|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:31 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:32 am
*wtacza sie do srodka* ello (ale mnie lep napie.....)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:33 am
Baliaur *wtacza sie do srodka* ello (ale mnie lep napie.....) oooo czemu question pewnie kac meczy co whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:34 am
Lethiel Kukus oko... znalazłem skoorę, żebra i czaszkę [czyt. kurtka na motocykl, ochraniacze i kask] więc chyba się przejadę... idę do garażu... jeśli się rozmyślę to zaraz wroocę tymczasem... do zobaczenia, piękna Lethiel *tulimy tulimy* heart 3mta się ludziki redface ... papatki *przytula* eh nie daj się tak smile no w końcu oni na ciebie lecą ale pewnie masz już chłopaka co nie?? prawda że tak??eh....a jak chcesz to ja ci mogę służyć za ochronę smile ja i mój Andruil smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur *wtacza sie do srodka* ello (ale mnie lep napie.....) hejka baliaur ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur *wtacza sie do srodka* ello (ale mnie lep napie.....) witaj *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:36 am
eh to ja się zmuje jak mnie nikt niee zauważa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:37 am
Falcone Baliaur *wtacza sie do srodka* ello (ale mnie lep napie.....) oooo czemu question pewnie kac meczy co whee xd wlasnie to jest wqrzajece niec nie pilam a czuje sie jak na kacu stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Lethiel Kukus oko... znalazłem skoorę, żebra i czaszkę [czyt. kurtka na motocykl, ochraniacze i kask] więc chyba się przejadę... idę do garażu... jeśli się rozmyślę to zaraz wroocę tymczasem... do zobaczenia, piękna Lethiel *tulimy tulimy* heart 3mta się ludziki redface ... papatki *przytula* eh nie daj się tak smile no w końcu oni na ciebie lecą ale pewnie masz już chłopaka co nie?? prawda że tak??eh....a jak chcesz to ja ci mogę służyć za ochronę smile ja i mój Andruil smile lol.... nie nie mam..... i mieć nie chce..... redface ........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyu^ ^
Aya chyba nie chcesz znowu kogoś zabić??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_00 jakie?(jeżeli można wiedziec?) milo to tak o kims gadac jak on jest tak blisko xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:38 am
Sei chan Nyu^ ^ Aya chyba nie chcesz znowu kogoś zabić?? a czemu by nie??? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|