a za jakiś czas będzie oficjanla gaiowa zbrojownia... 3nodding Ooo ja się na łuk piszę... Ciekawe jakie ceny będa... podobno mają być też nasze gaiowe domki biggrin i sklepy meblowe! niestety za czas bliżej nieokreślony -_- pewnie wysokie sweatdrop ja bym kupiła miecz... albo szpony... albo dwa krótkie miecze... whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 12:17 pm
Delein Pisarz Delein Pisarz Delein *pada mu w ramiona* Dobrze, że jesteś... i ja sie ciesze Miałam masakryczny dzień, ale to już wiesz...w każdym razie mam nową podstawę dla koszmaru == jaka znów? Papiery, rachunki, kasa...już widzę ten sen: uciekam przed wielka paczką wyładowaną rachunkami == nie martw sie minie i bedzie dobrze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 12:20 pm
Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz Delein *pada mu w ramiona* Dobrze, że jesteś... i ja sie ciesze Miałam masakryczny dzień, ale to już wiesz...w każdym razie mam nową podstawę dla koszmaru == jaka znów? Papiery, rachunki, kasa...już widzę ten sen: uciekam przed wielka paczką wyładowaną rachunkami == nie martw sie minie i bedzie dobrze*całuje* na szczęście ten dzień się kończy... Dżizas, od tego wszystkiego głowa mnie rozbolała... *wyciąga z torby jakąś miksturkę* *wypija*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 12:21 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 12:23 pm
Avsko! Ładnego amsz Gelerta :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz Delein *pada mu w ramiona* Dobrze, że jesteś... i ja sie ciesze Miałam masakryczny dzień, ale to już wiesz...w każdym razie mam nową podstawę dla koszmaru == jaka znów? Papiery, rachunki, kasa...już widzę ten sen: uciekam przed wielka paczką wyładowaną rachunkami == nie martw sie minie i bedzie dobrze*całuje* na szczęście ten dzień się kończy... Dżizas, od tego wszystkiego głowa mnie rozbolała... *wyciąga z torby jakąś miksturkę* *wypija* biedactwo, podobno pomaga na to masaż karku, pomóc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 12:25 pm
Pisarz biedactwo, podobno pomaga na to masaż karku, pomóc? O tak...błagam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 12:27 pm
Delein Pisarz biedactwo, podobno pomaga na to masaż karku, pomóc? O tak...błagam... w porzadku ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|