|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:59 am
Ntsumi_Aya Lethiel.....co tak ziewasz...może pobawiny się w "tonę tonę!" błagam tylko nie to! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 12:00 pm
sorry, za wczorajsze benzyny itp... To nie bylo na powaznie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 12:00 pm
Ntsumi_Aya Lethiel.....co tak ziewasz...może pobawiny się w "tonę tonę!" nie!!! błagam !!! mam jush dosyć topielcoof jak na jeden dzień xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 12:01 pm
Eurina Vam sorry, za wczorajsze benzyny itp... To nie bylo na powaznie uh.... oki.. ja sie nie gniewam.. raczej troodno mnie obrazić 3nodding *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 12:01 pm
Eurina Vam sorry, za wczorajsze benzyny itp... To nie bylo na powaznie miałaś gorszy dzień jak sądzę...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 12:02 pm
oki... ja mykam sad ... musze..... crying .... papatki wam crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein *pada mu w ramiona* Dobrze, że jesteś... i ja sie ciesze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Eurina Vam sorry, za wczorajsze benzyny itp... To nie bylo na powaznie Euri nie sądzę, żeby ktoś pomyślał że na serio. Chociaż... nie wiadomo do czego jesteś zdolna wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
to papatki .............. o zobaczenia kiedys.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel oki... ja mykam sad ... musze..... crying .... papatki wam crying Papcie! *macha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
żartowałam smile
:ustawia obok siebie wielką twatdą kukłę i zaczyna trening...*przydałby mi się nowy strój...jakaś katana....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 12:03 pm
Lethiel oki... ja mykam sad ... musze..... crying .... papatki wam crying papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 12:04 pm
Pisarz Delein *pada mu w ramiona* Dobrze, że jesteś... i ja sie ciesze Miałam masakryczny dzień, ale to już wiesz...w każdym razie mam nową podstawę dla koszmaru ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 12:05 pm
Ntsumi_Aya żartowałam smile :ustawia obok siebie wielką twatdą kukłę i zaczyna trening...*przydałby mi się nowy strój...jakaś katana.... ...a za jakiś czas będzie oficjanla gaiowa zbrojownia... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|