|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:14 am
wired_00 Labudziak wired_00 Labudziak wired_00 Labudziak Falcone Labudziak jak teraz sie to wspomina..ahh...było sie z czego śmiać ^_^ bedzie mi ci brakowalo............. szczegolnie histori whee święta trójca w ostatniej ławce..ehh..to było coś ^^ falcone chodził z tobą do klasy damian? no ^_~ ktory to? widziałam go? albo czy on mnie? on cie widział..( a ty go nie... ^^ (spoko..to nie Gajos ^^) kiedy o mnie widział??? eek jak szliśmy na koncerty pamiętasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:16 am
Labudziak wired_00 Labudziak wired_00 Labudziak wired_00 Labudziak Falcone Labudziak jak teraz sie to wspomina..ahh...było sie z czego śmiać ^_^ bedzie mi ci brakowalo............. szczegolnie histori whee święta trójca w ostatniej ławce..ehh..to było coś ^^ falcone chodził z tobą do klasy damian? no ^_~ ktory to? widziałam go? albo czy on mnie? on cie widział..( a ty go nie... ^^ (spoko..to nie Gajos ^^) kiedy o mnie widział??? eek jak szliśmy na koncerty pamiętasz? ale jaja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:17 am
nudy
POBUMPUJCIE NA MOIM QUEŚCIE!!!
PLZ!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:17 am
on cie widział..( a ty go nie... ^^ (spoko..to nie Gajos ^^) kiedy o mnie widział??? eek
jak szliśmy na koncerty pamiętasz? ale jaja xd
..nie jaja, tylko falcon'e ..^^ jak chcesz..to moge zorganizować jakieś spotkanie..to on wpadnie co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:19 am
Labudziak on cie widział..( a ty go nie... ^^ (spoko..to nie Gajos ^^) kiedy o mnie widział??? eek jak szliśmy na koncerty pamiętasz? ale jaja xd ..nie jaja, tylko falcon'e ..^^ jak chcesz..to moge zorganizować jakieś spotkanie..to on wpadnie co? ok , jasne z chęcią xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:19 am
oko... znalazłem skoorę, żebra i czaszkę [czyt. kurtka na motocykl, ochraniacze i kask] więc chyba się przejadę... idę do garażu... jeśli się rozmyślę to zaraz wroocę
tymczasem... do zobaczenia, piękna Lethiel *tulimy tulimy* heart 3mta się ludziki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:21 am
wired_00 Labudziak on cie widział..( a ty go nie... ^^ (spoko..to nie Gajos ^^) kiedy o mnie widział??? eek jak szliśmy na koncerty pamiętasz? ale jaja xd ..nie jaja, tylko falcon'e ..^^ jak chcesz..to moge zorganizować jakieś spotkanie..to on wpadnie co? ok , jasne z chęcią xd tylko on niechce ^^ (nie, że sie wstydzi..ale.........niewarzne) ale jak sie rozmyśli..to zorganizuje wam spotkanie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:21 am
Kukus oko... znalazłem skoorę, żebra i czaszkę [czyt. kurtka na motocykl, ochraniacze i kask] więc chyba się przejadę... idę do garażu... jeśli się rozmyślę to zaraz wroocę ej a jaka masz maszyne question kurde jak spawalem to dywan zaczol sie palic domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:23 am
Labudziak wired_00 Labudziak on cie widział..( a ty go nie... ^^ (spoko..to nie Gajos ^^) kiedy o mnie widział??? eek jak szliśmy na koncerty pamiętasz? ale jaja xd ..nie jaja, tylko falcon'e ..^^ jak chcesz..to moge zorganizować jakieś spotkanie..to on wpadnie co? ok , jasne z chęcią xd tylko on niechce ^^ (nie, że sie wstydzi..ale.........niewarzne) ale jak sie rozmyśli..to zorganizuje wam spotkanie biggrin spoko chyba niejestem aż tka staszna eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:24 am
Kukus oko... znalazłem skoorę, żebra i czaszkę [czyt. kurtka na motocykl, ochraniacze i kask] więc chyba się przejadę... idę do garażu... jeśli się rozmyślę to zaraz wroocę tymczasem... do zobaczenia, piękna Lethiel *tulimy tulimy* heart 3mta się ludziki redface ... papatki *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Kukus oko... znalazłem skoorę, żebra i czaszkę [czyt. kurtka na motocykl, ochraniacze i kask] więc chyba się przejadę... idę do garażu... jeśli się rozmyślę to zaraz wroocę ej a jaka masz maszyne question kurde jak spawalem to dywan zaczol sie palic domokun Honda CBR 600ccm '84 [moja roowieśniczka, pięknie chodzi i wygląda... mruczy jak drapieżny kot i wciąż ma pazurki] jak jesteś zainteresowany to jest na sprzedaż... za 14 000 nie mogę zapiąć kuurtki crying zaraz się wścieknę, wciąż mi się odpina wiatrołap domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_00 Labudziak wired_00 Labudziak on cie widział..( a ty go nie... ^^ (spoko..to nie Gajos ^^) kiedy o mnie widział??? eek jak szliśmy na koncerty pamiętasz? ale jaja xd ..nie jaja, tylko falcon'e ..^^ jak chcesz..to moge zorganizować jakieś spotkanie..to on wpadnie co? ok , jasne z chęcią xd tylko on niechce ^^ (nie, że sie wstydzi..ale.........niewarzne) ale jak sie rozmyśli..to zorganizuje wam spotkanie biggrin spoko chyba niejestem aż tka staszna eek dobra, tu bym polonizował (patrz: moje dziszejsze kopy w plecy za obmacywanie biustu) ..ale on ma inne powody ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:27 am
Kukus Falcone Kukus oko... znalazłem skoorę, żebra i czaszkę [czyt. kurtka na motocykl, ochraniacze i kask] więc chyba się przejadę... idę do garażu... jeśli się rozmyślę to zaraz wroocę ej a jaka masz maszyne question kurde jak spawalem to dywan zaczol sie palic domokun Honda CBR 600ccm '84 [moja roowieśniczka, pięknie chodzi i wygląda... mruczy jak drapieżny kot i wciąż ma pazurki] jak jesteś zainteresowany to jest na sprzedaż... za 14 000 nie mogę zapiąć kuurtki crying zaraz się wścieknę, wciąż mi się odpina wiatrołap domokun wiesz ja ma 16 lat xp ale se kiedys kupie motor biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 11:27 am
Labudziak wired_00 Labudziak wired_00 Labudziak on cie widział..( a ty go nie... ^^ (spoko..to nie Gajos ^^) kiedy o mnie widział??? eek jak szliśmy na koncerty pamiętasz? ale jaja xd ..nie jaja, tylko falcon'e ..^^ jak chcesz..to moge zorganizować jakieś spotkanie..to on wpadnie co? ok , jasne z chęcią xd tylko on niechce ^^ (nie, że sie wstydzi..ale.........niewarzne) ale jak sie rozmyśli..to zorganizuje wam spotkanie biggrin spoko chyba niejestem aż tka staszna eek dobra, tu bym polonizował (patrz: moje dziszejsze kopy w plecy za obmacywanie biustu) ..ale on ma inne powody ^_^ jakie?(jeżeli można wiedziec?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|