|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:39 am
heh zdyham *turla sie po ziemi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Nyu^ ^ Aya chyba nie chcesz znowu kogoś zabić?? Nyo 4laugh *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Nyu^ ^ Aya chyba nie chcesz znowu kogoś zabić?? nie zabije ale mógłby ktoś ze mną stoczyć pojedynek smile na tafli wodnej smile ja Andruil i wilki przeciwko np. Flac jego miecz i demony smile albo ja i Anduil vs ktoś +miecz smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:40 am
cze Sayokun biggrin Lethiel Baliaur *wtacza sie do srodka* ello (ale mnie lep napie.....) witaj *przytula* *przul* hey smile Setsuna Dragonclaw Baliaur *wtacza sie do srodka* ello (ale mnie lep napie.....) hejka baliaur ^^ siemanko sets xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:40 am
Gema znowu nam barkuje!
Aya odłuż miecz namiejsce, w lodówce masz dużo krwii, po co masz kogoś zabijać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:41 am
Falcone wired_00 Labudziak wired_00 Labudziak wired_00 Labudziak wired_00 Labudziak wired_00 Labudziak ][on cie widział..( a ty go nie... ^^ (spoko..to nie Gajos ^^) kiedy o mnie widział??? eek jak szliśmy na koncerty pamiętasz? ale jaja xd ..nie jaja, tylko falcon'e ..^^ jak chcesz..to moge zorganizować jakieś spotkanie..to on wpadnie co? ok , jasne z chęcią xd tylko on niechce ^^ (nie, że sie wstydzi..ale.........niewarzne) ale jak sie rozmyśli..to zorganizuje wam spotkanie biggrin spoko chyba niejestem aż tka staszna eek dobra, tu bym polonizował (patrz: moje dziszejsze kopy w plecy za obmacywanie biustu) ..ale on ma inne powody ^_^ jakie?(jeżeli można wiedziec?) milo to tak o kims gadac jak on jest tak blisko xp taaaaaaaak xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:42 am
Ludzi nie cytujcie tylu wypowiedzi, bo to jest wkurzające!!!! domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:42 am
Ntsumi_Aya Sei chan Nyu^ ^ Aya chyba nie chcesz znowu kogoś zabić?? nie zabije ale mógłby ktoś ze mną stoczyć pojedynek smile na tafli wodnej smile ja Andruil i wilki przeciwko np. Flac jego miecz i demony smile albo ja i Anduil vs ktoś +miecz smile co ty chcesz z tym pojedynkiem question i tak ja nie uzywam miecza i przywoluje demonow (bo nue sa mi potzrebne) ja sam jestem demonem stressed a powalcz se z kims innym blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:43 am
wired_00 heh zdyham *turla sie po ziemi* eh nie zdychaj....wiesz jak to jest....pewnie czekasz na usta usta od jakiegoś chlopaka?? sei!ja walczę dla rozrywki smile ale dzięki za troskę o innych smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:43 am
Ntsumi_Aya Sei chan Nyu^ ^ Aya chyba nie chcesz znowu kogoś zabić?? nie zabije ale mógłby ktoś ze mną stoczyć pojedynek smile na tafli wodnej smile ja Andruil i wilki przeciwko np. Flac jego miecz i demony smile albo ja i Anduil vs ktoś +miecz smile masz coś przeciwko demonom? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:44 am
niemam nic przeciwko demonom ale żeby były wyrównane szanse smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Ntsumi_Aya Sei chan Nyu^ ^ Aya chyba nie chcesz znowu kogoś zabić?? nie zabije ale mógłby ktoś ze mną stoczyć pojedynek smile na tafli wodnej smile ja Andruil i wilki przeciwko np. Flac jego miecz i demony smile albo ja i Anduil vs ktoś +miecz smile co ty chcesz z tym pojedynkiem question i tak ja nie uzywam miecza i przywoluje demonow (bo nue sa mi potzrebne) ja sam jestem demonem stressed a powalcz se z kims innym blaugh jak miło spotkać innego demona _^_ inni są albo elfami albo wampirami...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Avsko. Mam kiepsi dzien, wiec jak ktos mnie dzisiaj wkurzy to wyladuje nabity na pal głową w dół na jakimś kompletnym pustkowiu z garstką sępów latających dookoła.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:46 am