|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:46 am
Setsuna Dragonclaw jak miło spotkać innego demona _^_ inni są albo elfami albo wampirami... no mi tez milo wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:47 am
Delein Avsko. Mam kiepsi dzien, wiec jak ktos mnie dzisiaj wkurzy to wyladuje nabity na pal głową w dół na jakimś kompletnym pustkowiu z garstką sępów latających dookoła. heyka, biedactwo co sie stalo??(chiba ze nie kcesh o tym mowic... zrozumiem smile )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Avsko. Mam kiepsi dzien, wiec jak ktos mnie dzisiaj wkurzy to wyladuje nabity na pal głową w dół na jakimś kompletnym pustkowiu z garstką sępów latających dookoła. kto jeszcze katka jest zdołowana wired jest zdołowana kage jest zdołowany bo rynn w szpitalu i ty też kto jeszcze!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Delein Avsko. Mam kiepsi dzien, wiec jak ktos mnie dzisiaj wkurzy to wyladuje nabity na pal głową w dół na jakimś kompletnym pustkowiu z garstką sępów latających dookoła. heyka, biedactwo co sie stalo??(chiba ze nie kcesh o tym mowic... zrozumiem smile ) A takie problemy w pracy...za dużo paiperów i kasy na raz ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:48 am
Delein Avsko. Mam kiepsi dzien, wiec jak ktos mnie dzisiaj wkurzy to wyladuje nabity na pal głową w dół na jakimś kompletnym pustkowiu z garstką sępów latających dookoła. witaj *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:48 am
Sayokun kto jeszcze katka jest zdołowana wired jest zdołowana kage jest zdołowany bo rynn w szpitalu i ty też kto jeszcze!!! *Rzuca się Sayo na szyję*Nyu^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:49 am
Setsuna Dragonclaw Falcone Ntsumi_Aya Sei chan Nyu^ ^ Aya chyba nie chcesz znowu kogoś zabić?? nie zabije ale mógłby ktoś ze mną stoczyć pojedynek smile na tafli wodnej smile ja Andruil i wilki przeciwko np. Flac jego miecz i demony smile albo ja i Anduil vs ktoś +miecz smile co ty chcesz z tym pojedynkiem question i tak ja nie uzywam miecza i przywoluje demonow (bo nue sa mi potzrebne) ja sam jestem demonem stressed a powalcz se z kims innym blaugh jak miło spotkać innego demona _^_ inni są albo elfami albo wampirami... a więc ja jestem pół elfem i pół wampirem.demon mi niepasuje ale osobiście lubię niektóre demony nie jestem zwykłym pół elfem razz jestem władczynią wilków smile .a lubię siępojedynkować smile smile smile smile ktoś kce ochroniaża???
Deilin smile siemka ok nie będęcię wkużać jak by co smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dobra muszę kończyć
za 1/2 h wracam
papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Sayokun kto jeszcze katka jest zdołowana wired jest zdołowana kage jest zdołowany bo rynn w szpitalu i ty też kto jeszcze!!! *Rzuca się Sayo na szyję*Nyu^ ^ *skacze za sei i tesh sie uwiesza* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Delein Avsko. Mam kiepsi dzien, wiec jak ktos mnie dzisiaj wkurzy to wyladuje nabity na pal głową w dół na jakimś kompletnym pustkowiu z garstką sępów latających dookoła. kto jeszcze katka jest zdołowana wired jest zdołowana kage jest zdołowany bo rynn w szpitalu i ty też kto jeszcze!!! O boże... Zdołowana nie jestem, tylko znerwicowana...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:50 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:51 am
Delein Baliaur Delein Avsko. Mam kiepsi dzien, wiec jak ktos mnie dzisiaj wkurzy to wyladuje nabity na pal głową w dół na jakimś kompletnym pustkowiu z garstką sępów latających dookoła. heyka, biedactwo co sie stalo??(chiba ze nie kcesh o tym mowic... zrozumiem smile ) A takie problemy w pracy...za dużo paiperów i kasy na raz == biedactwo a mi sie buda jutro zaczyna -_-'''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:52 am
Sei chan Wilkołaki i Kotołaki też tu są!! ^^' nitsumi:miło że to wyjasniłaś xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:52 am
Sei chan Wilkołaki i Kotołaki też tu są!! ty jesteś wyjątkiem smile a pozatym zaraz może cośtu wykombinujemy żeby wan się nie nudziło smile może olimpiadę??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|